Logitech G Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Lehet h nem jó helyen járok de nem találtam g9-es fórumot hátha tudnátok nekem segíteni h milyen egeret vegyetek kinéztem a g9-et csak nemtudom h megéri e annyiért ha vkinek van vele tapasztalata írjon!!!
Kössz.
KILLER2
A fõablakában lent van egy olyan, hogy Display status on LCD. Az új verziónál (2.92, szóval az, ami neked van) már egész jó, de így is kicsit eszi a gépet, ha jól emlékszem. Elõzõ verziónál meg úgy leterhelte a gépet, hogy alig mentek a játékok, 50-50% terhelés min2 2 magra. Bár az újal nem hinném, hogy ilyen problémáid lesznek. De én már csak azért sem irattam ki az LCDre, mert ott inkább az everest csücsül szépen kiírva proci, ram, videómem használatot meg egy rakat hõfokot.

Töltsük le az internetet!

overlocker
OKS

trogerzsiger
magyar legyen a kiosztás a gépben, ennyi. Halljátok ugye a fraps 2.92 támogatja a g15-öt. nemtudom elõcsalni az lcdén.

overlocker
Akkor a razer nem üti ki. kira. ÉS hallod akkor a magyar ékezetes betüt ogy varázsolom elõ?

V43 1105
Nekem megvolt vele, most Razer Diamondback 3G-m van azzal is megy .. : P

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

overlocker
G11 topicot nem találtam ezért itt kérdem meg azt hgy szeretnék venni egy G11 et de nem merek mert élek a Razer Krait egerem szoftvere kiüti mint anno a Zboard szoftverét sztetek kiüti vagy elfér az egyik a másik melett?

KILLER2
Nem azért, de nálam asszem, hogy driver nélkül is mennek a media gombok, szóval ott szerintem nem a bill-el lesz a gond, hanem az oprendszerrel.

Hali!Nem rég kaptam G15-öt és olyan problémám van,hogy a gyári szoftver nem kezeli a média gombokat.Ez még nem is olyan nagy baj,mert más progivel megoldottam,de a hengerõt egyáltalán nem vezérli!És nem találok semmit hozzá amivel mûködne!Aki tudja a megoldást vagy van ilyen problémája az légyszives segítsen!Elõre is köszönöm.
trogerzsiger
karaaaly, szedem is...

http://www.logitech.com/index.cfm/434/285&cl=hu,hu?osid=1&file=
oldalon jott ki frissités, a cod 4is benne van.
én betöltöttem a cod 4 profilt, de nekem nem allitott semmi
parancsot a gombokra, lehet elbasztam valamit.
nézzétek meg ti is
Csavarhúzó.
Cs1.6 hoz nincsen plug in

V43 1105
pattintsd ki ! 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Burdi
jó lenne vmi cod2 vagy 4-et is felimerné a G11 mint a CS-t😊 egyb. mennyi idõ alatt szoktátok meg?😄 nekem elég fura így elsõre😄
a y-z gombot meg lehet cserélni? ha igen hogyan?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Akkor FF kitörölheti a s.ggét, mert pl PH n nekem asszem írt..-.-

Nem az Sg nem ír hosszú í-t, hanem a Firefox 😊
Amúgy ALTGR+9, majd Shift+I, és az mûködik: Í
KILLER2
Ja tényleg, nekem is.

trogerzsiger
nekem mindkettõre itt hosszú íít íír :-) de winben ugyvan ahogy mondod

Nemtoom, Sg -n nekem se ír alt gr + i vel hosszu NAGY í t csak kicsi hosszú í t..😞
De vinben most esküszöm kipróáltam, csináltam egy TXT -t és kipróbáltam, nekem müxik az alt gr + i = hosszu nagy í...

Akkor tisztázzuk.
alt gr + j = kicsi hosszu í
alt gr + i = nagy hosszu í...
SG, n nem toom miért nem müxik...

KILLER2
Hádehogy? AltGr+j vagy AltGr+i az még okés, de hogy ezt hogyan tudom nagy betûvel? Se ha Shiftet nyomok mellé, se CapsLock-al nem megy.

V43 1105
Most haveromtór írok és megy ÍÍÍÍÍ 😊

KILLER2
Ez igaz, de úgy látom, nagoyn nem akaod elhinni, hogy tudok íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí-t írni, csak a nagy a proglémás. De mindegy.

Bakker!!!!!!!! MONDOM! MEGNYOMOD A JOBB OLDALI ALTOT? NYOMVATARTOD!, MAJD RÁTENYERELSZ 1 PILLANATRA AZ I RE, ÉS LÁSS CSODÁT OTT A HOSSZU í.
iTT sgN, AHOL BEíROD A SZÖVEGET NEM LÁTSZIK, HOGY NAGY-HOSSZU í, NEM TOOM MIÉRT, DE NEKEM MÜXIK...

KILLER2
De hogy?

V43 1105
Hát az nem igazgat, inkább legyen mellettem 3dl rostos narancslé 😄

Csak azok amiket LCD re kilehet rakni😄

V43 1105
Pár dolog mit jelent?😄

Pff..én simán took ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.

KILLER2
Hoggyú=hosszú
Nem tudom, hogy hogy lett ilyen, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nagyot nem tudok.

Ha nem fontos az LCD adta + pár dolog akkor g11...

Mióta????
Mondom! Jobb allt + i = hiszu í.

V43 1105
És G11 vagy G15?😄 Dilemában vagyok .. 😊)

KILLER2
Ja, egyáltalán nem nagy cucc. Csak azóta nem tudok hoggyú nagy í betût írni.

De igazából nem nagy ügy...
Y-Z t simán ki lehet cserélni, csak ugye az van, hogy alt gr+j a a rövid í és alt gr + i a hosszu..Meg lehet szokni.

KILLER2
Csak angol van.

V43 1105
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.. 😄 Nos, most újjítanék G11-re, vagy G15-re.. és csak angol kiosztású létezik ezekbõl a billentyûzetekbõl?😮

trogerzsiger
köszi

KILLER2
LCD manager-be bemész, LCD settings és ott a switching algorithm-et manual-ra teszed.

trogerzsiger
Hello!

ma vettem meg, hasit nagyon😄 csak meg lehet csinálni hogy az lcd kijelzö ne váltsa állandóan az infókat?

pointer4
Dehhogy betegség, a tulaj ehet ott 😄
Mondjuk az esc/enter problémát valami driver okozhatta, mer nagyon régen volt már.
az enyém tele van Metaxagyömbérrel, meg Jackkólával, de úgy látszik, szereti 😄
hülye kockabetegség a gépnél evés, de szerencsére birja a masina a malackodásomat 😊
egy anyázós restart megoldja, nem fogok ezért bidelni 😄
Nekem semmi bajom vele..
PEDíG!!!! Tesóm 2 szer öntötte tele ice teával.<#idiota>
De full az egészet, lenyomtam 1 billt, és fröcskölt a tea..XD

pointer4
G1 re bebibdeltem az escet, enter nek meg ideiglenesen jó a numerikus... 😊 Úgyis az elején vakon soxor a g1 nyomtam ha esc kellett épp 😊 .
Én is az Enterrel és az ESC-vel cumizok néha. Elég idegesítõ tud lenni :S
pointer4
Én rájöttem ám mi a kérdés 😊
Nem még nem találkoztam ilyennel, hogy ilyen bizonyos karakterek nem mûködnek 😊
Nekem olyan volt régebben, (már régóta nem fordult elõ) hogy nem ment az 'ESC' , meg a nagy 'enter', de restart után megoldódott.
Sajna ha neked mindig ez van, akor lehet hogy valami hardware probléma a billentyûzetben. Próba másik gépen, és megkapod kizárásos alapon a választ. Driver nélkül is mennie kell minden alap gombnak.
tugyiti
Siastok!

Valaki találkoot már olyan prolémával 15 -nél oy ionyos karakterek nem mûködnek? (nem kosos takaritva lett nem ömlött ele semmi,sõt a sokái nyomva tartom a adott ill-t akkor néa irja is -puffer ond?-)

Elnéést a olvasatósá miatt.
Hy

BF2 höz nem tudtok Makrókat??
Nyöhöhö.:o)
Akkor remélem azért nincs ott a g15, mert a logitech bácsi elkezdi tervezni a színes kijelzõs g billt.😛
Szép is lenne...XD