Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elromlik ha percekként kapcsolgatjuk ki/be.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Valakik azt mondták, hogy ha sokat van ki be kapcsolgatva elromlik attól is.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.05.20. 09:36:29
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Emiatt hiányzik pár adó. de ha visszafrissítem akkor újra berakja...
Van egy ilyenem. kaon na1000hd Ennek van belső vinyója, amire lehet rögzíteni a filmeket? Használati útmutatást nem kaptam.
Amúgy meg van egy ilyenem is. Jó régi.

Az a baj, hogy a régi winyó csatlakozója van, az a széles szalagos izé. de van két vinyom ami ebbe belemegy. meg van két új is ami terásak, de ennek ilyen kicsi satas csatlakozója van.
Usbvel próbáltam 1 Gbos van, raktam rá képeket de nem észlelt semmit sem az usbn. Csak filmeket lehet rajta lejátszani?
Kihúztam, kivettem a kártyát, áramtalanítottam 20 percre.
Biztonságként:Mentsd le USB-re a csat. listát(nézd meg hogy milyen régiós a lista mert visszaállításhoz szükséges lehet).
Gyári beállítás és keresést javasolnám.
Nem voltam itthon mikor beszerelte.
Beírtam nullákat elfogadta, most ezt volt beállítva alapból? Hogy lehet kikapcsolni ezt, hogy ha 18 + os filmek vannak akkor ne kelljen írogatni?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.01.22. 23:48:19
már második alkalommal fordult elő, hogy reggel kapcsolom be a TV-t, erre újrahangolást kér.
Alapból az ATV és a DTV csatornák is el vannak mentve (kábeles TV), de ilyenkor a DTV-k elszállnak és csak az analóg marad meg.
Szerintetek ez TV vagy szolgáltatói hiba? Már hívtam a DIGI-t, de szerintük nem náluk van a hiba - pedig érdekes, mert akkor jelentkezett először, amikor bementem szüneteltetni a szolgáltatás (egy később dátumra kértem, de másnap reggel nem volt adás). Eddig ilyen panaszom még nem volt, a TV-t is már hónapok óta használjuk (Toshiba LED TV).
Köszi előre is. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Két proci van benne vagy mi az, egyik az enyém, a másik a másik tvé?
Lehet beszart a ventilátora?
Amúgy régebben is melegedett, de lehet nem ennyire,
Az én szobámban van a box, pár napja is szarakodott, de délután ki volt kapcsolva és visszajött este.
Most semmi, néha nálam be szokott akadni a kép egy két másodpercre, volt amikor kifagyott a kép. meg kockásodik kicsit.
Szóltam a diginél de mivel délutánra jó lett meg másnap is visszamondtam a hibát.
Mi lehet a probléma? beszart az boxban az én tvmhez tartozó egység?
Most hogy írtam ezt, megint visszajött és jó lett, néha még megáll a kép.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A helyedben ezekután megnézném a rca kábeleit(a sárga video kábelt főleg).
Viszont a másik tv jó....
Utoljára szerkesztette: daver88, 2015.04.19. 20:42:21
http://digi.hu/kabeles-media-eszkozok-konstrukcioi
Hátha tud valaki segíteni, a következő lenne a problémám:
Adott egy 81 cm-es Telefunken televízió, amire a digi kábel van rákötve...meg is talál rengeteg csatornát, de például az RTL II HD, Sport2, COOL HD-t egyszerűen nem bírom megtalálni sehogy...manuálisan sem, hálózatkereséssel sem, próbáltam már mindenhogy...
Valakinek esetleg megoldása?? köszi!!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
sebességgel!
DIGINet 1000
Okoscsomagban 4690 Ft/hó*
*A szolgáltatás és az akció 2014. július 15-tõl érhetõ el és visszavonásig érvényes, 24 hónapos határozott idõtartamú szerzõdés vállalása mellett. Az ár a TV és telefon szolgáltatás elõfizetési díját nem tartalmazza. Sávszélesség: 1000/100 Mbps, garantátl le- és feltöltési sebesség: 300/50 Mbps. Érdeklõdését jelezze a 1272-es telefonszámon vagy ügyfélszolgálatainkon. A szolgáltatás igénybevételéhez elõzetes technikai felmérés szükséges. A tájékoztatás nem teljeskörû.
omg, omg, omg
Tudnátok segíteni abban, hogy Digi-n mivel tudnám rögzíteni mondjuk a discovery adásait pc re? elõre is köszi
Digis elõfizetéssel kapcsolatos kérdésem lenne! Az albérletben ahol lakom, nincs bevezetve a lakásba a kábel (cska al épcsõházba egy dobozba). Nem is akarok ezzel macerálni, ugyanis a TV-men van egy ilyen "Common Interface" bemenet. HA jól tudom, ez annak a bizonyos kártyának (átalakítóval) a helye, ami a beltéri vevõkben is van. Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetõség a DIGI-nél arra, hogy cska ezt a kártyát béreljem/vegyem meg? Rákérdeztme náluk is ,de a válaszukban kicsit elvesztem a fogalmak között!
Köszönök elõre is bármilyen segítséget! :)28
Elképzelhetõ...
A segítségeteket kérném.
Jelenleg Digi+ mûholdas csomagom van hyundai sd beltéri egységgel.
Ha megrendelném az egyetlenegy létezõ HD-s boxukat, csak az általuk is hirdetett 5 csatorna( M1 HD,DIGI Sport 1 HD,DIGI Sport 2 HD,DIGI World HD Sport1 HD,) esetében lenne felbontás javulás, vagy HDMI-n keresztül a többi is valamivel jobb felbontással jönne?
Azért kérdem, mert beruháztam egy komolyabb felbontású tv-re és ahogy várható volt a régi boxal elég ramaty a képe.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Szeretnék segítséget kérni.
A háztartásban 2 régebbi tv van így ezekhez kellett beltéri egység, és az a probléma hogy az egyik tv-nél minden rendben van, de a másiknál zúg minden adás. Ez azért érdekes, mert már fel is cseréltem õket, meg a zúgó tv-t ki is cseréltem, de ott akkor is zúgott (fõként a világosabb/fehér adásoknál van a zúgás). Ez minek tudható be?
Valamint vagy egy LCD tv is amihez nem kell dekóder, és a kábelen át bejönnek a csatornák, kiévéve : M1/M2/DUNA/DUNA W/ Rádiók
Ezt lehet valahogy orvosolni (próbáltam a CI kártyafoglalatba betenni az egyik beltéri kártyáját de nem változott semmi)?
Elnézést ha hosszú és értelmetlen.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Szüleimnél Digi van (2 beltéri de ugyanaz a csomag). Nemrég azzal kerestek meg hogy valami elromlott. Elmentem megnézni és az egyik beltéri tökéletes, a másikon pedig hiányzik kb 50 csatorna. A csatornalistában a számok úgy mennek hogy pl 1, 2, 10, 30, 55, 60, 61 stb, tehát egy csomó üres hely van ahol még ma reggel csatornák voltak. Valaki találkozott már ilyennel?
(Próbáltam beírni számmal is például az 54-est de egyszerûen semmi nem történik, pedig ott csatorna volt)
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Elmúlt fél év, mióta nincs Discovery a diginél. A kapott csatornák (History, digi Life, digi World) nem tudják helyettesíteni az elvetteket. A legritkább esetben tudom nézni 5 percnél tovább bármelyiket is. Na jó, a History-n vannak jó mûsorok, de ezek a saját márkás csatornák kb szart sem érnek...