Pikes Peak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még nem is láttam annál jobbat, pedig szivesen néznék külsõ nézetes felfutó videókat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nagyon brutál videó
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
na az valami életveszélyes/asszem az régen betiltott B csoportos kocsiból volt/
meg ugye ott "fûrészelt" Audi SportQuattro, na az még egy csillagromboló. Vmi 600-700LE-vel kenték...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
-lehet
De mindegy, csak jelzem hogy sztem is flémfakasztó a beírás...egy mod segíthetne rajta, és mindjárt kevesebb ok lenne az offolásra
-nemtudom hogy kell megoldani....
WRC-vel még értem hogy jön egy képbe, de az F1-et nem igazán, ott azért másról szól...egymással csatáznak nem az idõvel.
De mindegy, csak jelzem hogy sztem is flémfakasztó a beírás...egy mod segíthetne rajta, és mindjárt kevesebb ok lenne az offolásra..mint ez is itt amit írok :)
Amúgy bitang a sport az tagadhatatlan, állatok akik nyomják :)
mondjuk szvsz a WRC (és minden rally ágazat) versenyzõk is jó értelembe..brahis értelembe vett 'állatok'. <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
majd csak figyeld mikor ide találnak az F1 fanok meg WRC fanok utobbit én is imádom^^
lesz itt flém:)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
én is imádom a rally-t minden ágát de szerintem ez kenterbeveri még azt is
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
írjátok be csak a google-be hogy Pikes Peak aztán lehet nyálatcsorgatni hogy mi van...
lényege hogy szerpentinen tolják felfelé (vagy éppen lefelé) brutális sebességgel, iszonyatos visszafordítókkal és kemény szintkülönbségeket mennek...
(Gran Turismo-sok elõnyben) :)
jó élvezkedést!