Tartozékok az állványoktól a szűrőkig I.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki már állvány vásárlásra szánja magát annak mindenképpen 3 lábút ajánlok. a monopod tipusúak szerintem csak túrázásnál teljesítenek jól, amikor a kis méret és elhanyagolható súly fontos. vannak olyanok amiken van vízszintezõ - sokat nem érnek, de használatukkal talán nem lejt majd a horizont.. monopodot szerintem csak sivatagi homokban lehet igazán jól használni😊
\"The voices are back... Excellent.\"
én is ugyanezt vettem decemberben. Amire én használom (gyerekek, családi eseményeink fotózása, videózása) nagyon megfelel.
Nieleen
Én december közepén vettem egy Hama star 44-es állványt. Meg vagyok vele elégedve és megérte az árát ami olyan 7E ft.
Émmeg ma akarok állványt venni. :-o
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nekem Uniross aksijaim vannak és ilyet még nem tapasztaltam...<#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2>
Így van, semmi ördögi nincs benne, kb. mintha egy partvisra tennétek a gépet.
Ennyi az egész
Ennyi az egész
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jól gondolod.
Uniross aksikkal én befürödtem. Kaptam a töltõhöz négyet, de hiába töltöm föl, egy hét alatt magától elengedi a töltést. Nem ajánlom senkinek. Az energizerrel egyikkel sincs ilyen problémám.
Uniross aksikkal én befürödtem. Kaptam a töltõhöz négyet, de hiába töltöm föl, egy hét alatt magától elengedi a töltést. Nem ajánlom senkinek. Az energizerrel egyikkel sincs ilyen problémám.
Ebben én sem vagyok biztos, de sztem úgy, hogy "ledöföd" a földbe, vagy csak a földre állítod, és így már nagyobb a stabilitás, mintha fognád a gépet...
Gondolom én, persze :o)
Gondolom én, persze :o)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A cikkironak ordoge van: mult heten vettem egy Hama allvanyt, ill. hetfon 4 db Energizer 2500 mAh akkut. <#vigyor>#vigyor>
Ez a záridõ hosszától és a Te ügyességedtõl függ, de nyilván túl nagy stabilitást nem ad.
Inkább félhomályban, sötét erdõben használható jól.
Inkább félhomályban, sötét erdõben használható jól.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
monopod mennyire használható pl éjszakai felvételnél? semennyire?
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0