Kárpátia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
helyes!!!

máj 17?
ott leszek
nandorb
tegyetek mar fel 1szamot toluk

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

The FlashBack
Máj 17 Törökszentmiklós

mindenki jöjjön, tavaly is hatalmas volt.

dunga
Megtartották végül a koncertet?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

The FlashBack
Finnországban terjesztettem a kárpátiát😉

modellmaker
Érted élünk drága Hon, vesszen, vesszen Trianon!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

dunga
<#worship><#worship>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

modellmaker
MAGYARNAK SZÜLETTEM

Nem hajlok semmi szélnek,
Pusztító jégverésnek,
Úgy állok rendületlen,
Magyarnak születtem!

Hiába ütnek , rúgnak,
Keményfából faragtak.
Az ég ítél felettem,
Magyarnak születtem!

Lágy esõ arcom mossa,
Vállamon népem sorsa.
Teszem mit meg kell tennem,
Magyarnak születtem!

Vadászhat énrám bárki,
Van erõm bosszút állni.
Én soha nem felejtem,
Magyarnak születtem!

Ha egyszer megtagadnám,
Édes jó szülõhazám.
Sújtson le rám az Isten!
Magyarnak születtem!

Rab madár , hogy ha voltam,
Kitéptem minden tollam.
Áruló sosem lettem,
Magyarnak születtem!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bld
Egyébként tényleg azt gondolják h ide kopasz állatok járnak, mármint koncertre, meg ha részegen állatkodás stb de sztem nem. Énsem vok szélsõséges csak egészségesen büszke magyar és sztem kultúráltan lehet élvezni a zenét. Két koncerten voltam eddig, egyetlen egy embert láttam h elvezettek a biztonságiak soha nem láttam és nem is hallottam alpáriságokról. Tény h a lovarda olcsó, de sztem a kárpátiát kár bezárni szabad ég alatt az igazi😊 mondjuk igaz h egy fõnixet nem biztos h megtöltene, ráadásul iszonyat drága lenne(mellesleg az elsõ koncertjük amit láttam Békés városban ingyenes volt)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

modellmaker
Nem is ezzel van a baj igazából. Koncertet itt tényleg nem lehet máshol tartani. Meg mondjuk mást sem... 😄

Muki100
Meg gondolom sok helyre be se engednék õket.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

modellmaker
Ez így igaz. De máshová meg nem érné meg bemenni. Akkora méretû hely nincs ahová ennyi embert koncert-kényelmességgel el lehet helyezni és nem drága. Értsd: ha máshol lenne egy jegy kb. 4-5000Ft-ba kerülne... =/ Egyszerûen nincs a városban olyan rendezvényterem, amiért nem irreálisan magas árat kérnének el. (tapasztalat, helyi makettklub ezért rendezi Hajdúszoboszlón a versenyeit...)

bld
az a baj h a lovarda sztem nem alkalmas, kicsi és meg lehet dögleni bennt..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

modellmaker
Aham, szokásos jó hangulat, mondjuk nekem a novemberi jobban bejött. Lehet még túl friss volt az élmény.

bld
volt valaki a debreceni koncerten most a hétvégén? sajnos nem tudtam elmenni...

Doom 4
Biztos jó lehetet szerintem én már csak nyáron tudodk koncertre mennni sajnos

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

SZIASZTOK!Tegnap hatalmas koncert volt Székesfehérváron!Egyszerûen nincsenek rá szavak!
Magyarok Mindeörökké!
dunga
Na nem volt gyenge ez a koncert sem.
Telefonnal csinált öcsém pár képet, majd beszúrom ide, ha megkapom.

dunga
Ma Cegléd!

The FlashBack
na igen(Y)

dunga
cdbolt+pénz

jacky87
December 14. Dunakeszi
Biztos jóóó koncert lesz!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

bigivan
December 15., Körmend, Sportcsarnok
Waszlavik Gazemberrel megerõsített Kárpátia koncert lészen !
Gyertek, ha tudtok !!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

The FlashBack
google a barátod😊

atee20
ja ja jó volt a misklci buleeee

SZIASZTOK HONNAN TUDOK LEZÖLTENI KÁRPÁTIA ALBUMOT?
ELÕRE IS KÖSZI A SEGITSÉGET!

jasek

Brolly28
tegnap itt voltak miskolcon + ossian + lord
nagyon jó volt
volt pár szám az új albumból is
a végén meg vmi kislánnyal játszották a székely hinmuszt

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

modellmaker
<#eljen>

bld
Holnap este Debrecen 21:00!

dunga
Decemer 7. Cegléd!

football without ultras is nothing

xaffi
eltünt az eredeti Kárpátia honlap😞 404-es hibát ír ki. Nem tudja valaki, mi történt?

föföfö

Muki100
Árpád apánkat feldolgozták <#wow2>
nem rossz, a tekerõpatakis változat is fent van a neten.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

The FlashBack
"Rabmadár hogyha voltam, kitéptem minden tollam..."

szbm
Nekem meg így tettszik igazán. Jobb a minõsége is, és pörgõsebb is kicsit. Nagyon eltalálták!

89
Szerintem lett pár jó új szám: "Egy nap az élet", "Tábori posta" (fõleg a szövege miatt), "Jó lenne"
Az "Erdély szabad"-dal nem tudom mit csináltak (asszem végig raktak rá szintetizátort) de így nem igazán tetszik, az elsõ verzió jobb volt.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

gordon 24
Ugyan olyan mint a többi albumuk! Na de hát ezért szeretjük õket nem?

Nemzeti érzelmüek és vállalják ez a lényeg! Egyébkét tök jó!!

Üdv.

Downhill!!

szbm
Nekem az összes Kárpátia album bejön, nemtudom hogy csinálják. 😊

The FlashBack
igen, hamar unható, de kárpátia, kötelezõ😊

dante3
Nagyon jó lett, ahogy a Szózatot elõadják! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dunga
Nohm...

Gyorsan lekaptam vhonnan az albumot. Elsõ hallgatásra nem annyira jön be, mint az eddigi albumok. Barátom mondd, merre vagy c. szám is igen erõtlenre sikerült ezzel az edittel. Ellenvéleményt is elfogadok, írjatok ám véleményt.
Még barátkozom vele egy darabig. Hátha.

Kitartás!

The FlashBack
Valami eszméletlena album. Megkérnék mindenkit, akit nem érdekel az együttes, ne járjon ide be. Sziasztok.

dante3
Ja, megszereztem én is, nagyon jó kis album lett!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

modellmaker
Hagyd, nem kell. 😉

szbm
Nagyon jó az új album, ajánlom mindenkinek! 😊

kiafaszomatérdekelsz,he?

football without ultras is nothing

sapkafej
uh, vajon mirõl fognak szólni a szövegek? olyan izgalmas, nem?

György