Predator Concrete Jungle
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Miskolcon lakom, és régen annak idején volt a Corában a Predator Concrete Jungle, csak most már nem forgalmazzák.
Hol lehet megvenni Miskolc környékén?
Elõre is köszi.<#worship>#worship><#worship>#worship>
tudod lehet választani nézeteket van neuro vision,tech vision,thermal vision
próbáld ki a nézeteket és mikor pl rajta vagy a tech vision-on akkor ne legyen nálad Wristblade hanem unarmed legyél és úgy tudod megfogni azokat a láthatatlan ge_yókat 😊 ha nem jó az egyik nézet akkor próbáld a másikat és ha sikerült megfogni akkor ki ad egy helyet ahol megnyúzhatod
Töltsük le az internetet!
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Válaszotokoat elõre is köszönöm !
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
De ha pontosabban leírod a pályát, akkor talán tudok segíteni.
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Remélem még olvassa valaki ezt a fórumot!
A 2 pályán akadtam el én is, azt tudom hogy meg kell nyúzni 3 embert csak azt nem tudom hova kell vinni õket és hogy kell megnyúzni õket ha valaki leírná megköszönném!!Elõre is köszi!
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
köszii
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Gondolom predator fan vagy! :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Vadászd le a Copycat gyilkosokat és szerezz belõlük 3 trófeát 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Flay the killers
Hunt down the Copycat killers and make trophies of 3 of them.
Elõre is köszönök minden segítséget!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
A grafika eléggé szar fõleg ahoz képest, hogy XBOXra van és a játék is k***ára túl lett bonyolítva.