Káma Szutra vírus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
En is kiirtam es minden ember kiirja aki nem szegyenli. :\
Blufox
Jééé,tudsz emberi hangon is kommunikálni? Te virust kaptál😊) Ok rendben van.

" És ha valaki hozzá szól ,vagy úram bocsá kérdez,ne hülyézd le csipöbõl! Barátom ezt fogadd meg,ingyen jótanács."

Ha hülyeséget ír, elõször fioman kijavítom, majd továbbra is köti az ebet a karóhoz, akkor fenntartom magamnak a jogot, hogy lehülyézzem.

Egyébként tök jó, hogy anno felvettem az egyetemen egy félév pszichológiát, öröm látni, ahogy rád lehet húzni egy csomó tanult elméletet.😊)

Blufox
Lehet,hogy te annyi vagy,az irásodból itélve és értelmi szinvonaladból gondolom dupplája vagyok a te életkorodnak.

Okos, te ki irod a valós adataidat? Meg is érdemled😊))

Blufox
Ezt utálom az SG-ben, olyan szinten alacsony a színvonal, hogy semmihez sem éri meg hozzászólni...😞

Nem kell bunkó modon szólni egy témához és nincs ilyen.
Mellesleg,nem kötelezõ itt fórumozni,jobb lenne neked ha tényleg nem tennéd. És ha valaki hozzá szól ,vagy úram bocsá kérdez,ne hülyézd le csipöbõl! Barátom ezt fogadd meg,ingyen jótanács.

Max7
nem vagyok a társa csupán egy véleményen vagyunk (a valós lényegen)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Életkor: ismeretlen

nem váletlen! 14 alatt a gumiban kéne garázdálkodni és nem azokat oltani akik kicsit is értenek a dologhoz!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

jazzy
1. Nem szologattam be.
2. virushiradon mar 3.a elott kint volt, hogy lehet tole megszabadulni, ha kikapcsolta a virusirtod, ha nem. Innentol kezdve nem kell magyarazni milyen fontos ember vagy mer biztonsagban vannak a filejaid.
Blufox
Neked meg a barátodnak tényleg nem! Amig ezzel a hozzá állással áltok minden témához jobb is ha nem szóltok bele semmibe mert ahogy irtad:"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!",bele trafáltál abba,hogy nem kell egy fórumon lenézni senkit. Kiállitottad magadról és társadról a bizonyitványotokat. Gratulálok😊))<#levele>

Blufox
Saját magadat,ahogy egy témához álltál barátom.

Azt hiszem megfogadom a Max7 aláírásában szereplõ jótanácsot, nekem nincs arra idõm, hogy veled foglalkozzam.

"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!"

Akit valóban érdekel a téma, és utánanéz, az úgyis láthatja, hogy nekem van igazam, te pedig csak égesd magad.

Ezt utálom az SG-ben, olyan szinten alacsony a színvonal, hogy semmihez sem éri meg hozzászólni...😞

Max7
nem engem minõsítesz

Blufox
Neked,hosszúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú.

Blufox
OK téma lezárva részemrõl. Egy gyenge szellõcske vagy,voltál és az is maradsz.

Blufox
Jajjjjjjjjjj,hát most látom,õs fórumozó,ezért akkora az arca.

Max7
majdha énis ilyen hangnemben beszélek veled akkor te is megengedheted magadnak! addig nem!

Max7
"Anti virus szoftver!!!!! A valamit is magára adó emailkliensek eleve tõrlik." ezt most nem értem mit törölnek?

Blufox
Kispalánta,te nem regélni próbálsz,hanem unalmas életedbõl kicsit kitörni szerettél volna.

Blufox
Barátom semmi mást nem teszel,csak nyekeregsz itt mint aki nem dugott 1 hónapja. Ha rosszat is irtam azt kilehet javitani,de nem ekkora pofával mint ahogy te teszed. Hogy te strandpapucs méretü nyelveddel nyalsz itt egy komádnak az hagyján,de ,hogy a saját hülyeséged ismételgeted az a csúcs😊))

Blufox
Kispalánta,locsold még magad esetleg fel is nõsz😊)

😊)) Kicsi huszár, újra kérdem: a levelezõkliensed írja ki vagy az antivírus szoftvered? Qrvára nem mindegy, az elõbbire pedig kérlek mutass példát, hadd tanuljak. Én egyelõre nem láttam beépített vírusvédelemmel ellátott e-mail klienst.
Anti virus szoftver!!!!! A valamit is magára adó emailkliensek eleve tõrlik.
------------------------------
Mellesleg enyhén szólva is szánalmas, hogy faszságnak bélyegzed a legnagyobb magyar vírusinformációs oldalt, miközben akkora hülyeségeket írsz, hogy napokig lesz min nevetni...
------------------------------
Mellesleg jegyzem meg,hogy éppen ezt teszed sajátmagaddal kiscserkész😊)
Jóóóóóóó,igaz nem szar de számomra egy nagy 0<#eljen>

Max7

"😊)) Kicsi huszár, újra kérdem: a levelezõkliensed írja ki vagy az antivírus szoftvered? Qrvára nem mindegy, az elõbbire pedig kérlek mutass példát, hadd tanuljak. Én egyelõre nem láttam beépített vírusvédelemmel ellátott e-mail klienst."

ezt probáltam én is elregélni kb

"Szerintem te nem tájákoztatni szeretnél itt senkit sem,mindenkit ki oktatsz,hogy csak is te vagy itt az ász. Én segiteni jöttem,nem okoskodni.
Ellenben te itt semmi mást nem csinálsz mint fényesre suvickilod megtépázott tekintélyedet."

Senki sem tépázta meg a tekintélyem, tehát ez az állításod is megdõlt.

Okoskodnék? LOL. Szóval szerinted ha vki kijavítja az ordas hülyeségeket és tévedéseket, az már egybõl okoskodik???

Én inkább ezt nevezném segítségnek, ugyanis valós, igaz információkat adok, nem vezetek félre senkit, nem beszélek hülyeségeket mint pl. te és még itt néhányan. Félre ne érts, nem akarok én ász lenni, de nézz már körül...

Max7
hogy szakszavakkal éljek minden levelzõkliens letölti a mailokat a pop3 serverõl! amig nem tölti le nem tudod megnézni! max levelezési szabályt tudsz hozáadni hogy amelyikhez csatolt fájl van azt ne töltse le hanem automatikusan törölje a serverõl! ennyit tudsz tenni és erre minden mailkliens képes!

Meddig égeted még magad?

"Nincs benne semmi csatolt file,ahogy megnyitod ,már ha engedi e rendszer,annyi. TÁJÉKOZÓDJ!! Ne csak egy helyen. Több irányban nézz szét."

Aha, persze. Semmi csatolt fájl. Remélem tudsz angolul, kigyûjtöttem neked pár helyrõl a leírás erre vonatkozó részét:

- The worm sends itself as attachment in the infected e-mail.
- This worm spreads via the Internet as an attachment to infected messages and via open network resources.
- Attempts to send itself as an email to the addresses it gathers using its own SMTP engine. The email will have the following characteristics: The attachment may be an executable file or a MIME file that contains an executable file.
- The files attached to the email may either be the executable itself or a MIME encoded file which contains the executable.

"NAGY ABLAK AMIBEN KI IRJA VIGYÁZZ."

😊)) Kicsi huszár, újra kérdem: a levelezõkliensed írja ki vagy az antivírus szoftvered? Qrvára nem mindegy, az elõbbire pedig kérlek mutass példát, hadd tanuljak. Én egyelõre nem láttam beépített vírusvédelemmel ellátott e-mail klienst.

Mellesleg enyhén szólva is szánalmas, hogy faszságnak bélyegzed a legnagyobb magyar vírusinformációs oldalt, miközben akkora hülyeségeket írsz, hogy napokig lesz min nevetni...

Max7
buflon te beszélsz félre! mindegyik mail kliens lementi a merevlemezre a leveleket! és miután lementett pl a nortonom megvizsgálja hogy mi a fene az amit lementett és törli azon nyomban ha virust talál! meg se tudom nézni a tartalmát mert egybõl törli! csak gondolj bele honann tudja egy levelzõ kliens mint pl outlook vagy amit te használsz hogy egy adott levél virusos-e vagy sem,? akkor már egy virusirtó programról beszélünk! csak egy kicsit bele kéne gondolni amit mondasz!

Blufox
Ezt az irásodat is kiteheted a falra mint az 2006 év LOL-ja<#eljen>

Blufox
Szerintem te nem tájákoztatni szeretnél itt senkit sem,mindenkit ki oktatsz,hogy csak is te vagy itt az ász. Én segiteni jöttem,nem okoskodni.
Ellenben te itt semmi mást nem csinálsz mint fényesre suvickilod megtépázott tekintélyedet.

Blufox
Hagyjad már azt a virus hiradó fa@ságot,azt se tudod mit irok,mert pood nincs mi is a visitás. NAGY ABLAK AMIBEN KI IRJA VIGYÁZZ. ÉRTED MÁR? nem? nembaj.

Blufox
Jaj basszus te nem vagy képben,ezt a buta virus hiradó irkálmányt hordod.
Nincs benne semmi csatolt file,ahogy megnyitod ,már ha engedi e rendszer,annyi. TÁJÉKOZÓDJ!! Ne csak egy helyen. Több irányban nézz szét.

Elmondanád, hogy mi visít? Nyilván az antivírus szoftver... Olyan szinten kevered a fogalmakat, hogy az már siralmas.

Inkább olvasgass egy picit. virushirado.hu

OK, Blufox, látom nagyon nem vagy képben...😞

Idézet a Vírus Híradóról:

A fertõzés menete
Amennyiben egy gyanútlan felhasználó lefuttatja a levélben található fertõzött mellékletet, a Nyxem.e féreg azonnal bemásolja magát az alábbi helyekre a számítógép fájlrendszerében...

Tehát újra: a Nyxem (vagy kama sutra, ha neked úgy jobban tetszik) CSATOLT FÁJLBAN TERJED, KÉZZEL KELL ELINDÍTANI, TÖKMINDEGY, HOGY MILYEN LEVELEZÕPROGRAMOT HASZNÁLSZ.

"Az outok közvetlen kapcsolatban van a te pop 3 levelezõddel!! A többi nincs,csak ha te kinyitod."

Ez akkora LOL, hogy mindjárt kinyomtatom, és felteszem a falra, hogy legyen mind nevetnem...😊

Blufox
Bocs ezt már irtam<#eljen>157

Blufox
MINDEN levelezõkliens lementi a merevlemezre a csatolt fájlokat.

Le a fenét!! Eleve visit már fent a neten!! VIRUS VESZÉLY!!!!!
VARNING.

Ja,hogy te letöltöd,akkor ne csodálkozz😊))

Blufox
Eleve, mit jelent az, hogy "a gépedre hozza be"?😊

Azt,hogy nálad a sajátgépeden jelzi,emailed érkezett!

A káma szutrában nincs csatolt file!!!! Azzal aktiválod ha megnyitod.

Blufox
Te beszélsz hülyeséget. Az outok közvetlen kapcsolatban van a te pop 3 levelezõddel!! A többi nincs,csak ha te kinyitod.

"MINDEN levelezõkliens lementi a merevlemezre a csatolt fájlokat."

LE a fenét,csak akkor ha te kéred,de lesem engedi ha virusos.

Blufox
Szerencsés ember vagy<#eljen>Mint irtam,ha kinyitod,két lehetõség van. Bakaptad és annyi,vagy ha egy jó virus kergetõd van eleve megsem engedi nyitni,visit!

Mondom, hogy hülyeséget írsz. Eleve, mit jelent az, hogy "a gépedre hozza be"?😊 Legyünk már kicsit szakszerûek...

MINDEN levelezõkliens lementi a merevlemezre a csatolt fájlokat. Nemcsak az Outlook. És a levelet megnyithatod, semmi sem fog történni - para akkor van, ha a csatolt fájl indítod el. Figyeljünk már a részletekre, mert nagyon nem mindegy!

Blufox
Meg is értem ,ingyé van,semmit sem ér.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056

Blufox
Kézzel,igen,ha! megnyitod. Ebbõl következik ,hogy a te választásod<#eljen>

Blufox
Az outlok eleve a gépedre hozza be. Tehát nem hülyeség. Mint irtam,csak rajtad múlik ,hogy törlöd vagy megnyitod és annyi.Más Email kliensek védve vannak,ha nem,akkor eleve letöltéskor visit a virus keresõd=nem töltöd le.(freemail,citromail,vopmail,stb)

Blufox
Kár kiemelned, 100% ból ha 6-7% használ NOD-t. Más viruskergetõk is léteznek. Ébresztõ!<#falbav>

"Kimondtad a varázs igét! Outlookot! Ha a sajátgépedre érkeznek az emilek akkor van gond a káma szutrával.
Más Email kliensek védve vannak,ha nem,akkor eleve letöltéskor visit a virus keresõd=nem töltöd le
HunulOutlook= biztos balhé a gépen"

Már bocs, de ez butaság. Akár outlook, akár nem, ezt a férget is KÉZZEL, a felhasználónak kell elindítania. Magyarán bármilyen levelezõprogramot használ, az illetõ hülyeségén múlik, hogy fertõzött lesz-e a gépe, vagy sem.

Max7
outlokot használok már több mint 1 éve! és semmi bajom

Blufox
ez nem beállitás kérdése!
Ha mind a 3 gépen norton internet s. van,akkor a 3 gép nem láttya egymást,mert ahozz,ki kell kapcsolni a norton i.s.!
Ha vszont mind a hármon nod32 van,akkor már láttya egymást a három gép,mert a nod32-t nem kell kikapcsolni,hogy a 3 géppel hálozat legyen!
Ez progi tulajdonság kérdése!
Eggyiknél ki kell,másiknál nem!
Amugyis a Nod32 a legujabb virusirtó fajtájú progi!
----------------------------------------------------------
Hogy tudsz ennyi hülyeséget összehordani<#conf>
Kell a fenét a nist kikapcsolni,be kell állitani!!!!
------------------------------------------------------------
Ha vszont mind a hármon nod32 van,akkor már láttya egymást a három gép,mert a nod32-t nem kell kikapcsolni,hogy a 3 géppel hálozat legyen!
--------Ez mutatja a gyengeségét! Nehogymár egy program mondja meg mit tegyek,vazzeg,nem én vagyok a programért,a program van értem. Ha én magasra állitom a biztonsági szinteta NIS-ben,akkor egy NOD32 ne állitgassa el a kénye kedve szerint.
----------------------------------------
Mindenki NOD-t használ? Persze a gagyi crackolt vackokat amihez te tuti frissitéseket nem szedsz le,RGO,két évvel ezelötti NODdal kavarsz a neten.
Tudok én is NOD-t ami akár egyfojtában 3-4 évig tuti jó(crackelt) csak fingot sem ér ,ezt kell felfogni.

Blufox
Kimondtad a varázs igét! Outlookot! Ha a sajátgépedre érkeznek az emilek akkor van gond a káma szutrával.
Más Email kliensek védve vannak,ha nem,akkor eleve letöltéskor visit a virus keresõd=nem töltöd le<#eljen>
Hunul<#mf2>Outlook= biztos balhé a gépen<#violent>

Max7
hát a majdnem is erõs kifejezés! az lehet hogy a nod híres de nem annyira mint a nis vagy a panda! sõt a kapersky vagy valahogy igy irja a nevét az ilyen híres!

Tarajos Sül
ugy ahogy mondod!Tûzfal amugyis van fent alapbol a gépen!
És pont azért hagyta ott a fater a NIS-t mert mindig ki kellet kapcsolgatni a tûzfalát,ahozz hogy lássa a 3 gép egymást!

Max7:lehet,de pont azért emeltem ki a "MAJDNEM" szot!
Atkamon
Nekem NIS 2006-om van! Tökéletesen mûködik! Elkapott már pár vírust és hetente csinálok full system scant és nem talál soha semmi!

NeoMaN
Te totál nem érted baszki.
A NIS az antivírus+TÛZFAL egyben. A NOD32 csak ANTIVÍRUS.

OK, elhiszem. De ki beszél itt spyware-ekrõl? Te hoztad be a képbe...