Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Két hete nyomtam vele 3-4 órát, még mindig remek kikapcsolódás, és nosztalgia is egyben. Talán jövő hétvégén megint lesz rá időm, akkor csapathatnánk pár karikát.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!

Gondoltam ma feltelepítem a TDU-t, mert már kb 5-6 éve nem játszottam vele. Azt hittem hogy az online részt el is felejthetem, erre látom hogy létezik megoldás a játékra. Sikerült is felcsatlakoznom, tök szuper. Komolyan örülök neki! Van valakinek esetleg kedve autókázni valamikor, mint régen? Esküszöm az tök jó volt! Üdv!

Ma délután gurultunk egy kicsit Ricsivel, 5 év után. Ez még mindíg a legnagyszerübb játék. 😊
Utoljára szerkesztette: Laszlo_Gogolak, 2016.05.21. 17:32:35
Üdv. Nem tudja valaki a TDU hez hogyan kell physics-et insallálni? Az autó mod működna de ha belső nézetben vagyok akkor nem ideális a dolog😊 Néztem hogy a mappákban hol vannak ilyen fájlok de én nem találtam olyanokat amiket felűl kellene írni. Gondolom ezeket valahová be kell tenni manuálisan vagy egy tool-al telepíteni kell. Segítsen már valaki ebben. Amúgy működnek a dolgok, csak a belsővel van ilyen gondom.
Dante73
Sziasztok!
Egy kickstarter kampányt tervezek indítani, egy ehhez hasonló játék létrehozásához.
Ehhez kérném az itteni moddereket, ha van kedvük, és esetleg rendelkeznek a 3D modellek készítéséről képekkel, esetleg videóval, Vagy a játékban (majdan!) szívesen látnák viszont a munkájukat, (ne adj isten, beszállnának a tudásukkal) jelentkezzenek nálam, privát üzenet formájában!

http://www.freetvmaci.info/

Sziasztok!
Az hsz-ek szerinti módszerrel nekem is sikerült működésre bírnom a régi profilomat, de sajnálatos módon ha térkép nézetet választok, akkor kifagy az egész játék, erre van valami gyógyír?
Közben rájöttem hogyan kell multizni, de valaki tudna küldeni egy online mentést? Nem szeretném újrakezdeni a játékot.. letöltöttem pár mentést, de mindegyiknél TDU Szerverek nem elérhetőek... :S Vagy nem olyan nehéz "Kipörgetni" a játékot?
Heló! Valaki leírná nekem tömören és érthetően, hogy hogyan kell multizni tört játékkal? Melyik patch, mit kell hozzá letölteni stb, valaki magyarázza már el, kösz! 😄
Szokott valaki még kocsikázni online? Néha lenne kedvem gurulni párat, de leginkább oroszokkal találkozom csak és ész nélkül tépnek folyton, aztán persze falteniszt játszanak a korlátok, oszlopok között. Percenként csattannak ide-oda. Ha valakinek kedve lenne alkalmanként gurulni, annak örülnék.

TDU2 nick: PM75

Norby646
Ha szereted a játékot akkor miért ne? 😊 Én felraktam, ritkán játszok vele, de amikor igen akkor baromi jó. Múltkor is tök random találkoztam pár emberrel, végül 2-en maradtunk, de letoltunk ~250km-t. El lehet vele lenni, néha rám jön a nosztalgia. Amúgy nem tudom hányan játszhatnak összesen, általában ~50-80 játékos van fent, tehát összesen pár száz biztosan van. 😊 Számomra az egyetlen zaavaró dolog a civilek laggolása, nálam jobbra-balra csúszkálnak, nagyon nehéz őket kikerülni.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

setuh
Sziasztok!

Hanyan jatszanak online kb?Erdemes feltenni ha nincs haver aki jatszana,hanem csak ugy neha jatszanek random emberekkel,esetleg veletek?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Norby646
Ja, értelek. Hát nem próbáltam de nem hiszem hogy mennének.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

akyyy
ROSSZUL írtam a kérdést, nem az online játék érdekel engem, hanem az onliba lévő versenyek. azok nem müködtek akkor sem, csak haketten mentünk egy párbajt vagy mit.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Norby646
Az előtted lévő hozzászólásokban le van írva minden.

akyyy
csináltak már valamit azóta vele? online lehet-e már menni vagy valami

Müködik is! Köszönöm a segítséget!
Köszönöm szépen, mindjárt ki is próbálom!
Norby646
Letöltöd a project paradise-t, a letöltött fájlokat bemásolod a játék főkönyvtárába (pl.: c/program files/atari/test drive unlimited). Ha megvagy akkor az eredeti exe fájlal elindítod a játékot.

Ha volt online mentésed és azt akarod folytatni, akkor kiválasztod az online profilod és megvárod amíg csatlakozik. Elképzelhető hogy elsőre visszadob a profilválasztó menübe, nem kell megijedni, menj rá megint az online profilodra, be kell hogy engedjen, de ha mégsem akkor lépj ki, indítsd újra és úgy próbáld meg. Néha szórakozni kell vele kicsit mire beenged, de be kell hogy engedjen, a lényeg csak annyi hogy nehogy átírd a jelszavad vagy az email-ed, hagyd úgy ahogy van.

Ha nincs online profilod, akkor meg csinálj egyet, random e-mail-re, vmi egyszerű jelszóval.

Annyi a lényeg, hogy legyen fent a hivatalos 1.66-os patch.

Roger6
Ha tudsz angolul, akkor google: TDU Project Paradise. Ha nem, akkor nem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!
Látom, hogy újra futnak a TDU szerverek. A kérdésem az, hogy hogyan tudok felmenni online-ra? Ha van valami megoldás, kérlek részletesen írjátok le, hogy hogyan is kell megcsinálni!
Idő közben sikerült rájönnöm, hogy nem a monitor sípolt hanem a vga, a vsync off miatt.. on-ra kapcsolva semmi baja.
Annyi kérdésem lenne, hogy ha kocsi modot rakok be, akkor a paradise indítóján belül be kell pipálni a system-nél a big bnk-t?
Vagy elég ha letöltöm a magic map-ot mint anno? 😄
orszagtom
No akkor hátha másnak is hasonló baja van/lesz....
Ahogy Norby nagyon jól körülírta, ha jön a cuki "Nickname invalid" hibaüzenet, utána a gamespy ID melletti boxba pipa, aztán megy minden mint régen.
Ha mégse, akkor a leírtak előtt a "..Documents\Test Drive Unlimited\savegame\" mappát menteni valahova, törölni, utána TDU start (új profil létrehozást kér, nem kell létrehozni), TDU kilép, mappa visszamásol.
Viel spaß 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE

orszagtom
Köszi, próbálkozom! 😊

Norby646
Tudom, én is az eredeti online profilomat használom, múltkor valamiért kiaadta ezt az üzit párszor, leokéztam, kiléptem beléptem, kicsit szenvedte vele, azóta megint jó.

Roger6
Nem új profil, már nyomtuk együtt többször ToMeE-val Project Paradise megjelenése óta. A legfrisebb patch is lent van, szóval nem tudjuk mi a helyzet...

Norby646
Elvileg először nickname invalid-ot ír ki, ekkor le kell okézni, beadja a profilokat, kiválasztod a gaamespy-osat és mennie kell. Ha jól elékszem gamespy id-t be kell pipálni, de a readme írja mit kell. Viszont az adatokat nem szabad változtatni, mert állítólag reseteli a profilt bár nem tudom ez pontosan mit takar. Azért egy backup legyen a mentésedről ha eddig nem volt. 😊

orszagtom
Belépek, "Nickname invalid" hibaüzenet, azóta TDU Servers Unavailible. Másnál van szeró?

Nem, hanem ilyen hülye hangot ad.
Sípol kb vagy nem tudom leírni. 😄 Régen a S.T.A.L.K.E.R-nél volt ilyen az intro-nál, de az a menübe megjavult, illetve a játékba se csinált ilyet.
De ez most folyamatosan csinálja ezt a jelenséget. 😄
akyyy
mi az hogy vinnyog? villog a kép? mert azt nekem is szokta.

Nekem sajnos a monitorom vinnyog játék közbe... fogalmam sincs mi lehet a kínja.....
Norby646
Tegnapi szigetkör 2 pillanatképe Entex-el:

<#pias>

Seangaijin
Jó kérdés, nekem nem is hiányoznak mondjuk. Nagyobb baj, hogy a régi mentésemet nem fogadja el a játék.

Sziasztok. Tudtam csatlakozni a szerverhez, de miért nem láthatóak a térképen Többjátékos versenyek? Előre is köszi a választ.
Seangaijin
Az miért van, hogy vissza rakom a mentésem és nem fogadja ell belépve a játékba?

Seangaijin
Multihoz milyen 2 fájl kell mert nem találom. Multiplayer modification exe-t szedtem le de azzal meg nem csatlakozik. Magic bnk fent van, 1.66 patch, mi kellene még?

Norby646
Hát "hazai" krúzokat nem igen látok, bár mostanában én se sokat játszottam, ellenben külföldieket mindig látok együtt menni, illetve mentem is teli layerben. 😊
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.22. 21:20:56

Seangaijin
Kínlódunk itt a Crew-val erre itt a jó gamma 😄 Gurulások vannak?

Norby646
Üdv! 😊 Pedig már 2 hónapja megy kb. 😄

Seangaijin
Mi a lúrva életért nem tudftam én erről, hogy újr aonline van????????????????????????????????????????????????
Hol vannak a régi arcok wazze????
Üdv mindenkinek!!!!!

Norby646
Köszönöm! <#eljen><#worship><#wave>

HBD

<#papakacsint>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mulli1986
Köszi! Az eredeti CD-t elhoztam otthonról, a mentések meg ott maradtak 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

marcihusi
Letöltöd azt a két file-t ami kell az online mókához, és bemásolod a játék könyvtárába. Ha megvan még a régi mentésed, akkor egyszerűbb a dolgod. Egyszerűen visszamásolod a mentést a helyére, és indulhat a móka. Ha újat kezdesz, akkor kell egy felhasználónév, valami e-mail cím (lehet kamu is), jelszó, gamespy-nál pipa, és kezdheted előröl, de online természetesen.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

mulli1986
Guten Abend meinen Freunden!

Hol isch találom aztata leírást itt a HSZ-k között, ahol azt ecsetelitek, hogyan kell ezt a tört vagy milyen szervert aktiválni eredeti gammával?
Danke schön die Antwort!

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

12346
Meg ez kezeli a tdupk fájlokat is, szal lassan csak jó lesz ez. Még egyszer köszönöm 😊

12346
Fú, köszönöm szépen. Végre értem mit akar a PE 😊 Jelenleg meg is oldódott a belsőnézet problémám is. Belőttem, amit kért a járgányhoz mellékelt leírás, aztán jelenleg szerintem megvagyok.

marcihusi
Bármilyen módosításhoz, előbb fel kell raknod a Djey's magic map-et, itt megtalálod, néhány egyéb hasznos moddal együtt.
Itt pedig van angol nyelvü tdupe.
A kamera beállításokhoz nem tudok érdemben hozzászólni, azt remélhetőleg megteszi valaki más.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

12346
Szasztok!

Kb ezer év után újból akartam picit gurulgatni pár addon autóval, amikkel meg is gyűlt a bajom helyből 😊 Van ezekhez valami installer hülyéknek? Mert a belsőnézet kameraállása rendszerint nem perfekt. Aztán ebből kifolyólag ugye némelyikhez kéne egy TDUPE nevű cucc (amiből eddig csak orosz nyelvűt találtam), és azzal kéne importálni a mellékelt *.tdupk fájlt (gondolom az még nem lenne megterhelő, ha nem orosz a progi), meg valami "IK" nevű akármit egyéb járgányból, amiről foggalmam sincs, hogy mi 😊

Bármilyen homályosítást köszönök előre is.

akyyy
nálam most valamiért nem möködik. előbb kiirta hogy van update töltsem le? WTF? rámentem hogy igen, erre leszedett egy új tdu client dll-t, azt bemásolva meg lefagy az egész még a menübe, mikor kiirja hogy connectint to server :\

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dante73
Annó én is mentettem, minden kilépés után, de nem tudtam, hogy vagy a PP, vagy az 1.68B ezt visszahozta. Mikor az uninstallra nyomtam, imádkoztam, hogy ne vigye magával a C:-t, mert régen azt is csinálta...

http://www.freetvmaci.info/