Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gondoltam ma feltelepítem a TDU-t, mert már kb 5-6 éve nem játszottam vele. Azt hittem hogy az online részt el is felejthetem, erre látom hogy létezik megoldás a játékra. Sikerült is felcsatlakoznom, tök szuper. Komolyan örülök neki! Van valakinek esetleg kedve autókázni valamikor, mint régen? Esküszöm az tök jó volt! Üdv!
Utoljára szerkesztette: Laszlo_Gogolak, 2016.05.21. 17:32:35
Egy kickstarter kampányt tervezek indítani, egy ehhez hasonló játék létrehozásához.
Ehhez kérném az itteni moddereket, ha van kedvük, és esetleg rendelkeznek a 3D modellek készítéséről képekkel, esetleg videóval, Vagy a játékban (majdan!) szívesen látnák viszont a munkájukat, (ne adj isten, beszállnának a tudásukkal) jelentkezzenek nálam, privát üzenet formájában!
http://www.freetvmaci.info/
Az hsz-ek szerinti módszerrel nekem is sikerült működésre bírnom a régi profilomat, de sajnálatos módon ha térkép nézetet választok, akkor kifagy az egész játék, erre van valami gyógyír?
TDU2 nick: PM75
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Hanyan jatszanak online kb?Erdemes feltenni ha nincs haver aki jatszana,hanem csak ugy neha jatszanek random emberekkel,esetleg veletek?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha volt online mentésed és azt akarod folytatni, akkor kiválasztod az online profilod és megvárod amíg csatlakozik. Elképzelhető hogy elsőre visszadob a profilválasztó menübe, nem kell megijedni, menj rá megint az online profilodra, be kell hogy engedjen, de ha mégsem akkor lépj ki, indítsd újra és úgy próbáld meg. Néha szórakozni kell vele kicsit mire beenged, de be kell hogy engedjen, a lényeg csak annyi hogy nehogy átírd a jelszavad vagy az email-ed, hagyd úgy ahogy van.
Ha nincs online profilod, akkor meg csinálj egyet, random e-mail-re, vmi egyszerű jelszóval.
Annyi a lényeg, hogy legyen fent a hivatalos 1.66-os patch.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Látom, hogy újra futnak a TDU szerverek. A kérdésem az, hogy hogyan tudok felmenni online-ra? Ha van valami megoldás, kérlek részletesen írjátok le, hogy hogyan is kell megcsinálni!
Annyi kérdésem lenne, hogy ha kocsi modot rakok be, akkor a paradise indítóján belül be kell pipálni a system-nél a big bnk-t?
Vagy elég ha letöltöm a magic map-ot mint anno? 😄
Ahogy Norby nagyon jól körülírta, ha jön a cuki "Nickname invalid" hibaüzenet, utána a gamespy ID melletti boxba pipa, aztán megy minden mint régen.
Ha mégse, akkor a leírtak előtt a "..Documents\Test Drive Unlimited\savegame\" mappát menteni valahova, törölni, utána TDU start (új profil létrehozást kér, nem kell létrehozni), TDU kilép, mappa visszamásol.
Viel spaß 😊
TDU Project Paradise nick: ToMeE
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Sípol kb vagy nem tudom leírni. 😄 Régen a S.T.A.L.K.E.R-nél volt ilyen az intro-nál, de az a menübe megjavult, illetve a játékba se csinált ilyet.
De ez most folyamatosan csinálja ezt a jelenséget. 😄
<#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.22. 21:20:56
Hol vannak a régi arcok wazze????
Üdv mindenkinek!!!!!
<#papakacsint>#papakacsint>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Hol isch találom aztata leírást itt a HSZ-k között, ahol azt ecsetelitek, hogyan kell ezt a tört vagy milyen szervert aktiválni eredeti gammával?
Danke schön die Antwort!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Itt pedig van angol nyelvü tdupe.
A kamera beállításokhoz nem tudok érdemben hozzászólni, azt remélhetőleg megteszi valaki más.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Kb ezer év után újból akartam picit gurulgatni pár addon autóval, amikkel meg is gyűlt a bajom helyből 😊 Van ezekhez valami installer hülyéknek? Mert a belsőnézet kameraállása rendszerint nem perfekt. Aztán ebből kifolyólag ugye némelyikhez kéne egy TDUPE nevű cucc (amiből eddig csak orosz nyelvűt találtam), és azzal kéne importálni a mellékelt *.tdupk fájlt (gondolom az még nem lenne megterhelő, ha nem orosz a progi), meg valami "IK" nevű akármit egyéb járgányból, amiről foggalmam sincs, hogy mi 😊
Bármilyen homályosítást köszönök előre is.