Autómárkák megítélése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként pont erről beszélünk. Mármint az előzékenység dologról. Na ez Pesten jobb. Itt még nem volt olyan, hogy egy percnél többet álltam volna valahol. Legalább minden huszadik ember rendes és kienged. Én tanulok ebből: én vagyok a tizenkilencedik, aki már kienged a huszadik előtt. ;-)
2. balra megy, esetleg lesatuzza és lefollad a motor
Tudom, hogy gonosz vagyok, de ezt nem tudom kihagyni. 😄DDDDDDD
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Egy ilyen esetben egy nõ lehet hogy elütötte volna, vagy azért mert nemtudja lereagálni a vészhelyzetet, vagy lesatuzza és akkor hiába kormányoz úgy is neki csúszott volna. "Csak azért is hogy kötekedjek, hamár a nõk úgy is szóba jöttek 😄DD"(nem szánom sértésnek)
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Én ebbõl tanultam, és például tegnap is feltartottam csúcs forgalomban az egész sort és kiengettem magam elé egy betonkeverõt. Ha én nem akkor ott állt volna még egy darabig. Igaz 40él többel nem tudott menni, de engem nem is zavart hiszen tudtam elõre mire vállalkoztam.
Meg hogy akkor sem képesek megállni amikor a gyalogosok már elindúltak, inkább kikerüli öket, még ha nem is gyorsan. Én már volt hogy ilyen esetben rácsaptam a z adott kocsira. Én sem mindig autóval járok tudom milyen az ha nem lehet átmenni az úton. De a gyalogosoknak sem ártana tanulni egy kis kerszt. itt pécsett mér láttam hogy a rendõr megbuntetett több gyalogost mert átment a piroson. Kb öt másodpercen mult hogy ne büntessék meg, én meg jöt röhögve elmentem mellette.
A másik undorító dolog, amikor a kézfeltartást arra használják, hogy csakazértis beengedd õket (furakodás). Õszintén megvallva párszor már én is csináltam ilyet, de nem szoktam visszaélni mások kedvességével.
A múlt héten mûveltem egy elég rondát, arra nem is vagyok büszke. Mentem a kanyarodósávban, de indexeltem befelé (hajtottam fel a Szentendreire), viszont nem használtam ki egybõl a kínálkozó alkalmat (gyorsabban jutok elõre felkiáltással). Elég szerencsétlenül vágtam be egy busz elé, ráadásul nem fértem be, így behúzott farokkal lekotródtam a kanyarban jobbra. Elmentem másfelé, nem volt nagy kerülõ, de elég gáz szitu volt. Persze nem ez a jellemzõ.
Pheel, te nem vagy mérvadó, rólad elhiszem, hogy ezt IS tudod.
törpe és rohadék
Itt olvasgass utána a dolgoknak
Nagyon szemléletes, sok helyen videó, részletes, érthetõ magyarázat rengetek alkatrészrõl, részegységrõl.
Ja, mosógép és mikró mûködési elv is van 😊
Kötve hiszem, hogy valamennyi kérdésemet tárgyalja a tananyag. ;-)
"Te tudod, hogy mûködik a mikród és a mosógéped?"
Hehe! Rossz példa. Tudom :-P
Nem mondtam, hogy ne vezessen, de mint írtam, ha nem érdekli, nem lesz benne jó.
Nem érdekel, vizsgára átolvastam, nekem ez nem szükséges a használathoz.
Te tudod, hogy mûködik a mikród és a mosógéped?
Ez ugyanolyan, mint mikor átlaguser felhív (nõ, férfi vegyesen), nem megy a letöltés, doom3, nem tudok nyomtatni, stb - ne használjon gépet, amíg nem tudja csukott szemmel összerakni, mondjuk? 😄
törpe és rohadék
törpe és rohadék
Mire jó a több szelep vagy a több gyertya? Miben más a négyütemű, mint a kétütemű? Miért jobb a kevesebb vagy éppen a több henger azonos hengerűrtartalommal?
Az a baj, hogy élből nem érdekli a nőket az egész, csak beleülnek, befogják a szemüket és mennek. <Általánosít>Általánosít>
Egyébként te tudsz ezekre válaszolni? :-P
Húzták már meg a parkoló autóm és 1 tel.számot nem hagytak ott - most lesz aktuális 2 elem festése.
törpe és rohadék
Pedig pontosan errõl van szó. Teljesen más a viszonyuk az autóhoz, a vezetéshez és általában mindenhez ami a technikához, a mechanikához kötõdik. Nincs hozzá érzékük, nem volt, nem is lesz. Vannak területek, ahol a nõk a jobbak, de a vezetésben sajnos nagyon nagyok a különbségek.
Ja és tessék bemondásra elhinni, hogy ismerek jól, dinamikusan vezetõ nõket 😄
törpe és rohadék
Teljesen igazad van benne. Õk ugyanannyira veszélyesek, mint a nõk nagy százaléka.
Egyébként nem akaronám, hogy átforduljon a topik nõellenesbe, de tényleg messzirõl meg lehet állapítani, ha egy nõ megy elõtted, és még látnod sem kell. Sõt, parkoló autóról is meg lehet mondani, hogy nõ tette be a helyére. 1 méter mindkét oldalról, ferde, és rosszabb esetben se kézifék, se sebesség..
Ezt tipikusan pasik művelik. Azok sem tökéletesek.
Ha egy nő áll előttem egy forgalmas útra való kikanyarodáskor, akkor üresbe teszem az autót. Még a pirosnál is egyesben tartom. Olyankor ráérek ugyanis.
A visszagurulás teljesen igaz, bár én mindenkinél tartok másfél-két métert.
Lámpánál 2-3 autó is elmegy a másik sávban, mire egy női sofőr hajlandó észrevenni a zöldet, kinyomni a kuplungot, egyesbe tenni és elindulni.
Valamiért nem képesek a sávjukban haladni. Két sávos úton félek őket előzni, mert rámmásznak a szembejövő sávban.
Ha idõsebb muff töketlenkedik, be lehet tudni annak, hogy nagyritkán kaphatja el az autót 'apucitól', nulla rutin - vénemberek szintén veszélyesek - az ilyet én is kikerülöm, mert ha megijednek, még nagyobb bajt csinálnak.
Elhiszem, hogy a rossz tapasztalat alapján kialakult egyfajta véleményed de szerintem más állatfajok veszélyesebbek.
Cégesautó megy át mindenen, 4-kor úgyis teszi le; vénember nyomul 30-al, ahogy elõznéd, mégátérek, még gyorsan megfordulok és rádhúzza; 18 éves zseléagyú gyerek félig fekve nyomja mint az állat (mind1, hogy kockagolf, vagy bömös, garantáltan nem dolgozott érte egy hetet sem).
Ezek közül a 'végremegkaptam a családiautót' anyukák a leglightosabbak - ami veled történt, az meg egyszerû patkányság volt, elkövetõtõl függetlenül, sry.
törpe és rohadék
Persze vannak kivételek, de a nagy átlag ilyen.
A mostani kedvencem az, amikor végignéztem, hogy az 1 hete megvásárolt autómnak hátulról nekimegy a hülye picsa, amikor ki akar kanyarodni mögülem. Benne ültem az autóban, végignéztem mit mûvel a tükörbõl és éreztem, hogy itt baj lesz. Lett is. Én kiugrottam a kocsiból õ pedig elhajtott.
Én nem tapasztaltam még semmi egerengetõt nõk részérõl (betudhatom a nem tizenéves jogsinak; az is lehet, hogy u.a. csinálom, mint a többi nõ, csak még nem téptek meg 😄DD) - abból a napi 20 esetbõl tényleg írjál párat, a miheztartás végett.
Nem kötekszek, érdekel!
törpe és rohadék
Volt a Fókuszban errõl egy mûsor is, hogy mennyire jó sofõr lehet egy nõ is. A riportot egy ralliversenyzõ nõvel készítették. Ott volt egy autó is és mondták neki, hogy menjen pár látványos kanyart. Nos. Elütötte az operatõrt. Valahogy nem gyõzött meg.
Mi tudunk úgy vezetni, hogy nem bámuljuk a többi autót, nem kötexünk 😄
Autómárkák: suzuki sose kéne, vezettem pár hétig húgom volt wagonr-jét és én is túladtam rajta, mert egy fapados, virslikerekû fûnyíró volt; 80-nál majd elvitt a kamionok szele.
Tudom, hogy az új ignis és sx4 jobb de a márka általános megítélése miatt bukó, + vicces lehet rendszám alapján keresni az autód mondjuk a tuskó parkolóban, mert több tucat ugyanolyan van.
törpe és rohadék
Nem bírjátok idegekkel, hogy ált. tartjuk a segességkorlátozást?
Esetleg romlik a férfiak nemzõképessége, ha nem kapcsolnak fel ötösig egyik lámpától a másikig, ami sokszor 200 méter?
Tényleg nem értem 😊
törpe és rohadék
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu