GP2X

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van pár cég, akik már jelentettek be támogatást - fõle PDA játék átiratok, 5-10 dolláros kategóriában.

.hzx

testerlnx
ha csak gpl-es game-eket nem portolnak rá, pl wesnoth

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Mivel most jelent meg (tavaly november), és a gép lényege, hogy homebrew, ezért nem meglepõ, hogy még a software-ek beta-k... Viszont pl SNES emu-t két emberke is fejleszt rá, és azok elég jól fejlõnek a comment-ek szerint. Amúgy ez kifejezetten egy emu handheld ha megnézed, és a "felhozatal" ezért igen bõ (hiszen Atari-ra C64-re NES,SNES Neo-Geo-re stb kiadtak egy pár game-et), sajét game-re meg emiatt ne nagyon számíts...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Én is tervezek beszerezni egyet - ez most az egyetlen handheld, ami mindenféle varázslás nélkül is használható media-device -ként is: mp3, divx, jpg és társaik. Kereskedelmi játékfelhozatal ugyan nincs (vagy csak olyasmi, mint a PDA-kra), van viszont homebrew és emulátor. Csak az ár miatt nem érdemes várni vele, mert a GP32 se lett lényegében olcsóbb életciklusa végére, inkább azért, hogy kiforrjon a dolog: a hivatalos fórumon is többször elhangzott, hogy a GP2X még nincs 'kész': gyakoriak a firmware frissítések, az emulátorok nagy része még igencsak béta állapotba leledzik (futni fut de nem élvezhetõ sebességen). Pár hete komoly gondjaik akadtak a Linux közösségel is: a cég nem adja ki a gépen futó módosított Linux kernelt, holott az GPL -es, és ezért például a gp2x.de szünetelteti az árúsítást. Van viszont devkit az alapcsomagban, szabványos USB interface és igazi 'hardcore' feeling 😊

.hzx

Az a baj hogy a pár emu-n kívül (melyeknek jórésze beta meg köhög meg nincshang szagat sb) van duke meg quake rá, és kifújt...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

testerlnx
Ha jól bírja akkor én is veszek egyet szerintem... Kiváncsi vagyok GBA emu-t írnak-e majd rá...

Anubys
Az elõdje is igen szépen bírta... Amúgy ez (is, meg az elõdje is) emulátorokra remek. Van hozzá MAME, meg egy v*alag más cucc, ami elég jó poén tud lenni... Én tervezem, hogy veszek egyet...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tetszene, de elég gyér a felhozatal, és hát nemtudom ez a kis ketyere meg tud-e kapaszkodni ezzel a mindenrejó de igazából semmire stílussal 😊 de drukkolok neki.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

testerlnx
Itt van a hivatalos oldala.

testerlnx
Sziasztok!
Mivel láttam, hogy ennek a gépnek még nincs topic-ja, gondoltam nyitok neki egyet.
Meg lenne pár kérdésem is:
Tervezi vki, hogy ilyet szerezzen be magának?
Szerintetek ez a gép jó megoldás lenne SNES rom-ok futtatására (ips patch-ekkel, pl Star Ocean, Tales of Phantasia, Treasure Hunter G)?
Itthon vajon fogja forgalmazni vki?

← ElőzőOldal 2 / 2