Kárpátia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
football without ultras is nothing
szal fogtam magam és elõre mentem a cigányok közé azok a hangos rock zene miatt meg nem szoltak hozzám...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
a romáknak több joguk van mint nekünk
de én azt nem értem h h lehet így élni...
faluban lakok és a legjobb haverom a tanyában lakik ill 1 távolabbi részénél és mindig látom ahogy az a sok kis kokeró hempereg a földön meg a kutyasz@rban másnap meg viszik a betegséget az iskolába...
meg azt bírom még h ha hallgatnál vmi jó rock zenét bárhol meg lebasznak mert h miért nem vmi romazenét rakok be mert h az milyen jó(pl.:dj szatmári, dj rush-mondjuk ez nem mulatós de az igénytelen zene netovábbja)

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Más:
Öcsémék középiskolai diák kultúrális esten zenekarukkal pár feldolgozást játszottak. A négy szám közül egyik a Mesélj még nekem feldolgozása volt. Azaz csak lett volna, ha a könyvtáros(hovatartozásról nem írok) le nem szavazza, hogy 'nacionalista és monoton számokat nem játszhatnak'.
Utánuk egy romagyerek felment egy szintetizátorral meg egy mikrofonnal és mulatós 'slágereket' 'játszott'. Pár gyerek tapsolt meg csettingetett a színpadon, a lány osztálytársai meg roma ruhában táncolak.
Erre nem tudtam mit szólni. -.-
persze h nem
sok ismerõsöm van aki azt mondja h õ milyen nagy hungarista mert kokárda van a táskáján,közben utálja magyarországot mint a bûn
nem az teszi az embert magyarrá h kokárdát rak a táskára hanem az h szeresse magyarországot és úy érezzen mint az igazi magyar...
És itt én befejeztem a dolgot
A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert
Habár még mindig nagyon sok embernek az számit hogy hogy vagy felöltözve,vagyis a külsöségek.
Downhill!!
Nekik is mint általában az emberek többségének van más munkája.
Hiszen nem is nagyon tudnák magukat fenntartani ebbõl, vannak koncert bevételek,vannak cd-ik,pólóik stb...,de az ebbõl befolyó pénzt ugyanugy visszafordítják,hiszen folyamatosan csináltatni pólókat stb...,ez sem kevés pénz.
tehát ez is csak egy nagy lehúzósdi, én nem attól leszek magyar, hogy milyen cuccokban járok
Vannak akik megtudják venni, és vannak akik nem,de ettõl az ember még lehet Nemzeti Érzelmû sõt lehet hogy sokkal jobban.
Nem biztos hogy azért mert valaki megveszi minden albumát egy együttesnek az Nemzeti Érzelmû ugyanis ez a dolog nem attól függ.
Ezt az ember a szíve mélyén érzi,és tudja.
És ezeknek a zenekaroknak sokkal többet jelent hogy szívbõl szeretik õket, minthogy kinek milyen formában van meg a cd-jük.
jelenleg nemhinném, hogy olyan hû de széles réteg tehetné meg, hogy megvásárolja az irreálisan magas árú cd-ket, mellyel nem is az együttest hanem javarészt a kiadókat támogatja
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Magyarország (?) 2007...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Aztán a koncerten meg balhézunk a biztonsági emberekkel, hogy 5 üveg sörrel nem engednek be, ugye...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hol vagytok székelyek?
http://acidwrz.try.hu_uploaded
Hõsi énekek
Password: http://acidwrz.try.hu_uploaded
Így volt így lesz
Piros fehér Zöld
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Downhill!!
Bal alul az új szám! Õszi zavargásokról...
Légy jó, légy hű Magyar!
Nagyon jó zenéjük van!
Ha kellenek valakinek az albumok (hátha van még olyan akinek nincs meg mind)
akkor hungarista.cwi.hu!!!
Van még fönn más hungarista zene is!
For sale: thedronewebshop.com
Nem Én lennék ha nem tenném :ASDasdasdasd
Mit foglakozol vele? Ezek számító gépek. Pötyögni kell egy szer billentyüzeten. Ha szerintitek bárki igy ír élõbe akkor nem vagytok komplettek. Nem ezzel kéne foglalkozni.. Ha zavar nyiss egy helyesírási problémák az sg-n topikot aztán irjál oda szépen!! Ne offoljátok már szét ezzel a hülyeséggel ezt. Én nekem pl 4-es magyar érettségim van. Amit tollal egy fehér papirra irtam kézzel. szóval nyugi!!
Downhill!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Nem volt elég ezeknek a parazitáknak 50 ÉV !!!?
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
és az egész országot lángtenger borítja...