Karórák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Armany órát. A problémám az ,hogy van egy hülye elképzelésem arról ,hogy egy divatmárkának nem elég megbizható az órája.
Szóval mi a véleményetek arról ,hogy 40,000 Ft-ért butaság Armani órát venni vagy az sem képvisel sokkal roszabb minõséget?
bardocz
Casio-kat esetleg.
50 euróért lehet már rendes karórát kapni? Mert annyiért még nem láttam egy karórát se. Kb 80-100 euró körül mozognak az árak.

WuFraZselic
ez engem is érdekelne!

jelenleg az usában élek, és itt nem igazán lehet hozzájutni nem-luxus svájci órához. én egy Certina DS Podium Big Sizet néztem ki (ezt csak ebayrõl tudnám berendelni, malayziából, 550dollárért...), a másik meg egy Tissot PRC200, ehhez viszont meglepõen olcsón, 320 dollárért hozzá lehet jutni (515$ a Tissot honlapján). a webshop neve jomashop.com. valakinek van errõl tapasztalata? ennyi pénzért nagyon csábító, fõleg hogy most karácsonyi szezonra való tekintettel minden órából lejön 10-15% kb, szóval kb 280-90ben megállna az óra. szerintetek érdemes megrendelni?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

David2
üdv!

azt szeretném megkérdezni, h mennyire megbízhatóak az internetes online boltok, ahol Tissot vagy Doxát árulnak.

itt van pl ez. Gyanúsan olcsó, hogyan lehetne leellenõrizni, h megbízható-e?

Esetleg ismertek olyan helyet, ahol svájci órákat érdemes venni?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Természetesen G- SHOCK.
Mindennel igy van.Órával, telóval , cipõvel stb...
Amig megveszed super , ha meg baj van kezdõdnek a kifogások. Szerencséd
hogy jól álltak hozzá a szervizben . Utólagos értelmezés az egész.
Az ütésálló casió pld.: " a tervezésnél fokozottabban figyeltek arra, hogy
..stb." Ez azt jelenti, hogy ütésálló ? Fokozottabban ütésálló. Ez garanciális szempontból mit jelent. Semmit. Még szögelni sem lehet vele.
Bocsi, a két jelölés ebben a katagóriában :
- G- SOHCK
- THE- G
Sziasztok!
Nekem például vannak too2late óráim szeretem is õket. De az egyik kijelzõje beázott, szerencsére még volt rá garancia ezért kicserélték, de azt nem értem miért úgy hirdetik, hogy vízálló, habár azt a választ kaptam, hogy csak cseppálló, azért az nem ugyanaz...

Hello!
Még azt szeretném megkérdezni , alapvetõen mit jelez a Casionál a GW
illetve az MTG tipus jelölés.
Szerintetek a GW 3500 BD - 1A vagy az MTG 1500 - 1A a jobb választás ?
Köszönöm , akkor irány a CASIO.
Szabi84
Hmm pedig nekem is tetszenek a luminoxok, de ha strapa óra kell akkor csak Gshock!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Aquir
Ütésálló analóg G-Shock órák? Van amibe elemet sem kell cserélni (napelemes)
Van amibe ezenkívül barométeres idõjárásjelzõ / hõmérõ is van😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!
Óra vásárlásához szeretnék segitséget kérni. Vettem az Ebay-n egy
Lumonox F-117-et . Nincs egy éve , nem strapáltam , véletlenül ütöttem bele az ajtóba , menetközben. Leestek a mutatói , leszakadt a fémszij.
Ez egy nagy sz@r, nem military strapa.Szóval amit keresek, igazi ütés
és vizálló strapa , sötétben jól látható , az átlagnál nagyobb méretü.
Nem elegáns inkább robosztus , katonai stilus , minõségi tarós aksival.
Erõs, jó minõség. Örülnék ha adnátok tippeket .
Bencee7
Hát akkor szerintem marad az Edifice...aztán majd ha összejönnek a dolgok lesz eredeti Monaco LS <#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

passatgt
ismerõsöm 10e-ért hozott replikát kínából amikor kint volt, ugyanazt a típust, kb 1 hét után leestek a mutatók

Bencee7
Japán technika, nem kínai...
De tényleg szép, legalábbis képekrõl. Tudom, hogy semmiképpen sem tudja nyújtani az eredetit, de kinézetre és funkcionálisan 90% ua

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Szabi84
Nem kínaiak másolták le? Végülis tökmindegy én replikát nem vennék max poénból a kertbe kapálni pár ezert forintért. Persze vannak 50 százezer forintos replikák is, nekem nincs tapasztalatom velük. Az óra tényleg nagyon szép.

Bencee7
Srácok segítsetek!
Akarok venni egy órát magamnak végre, és nem tudok dönteni. Az a helyzet, hogy beleszerettem a TAG Heuer Monaco LS órába, de az cirka 1.5milla, annyi meg nem nagyon fér bele a keretbe 😄 Viszont vannak belõle szép replikák, túl jó áron 😄 errõl van valakinek tapasztalata, véleménye? A kis japók 1:1ben lemásolták a Monaco LS-t, csak a belsõ technika és épp a hátlap más, de kinézetre ugyanaz. Tudom, tudom azért nem illik replikával idejönni meg azzal járni is...végülis becsapom magam és másokat is, de annyira bejön az a forma 😊

Van egy Casio Edifice óra is ami nagyon megfogott, jó árú, gananciás stb. Mégis "igazi", meg gyári cucc.

Mit válasszak? Ez itt a kérdés.... a bizonytalan eredetû és szavatosságú replikát, vagy a megbízhatóbb Edifice-t?

predator1982
ja igy már értem...hm

pred

igen nem a számlapot,...hanem a külsõ részt
Aquir
Nem a számlapot akarja befesteni, ennyit mondott összesen.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

predator1982
hát most biztosan én vagyok a hülye, de ha elolvasod, a két mondatot, nekem két különbözõ dolgot jelent, de mindegy😄

pred

Aquir
Ez esetben nem kell az órát szétszedni (mivel amirõl õ beszélt, az kívül van).

predator1982
na értem, de ha nem szétszedhetõ????

pred

Nem a számlapot akarom befesteni,hanema kulso védõ részt
(en a számlap alatt belsõ uveg részt értem,ahova a számok vannak irva)
predator1982
A Swatch órák nem szétszedhetõek, úgyhogy szerintem az a számlap úgy marad, többek között emiatt nem is javíthatóak, csak elemet lehet benne cseréltetni. Onnan tudom, hogy tavaly gariban, nekem cserélték az órát, ugyanis nem javítható!

pred

megj.: a fel nem kell oda 😄
és fel hordhato ez az ora?
mar nagyon regota meg van...
Aquir
nekem az a személyes véleményem hogy ha egyáltalán meg lehet jól csinálni, akkor is szakértõen kéne megcsinálni, mert különben rosszabb is lehet mint volt😊

Jobb lenne a számoknak is? még talán a fekete részen ahol fehér számok vannak még meghagynám..
Szerinted ha befesteném akkor jobb lenne?
Mivel festenél te?
Aquir
gondolom a számoknak is búcsút akarsz mondani

http://www.bazos.sk/obr/1/523/9866523.jpg
140-160-170 € - Ennyiért nem venném meg...de most nagyon jó áron jutottam hozzá.(használtan,de új állapotban)
Ha órára telefonokhoz kapható vedofoliat ragasztanák az leesne az órárol?

Van egy másik kérdésem:
Van egy Swatch oram aminek nem tetszik már a fehér része...jobban tetszene feketén. Mivel lehetne befesteni feketére,úgy h nelátszodjon?
filctoll sárgás barna fénylõre festené szerintem ....van valmi más?

predator1982
fú de szép:-) mennyiért vesztegetnek egy ilyet, ha megkérdezhetem?

pred

Sziasztok!
Van egy STORM REMI karórám, Aminek domború a lencséje.
Van valmi ötletetek,hogyan tudnám megvédeni a karcolásoktól?
Létezik védõ fólia órákra vagy valami más....

Szabi84
kínai

passatgt
még nem hallottam róla, de ránézésre kínais😄

Sziasztok!

Egy ismerõsöm megkért, hogy az újonnan ajándákba kapott karórájának nézzek utána. Gyakorlott netezõként nem nagy szám az ilyensmi, de két óra guglizás után összesen egy lengyel ebay ajánlatot kaptam vele kapcsolatban, mást SEMMIT. Kezdtem azt hinni, hogy nem létezik, de késõbb élõben is megnéztem, és mégiscsak létezõ óráról van szó. A márkája Teutates és ha jól értettem összesen 1000 darabot készítettek belõle, legalábbis ez a szöveg járt az óra mellé. Valaki már találkozott ezzel a márkával, vagy hallott róla? Esetleg hol nézhetnék jobban utána? Ha segít, akkor megadom az ebay linket is, amin megkaptam ugyanezt az órát: http://cgi.ebay.pl/TEUTATES-AUTOMATIK-UHR-ROSE-GOLD-HERREN-ARMBANDUHR-/260808823791?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3cb96ad3ef Elõre is kösz a segítséget!
gti 35th
tetszetõs 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Falkon
Sziasztok!
Casio EF-309D-rõl van valakinek tapasztalata, véleménye?

Elég jól néz ki, és az ára is baráti.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

WuFraZselic
ja én konkrétan az említett márkára értettem 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

plas
Erdemes itt is korbe nezni:
chrono24

170EUR nem penz erte...

Ha esetleg robosztusabb orat szeretnel ez 180EUR es automata szerkezet (magat a markat nem ismerem)
...de akkor mar inkabb ilyet <#hamm>:

(cca.2800USD)

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

tapasztalatom?! 😊 a rajongást nem nevezném tapasztalatnak

visszatérve a te órádra ez a pite elég meleg ez aza kategória amibõl vagy nagyon átbasznak vagy tényleg jó amit rendelsz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

WuFraZselic
amúgy itt egy kép a hiv. honlapról, itt kicsit más árat ír... ezért nem tudom vegyek-e egyet :/

WuFraZselic
hm, hát érdekes... esetleg van valamilyen tapasztalatod az órákkal kapcsolatban?

Szabi84
használt jobban megéri persze, csak olyat vegyél ami karban volt tartva,ha automatát veszel

iko
Épp töröm a fejem, hogy 50k-m van órára és hogy érjek el ennyiért minél jobb ár-érték arányt. Szerintetek?
Megéri használt márkás órát venni a vaterán?
Vagy vegyek inkább egy új Tissot-t?

spam. sry

érdekes mert külföldi oldalon meg 140-170font-ért lehet venni (44e-53e)
pl