Digi Tv

Oldal 1 / 30Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Nem ajánlott folyamatosan működetni őket.
Elromlik ha percekként kapcsolgatjuk ki/be.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Amúgy ha nem kapcsolom ki a beltéri egységet csak a tvt kapcsolom ki úgy jó, de nem megy tönkre tőle?
Valakik azt mondták, hogy ha sokat van ki be kapcsolgatva elromlik attól is.
gergely1991
Tedd kedvencekbe,ez a frissítős dolog a digi beltérik (egyik) baromsága.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.05.20. 09:36:29

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nem csak az a baj, hogy lefrissít állandóan a beltéri egység mikor bekapcsolom, hogy lehet ezt kikapcsolni, hogy nem frissítse a csatorna listát? Minden nap többször frissít nem értem ezt.
Emiatt hiányzik pár adó. de ha visszafrissítem akkor újra berakja...
Kivette a digi a film + ot meg kevesebb lett a csatorna lista.???
gergely1991
Inkább betett mint kivett volna,szerintem.

Na megváltoztatta a csatornakiosztásokat a digi, de rendesen megkeverte, meg berakta az izaura tvt meg még más valamit és mit vett ki?
gergely1991
A beltérire általában csak a saját felvételt lehet(olyat is halottam hogy csak a magán az eszközön lehet lejátszani).

Már jó lett. lehet, hogy nem aktiválta vagy később aktiválta.

Van egy ilyenem. kaon na1000hd Ennek van belső vinyója, amire lehet rögzíteni a filmeket? Használati útmutatást nem kaptam.
Amúgy meg van egy ilyenem is. Jó régi.

Az a baj, hogy a régi winyó csatlakozója van, az a széles szalagos izé. de van két vinyom ami ebbe belemegy. meg van két új is ami terásak, de ennek ilyen kicsi satas csatlakozója van.

Usbvel próbáltam 1 Gbos van, raktam rá képeket de nem észlelt semmit sem az usbn. Csak filmeket lehet rajta lejátszani?
Bejön több adó is, nem csak a pro 4 csak nem néztem végig az egészet.
Kicserélték a boxomat, hoztak kettőt helyette. Az enyém egy ilyen kis fekete lapostvkhez. A másik egy régebbi lehet 2009 van ráírva az egyik oldalára. 1 hetet bírt, egy csatornát lehet rajta nézni, a többinél kiírja, hogy Riasztó hozzáférés megtagadva, zavart csatorna. A Pro4 jön be rajta egyedül.
Kihúztam, kivettem a kártyát, áramtalanítottam 20 percre.
gergely1991
Akkor az analógnak is elkellene tűnnie....
Biztonságként:Mentsd le USB-re a csat. listát(nézd meg hogy milyen régiós a lista mert visszaállításhoz szükséges lehet).
Gyári beállítás és keresést javasolnám.

gergely1991
SAT esetén: Menü>Letiltás vezérlése>Szülői felügyelet?

Kicserélték a boxot, de ilyen 18 as filmekhez kér jelszót az mi? Szülői engedélyezést!
Nem voltam itthon mikor beszerelte.

Beírtam nullákat elfogadta, most ezt volt beállítva alapból? Hogy lehet kikapcsolni ezt, hogy ha 18 + os filmek vannak akkor ne kelljen írogatni?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.01.22. 23:48:19
Japep
Sziasztok,
már második alkalommal fordult elő, hogy reggel kapcsolom be a TV-t, erre újrahangolást kér.
Alapból az ATV és a DTV csatornák is el vannak mentve (kábeles TV), de ilyenkor a DTV-k elszállnak és csak az analóg marad meg.
Szerintetek ez TV vagy szolgáltatói hiba? Már hívtam a DIGI-t, de szerintük nem náluk van a hiba - pedig érdekes, mert akkor jelentkezett először, amikor bementem szüneteltetni a szolgáltatás (egy később dátumra kértem, de másnap reggel nem volt adás). Eddig ilyen panaszom még nem volt, a TV-t is már hónapok óta használjuk (Toshiba LED TV).
Köszi előre is. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jól szellőző? Hát fent van egy ágyneműtartó szekrényen 1 méter magasan, a tv mellett, de az egyik oldala igen melegszik.
Két proci van benne vagy mi az, egyik az enyém, a másik a másik tvé?
Lehet beszart a ventilátora?
Amúgy régebben is melegedett, de lehet nem ennyire,
Szabi
jól szellőző helyen van ? nem melegszik ?

"Nulla tenaci invia est via"

Van egy kis gáz, két tv van az egyik működik a másik nem, az írja ki, hogy nincs jel vagy rossz a jel.
Az én szobámban van a box, pár napja is szarakodott, de délután ki volt kapcsolva és visszajött este.
Most semmi, néha nálam be szokott akadni a kép egy két másodpercre, volt amikor kifagyott a kép. meg kockásodik kicsit.
Szóltam a diginél de mivel délutánra jó lett meg másnap is visszamondtam a hibát.
Mi lehet a probléma? beszart az boxban az én tvmhez tartozó egység?
Most hogy írtam ezt, megint visszajött és jó lett, néha még megáll a kép.
Mighty
A frissített verzióval már nekem is jó.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ChaosTeam
Nekem tökéletesen működik.
Mighty
Digi online androidon. Próbálta már valaki? Nekem ERRCODE101-et dob, mikor megnéznék egy adást.

gergely1991
"de a menüt sem látom semmit sem."
A helyedben ezekután megnézném a rca kábeleit(a sárga video kábelt főleg).

most meg már elmegy a kép is sokáig a hang az van. de a menüt sem látom semmit sem.
Viszont a másik tv jó....
Mighty
Hogy ezt a lehetőséget kizárd, kösd arra a kábelre, ahol még jó.

daver88
Van benne DVB-C. A lakásban másik TV-n bejönnek ezek a csatornák...esetleg nem lehet egy elosztó hibája?? mert a legutolsó TV a rendszeren.
Utoljára szerkesztette: daver88, 2015.04.19. 20:42:21

Mighty
Van abban a TV-ben DVB-C tuner? Ha nincs, akkor csak az analóg adásokat fogod megtalálni. Kell egy HD set top box.
http://digi.hu/kabeles-media-eszkozok-konstrukcioi

Biztos arra a csomagra fizetsz elő, amikben ezek benne vannak?
daver88
Üdv!!

Hátha tud valaki segíteni, a következő lenne a problémám:

Adott egy 81 cm-es Telefunken televízió, amire a digi kábel van rákötve...meg is talál rengeteg csatornát, de például az RTL II HD, Sport2, COOL HD-t egyszerűen nem bírom megtalálni sehogy...manuálisan sem, hálózatkereséssel sem, próbáltam már mindenhogy...

Valakinek esetleg megoldása?? köszi!!

A HDMI az digitális átvitel. A DVI-on belül lehet digitális és analóg is, attól függően, hogy az a lapos tű milyen irányban van. Elvileg az adaptert be se dughattad volna a régi monitorba, mert a tűknek nem szabadna úgy elhelyezkednie. De amúgy a régi monitor analóg bemenetet kér, illetve ha még digitálisat is elfogadna, akkor se stimmel a nagy felbontás meg egyebek. Egyszerűen régi ehhez.
SirAlo
Hi, ma kaptam meg a Diginel HD settopboxot , van egy regebbi kis monitorom amihez hozza kotottem HDMI kabellel es a Monitornal van egy DVI-HDMI adapter (mivel a monitorba nincs csak DVI bemenet) ha bedugom a settopboxra azt irja ki a monitor hogy " The input not supported" , viszont ha az ujabb dell monitorba dugom megy tokeletesen (ott is ugyanazzal az adapterrel). Mi lehet a gond?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

gergely1991
Ellenőrizném a jelszintet/minőségét...

mitől van az hogy feketére elsötétül a kép egy pillanatra? percenként 5-6szor csinálja, lassan már majdnem minden csatorna ilyen.
Soldiers
mi a bajod a digivel?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ChaosTeam
Te bajod :)
Ha fénysebességû netet kínál a tróger digi akkor SEM leszek soha többet elõfizetõjük. SOHA.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mighty
Gigantikus száguldás
1000 Mbps
sebességgel!

DIGINet 1000
Okoscsomagban 4690 Ft/hó*

*A szolgáltatás és az akció 2014. július 15-tõl érhetõ el és visszavonásig érvényes, 24 hónapos határozott idõtartamú szerzõdés vállalása mellett. Az ár a TV és telefon szolgáltatás elõfizetési díját nem tartalmazza. Sávszélesség: 1000/100 Mbps, garantátl le- és feltöltési sebesség: 300/50 Mbps. Érdeklõdését jelezze a 1272-es telefonszámon vagy ügyfélszolgálatainkon. A szolgáltatás igénybevételéhez elõzetes technikai felmérés szükséges. A tájékoztatás nem teljeskörû.

omg, omg, omg

gergely1991
tv-tunerkártya(lehetõleg rf,rca,scart,hdmi bemenettel)?

Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban, hogy Digi-n mivel tudnám rögzíteni mondjuk a discovery adásait pc re? elõre is köszi

A diginél nem is kell kártya, csak az HBO-hoz. Egyébként kódolatlanok a transzponderek. Bedugod az "antenna" kábelt és már megy is.
Sziasztok!
Digis elõfizetéssel kapcsolatos kérdésem lenne! Az albérletben ahol lakom, nincs bevezetve a lakásba a kábel (cska al épcsõházba egy dobozba). Nem is akarok ezzel macerálni, ugyanis a TV-men van egy ilyen "Common Interface" bemenet. HA jól tudom, ez annak a bizonyos kártyának (átalakítóval) a helye, ami a beltéri vevõkben is van. Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetõség a DIGI-nél arra, hogy cska ezt a kártyát béreljem/vegyem meg? Rákérdeztme náluk is ,de a válaszukban kicsit elvesztem a fogalmak között!
Köszönök elõre is bármilyen segítséget! :)28
gergely1991
A régi beltérik tudtommal 640x480 felbontással bírnak.
Elképzelhetõ...

Sziasztok!

A segítségeteket kérném.
Jelenleg Digi+ mûholdas csomagom van hyundai sd beltéri egységgel.
Ha megrendelném az egyetlenegy létezõ HD-s boxukat, csak az általuk is hirdetett 5 csatorna( M1 HD,DIGI Sport 1 HD,DIGI Sport 2 HD,DIGI World HD Sport1 HD,) esetében lenne felbontás javulás, vagy HDMI-n keresztül a többi is valamivel jobb felbontással jönne?
Azért kérdem, mert beruháztam egy komolyabb felbontású tv-re és ahogy várható volt a régi boxal elég ramaty a képe.
Elõre is köszönöm a segítséget.

Az a probléma már megoldódott. Ott rontottam el, hogy hálózati keresés helyett teljeset csináltam.
gergely1991
Automatikus keresés?

Hello!

Szeretnék segítséget kérni.
A háztartásban 2 régebbi tv van így ezekhez kellett beltéri egység, és az a probléma hogy az egyik tv-nél minden rendben van, de a másiknál zúg minden adás. Ez azért érdekes, mert már fel is cseréltem õket, meg a zúgó tv-t ki is cseréltem, de ott akkor is zúgott (fõként a világosabb/fehér adásoknál van a zúgás). Ez minek tudható be?

Valamint vagy egy LCD tv is amihez nem kell dekóder, és a kábelen át bejönnek a csatornák, kiévéve : M1/M2/DUNA/DUNA W/ Rádiók
Ezt lehet valahogy orvosolni (próbáltam a CI kártyafoglalatba betenni az egyik beltéri kártyáját de nem változott semmi)?

Elnézést ha hosszú és értelmetlen.
A válaszokat elõre is köszönöm.
gergely1991
Indítsd újra vagy a Telepítés>Keresés menüpontjában.

LaliK
Sziasztok!

Szüleimnél Digi van (2 beltéri de ugyanaz a csomag). Nemrég azzal kerestek meg hogy valami elromlott. Elmentem megnézni és az egyik beltéri tökéletes, a másikon pedig hiányzik kb 50 csatorna. A csatornalistában a számok úgy mennek hogy pl 1, 2, 10, 30, 55, 60, 61 stb, tehát egy csomó üres hely van ahol még ma reggel csatornák voltak. Valaki találkozott már ilyennel?

(Próbáltam beírni számmal is például az 54-est de egyszerûen semmi nem történik, pedig ott csatorna volt)

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Mighty
Mai hír, hogy a discovery csatornák szolgáltatásból való kivétele jogsértõ módon történt. Csekély 5 millára büntették õket. Nevettséges...

Elmúlt fél év, mióta nincs Discovery a diginél. A kapott csatornák (History, digi Life, digi World) nem tudják helyettesíteni az elvetteket. A legritkább esetben tudom nézni 5 percnél tovább bármelyiket is. Na jó, a History-n vannak jó mûsorok, de ezek a saját márkás csatornák kb szart sem érnek...

ChaosTeam
A Discovery network más kérdés, én nem arról beszéltem, hanem a DIGI Film csatornáról. Az, hogy nem olvastok utána a dolgoknak egy dolog, de utólag akkor se kell olyanért reklamálni, amirõl azért nem tudtok, mert nem olvastátok el :)
gergely1991
RTL2 nincs is, keresés?

Oldal 1 / 30Következő →