Logitech G Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet h nem jó helyen járok de nem találtam g9-es fórumot hátha tudnátok nekem segíteni h milyen egeret vegyetek kinéztem a g9-et csak nemtudom h megéri e annyiért ha vkinek van vele tapasztalata írjon!!!
Kössz.
Töltsük le az internetet!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
oldalon jott ki frissités, a cod 4is benne van.
én betöltöttem a cod 4 profilt, de nekem nem allitott semmi
parancsot a gombokra, lehet elbasztam valamit.
nézzétek meg ti is
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a y-z gombot meg lehet cserélni? ha igen hogyan?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Amúgy ALTGR+9, majd Shift+I, és az mûködik: Í
De vinben most esküszöm kipróáltam, csináltam egy TXT -t és kipróbáltam, nekem müxik az alt gr + i = hosszu nagy í...
Akkor tisztázzuk.
alt gr + j = kicsi hosszu í
alt gr + i = nagy hosszu í...
SG, n nem toom miért nem müxik...
iTT sgN, AHOL BEíROD A SZÖVEGET NEM LÁTSZIK, HOGY NAGY-HOSSZU í, NEM TOOM MIÉRT, DE NEKEM MÜXIK...
Nem tudom, hogy hogy lett ilyen, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nagyot nem tudok.
Mondom! Jobb allt + i = hiszu í.
Y-Z t simán ki lehet cserélni, csak ugye az van, hogy alt gr+j a a rövid í és alt gr + i a hosszu..Meg lehet szokni.
Lenne egy kérdésem.. 😄 Nos, most újjítanék G11-re, vagy G15-re.. és csak angol kiosztású létezik ezekbõl a billentyûzetekbõl?😮
ma vettem meg, hasit nagyon😄 csak meg lehet csinálni hogy az lcd kijelzö ne váltsa állandóan az infókat?
Mondjuk az esc/enter problémát valami driver okozhatta, mer nagyon régen volt már.
hülye kockabetegség a gépnél evés, de szerencsére birja a masina a malackodásomat 😊
PEDíG!!!! Tesóm 2 szer öntötte tele ice teával.<#idiota>#idiota>
De full az egészet, lenyomtam 1 billt, és fröcskölt a tea..XD
Nem még nem találkoztam ilyennel, hogy ilyen bizonyos karakterek nem mûködnek 😊
Nekem olyan volt régebben, (már régóta nem fordult elõ) hogy nem ment az 'ESC' , meg a nagy 'enter', de restart után megoldódott.
Sajna ha neked mindig ez van, akor lehet hogy valami hardware probléma a billentyûzetben. Próba másik gépen, és megkapod kizárásos alapon a választ. Driver nélkül is mennie kell minden alap gombnak.
Valaki találkoot már olyan prolémával 15 -nél oy ionyos karakterek nem mûködnek? (nem kosos takaritva lett nem ömlött ele semmi,sõt a sokái nyomva tartom a adott ill-t akkor néa irja is -puffer ond?-)
Elnéést a olvasatósá miatt.
BF2 höz nem tudtok Makrókat??
Akkor remélem azért nincs ott a g15, mert a logitech bácsi elkezdi tervezni a színes kijelzõs g billt.😛
Szép is lenne...XD