Kárpátia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban viszont igaza van agyhalálnak, hogy nem lehet már ezen változtatni, azonban szerintem elfelejteni nem szabad.
A tettlegességrõl: a magyarok nagy része nem foglalkozik ezzel, vagy csak fél tenni ellene. A magyarok nem depressziósok, hanem félnek az újdonságoktól, talán ennek tudható be a dec. 5-i népszavazás eredménye is.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nemtetszésüket kinyílváníthatják, de ne az töltse ki az életüket, mert így csak gyûlölet az életük. Mások is sírnak a múlt sérelmeiért? A zsidókra gondolsz? Mindegy! Nem érdekel, azok õk, mi mi vagyunk, nem kell másokra ujjal mutogatni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ami meg ezt a Nagymagyarország témát illet: szerintem annyian rágták már ezt a csontot, hogy ha valakinek csak ennyi mondanivalója van az olyan mintha nem mondana semmi...
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
szerintem az igazi magyar ember ezt sohasyem fogja elfelejteni... ésa ez így van rendjén....
mások is sírnak a múlt sérelmeiért, és azoknak még kárpótlás is járt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Értelmesebb dolgokkal kellene foglalkozni nem a múlton siránkozni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
sose adják fel a ragazkodást, az akkor elvett területeinktõl....
Ez õrültség. Értelmetlen ennyi idõ távlatából ezzel foglalkozni. A kinti magyarokat segíteni kell ha õk úgy szeretnék, de újraegyesítésen filózni komplett marhaság.
Hozzátenném, hogy nem ismerem a zenéjüket, sosem hallottam.
Hungarista zenéket nyomnak, fõleg a 1920.jun.4-i események ellen tiltakoznak, és próbálják a zenéjükell ösztönözni a magyar népet, hogy sose adják fel a ragazkodást, az akkor elvett területeinktõl....
ha valaki ismeri, és szereti, vagy csak véleménye van, az írjon!
itt a honlapjuk