Kárpátia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott leszek
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
football without ultras is nothing
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Nem hajlok semmi szélnek,
Pusztító jégverésnek,
Úgy állok rendületlen,
Magyarnak születtem!
Hiába ütnek , rúgnak,
Keményfából faragtak.
Az ég ítél felettem,
Magyarnak születtem!
Lágy esõ arcom mossa,
Vállamon népem sorsa.
Teszem mit meg kell tennem,
Magyarnak születtem!
Vadászhat énrám bárki,
Van erõm bosszút állni.
Én soha nem felejtem,
Magyarnak születtem!
Ha egyszer megtagadnám,
Édes jó szülõhazám.
Sújtson le rám az Isten!
Magyarnak születtem!
Rab madár , hogy ha voltam,
Kitéptem minden tollam.
Áruló sosem lettem,
Magyarnak születtem!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Magyarok Mindeörökké!
Telefonnal csinált öcsém pár képet, majd beszúrom ide, ha megkapom.

Biztos jóóó koncert lesz!
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Waszlavik Gazemberrel megerõsített Kárpátia koncert lészen !
Gyertek, ha tudtok !!!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
ELÕRE IS KÖSZI A SEGITSÉGET!
jasek
nagyon jó volt
volt pár szám az új albumból is
a végén meg vmi kislánnyal játszották a székely hinmuszt
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
nem rossz, a tekerõpatakis változat is fent van a neten.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Az "Erdély szabad"-dal nem tudom mit csináltak (asszem végig raktak rá szintetizátort) de így nem igazán tetszik, az elsõ verzió jobb volt.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nemzeti érzelmüek és vállalják ez a lényeg! Egyébkét tök jó!!
Üdv.
Downhill!!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyorsan lekaptam vhonnan az albumot. Elsõ hallgatásra nem annyira jön be, mint az eddigi albumok. Barátom mondd, merre vagy c. szám is igen erõtlenre sikerült ezzel az edittel. Ellenvéleményt is elfogadok, írjatok ám véleményt.
Még barátkozom vele egy darabig. Hátha.
Kitartás!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!