SG: USA Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kimész :d

Frosty01
megteccett America 😉

mesélj arról hogy hogyan lehet vki állampolgár??

practitioner of the forbidden arts of death

desigo
😊
CSOCSO
tomoren:

jott a katrina hurrikan itt ultunk egymasnak 2 hetig mivel se aram se semmi...
kiultunk, szomszedok a lepcsohazba.. volt tv meg sok pia meg jokedv stb...
es vegulis annyi hogy szepen lassan elkezdtem flortolni anyam baratnojevel... es ez jott ossze😄
desigo
Azt meséld már el,hogy hogy szedted fel a barátnõd és mit szól hozzá,hogy magyar vagy.Thx
CSOCSO
"ott jogsit lehet automatából is szerezni"

Ne vegyetek ugy a dolgokat mintha itt ilyen konnyu lenne az elet...
1) ha nem vagy allampolgar akkor addig tudsz jogsit csinaltatni amig van feherkartyad.. ergo 1 ev utan elveszik a jogsid akkor ennyi volt neked.. tobbet NEM tudsz csinaltatni SEHOGY!!!
ha allampolgar vagy akkor attol fugg milyen sebesseggel mentel. ha elveszik fel evre a jogsidat akkor szvsz a hivatalbol nem kaphatsz jogsit.. en ilyen automatat meg nem lattam soha.. mondjuk ha lenne is max allampolgaroknak de ez akkor is hulyeseg szerintem!
es itt a biztositasod az egekig szokell az ilyen gyorshajtasok meg DUI ( ittas, drogos vezetes) miatt
CSOCSO
egyszer elkaptak.. fuck😞 35 helyett 55 el mentem... 40 ezer ft-t kellett fizetnem.. nem vagott foldhoz ( ez a kulonbseg Magyarorszaghoz kepest) de orulok hogy nem vettek el a jogsim...

ilyenkor tobb lehetoseged van... ha nem akarsz pontot a jogsidra akkor elmesz ugyvedhez.. vagy elmesz egy 4 oras kresz oktatasra... ami maga a halal... uber brutalunalmas es szar...

ja amugy a jogsi... elmesz a 4 oras tanfolyamra.. ami 1 video.. ezekutan mehetsz elmeletizni.. utanna nem kell semmit vezetned semmilyen oktatoval.. beulsz egy no melle es ha sikeresen szerepelsz a tesztpalyan akkor megvan a jogsid... LOL SZANALMAS!! nem csoda, hogy nem tudnak vezetni az amerikaiak!!!!

otthon meg vezetni kell mittom 30 orat oktatoval!!!!1 az elmeleti nem 4 oras tanulmany hanem kicsit tobb ( ha jol emlexem 1200 kerdesre kell megtanulni a valaszokat, marmint Magyarorszagon...)
ezekutan megott az egeszsegugyi is...

ha jol emlexem itt a kresz konyv akkora mint egy otthoni iskolas fuzet.....
otthon meg akkora volt mint egy rendes irodalmi olvasmany...( nem a 600 oldalas egri csillagokrol beszelek😄 hanem mondjuk az odusszeia)
bertino
végülis USAban kicsit más ez a jogosítványt elveszik helyzet... mert (állítólag?!) ott jogsit lehet automatából is szerezni, kicsit másabb mintha ujra kellene járni egy tanfolyamot... (egy Kanadában élõ ismerõsöm mondta, hogy van ilyen)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

magus
na igen de ha jol tudom ez nagyon konnyen elmegy csak a lakasra es mint az egyetlen kozlekedesi lehetosegre az autora

otthon is funky. de kint amcsiban mérnek mint állat, radar, trafipax, mûhold amit akarsz 😄

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Guer
😄
de ott nincs miami feeling 😊 meg nemértem egy szavukat se...
amugymeg itthon is a saját tempomban haladok szal 😊)

olasz jobb ott nem kell aggódni folyon hogy bemérnek 😄 mehecc "saját" tempóban 😄DDDD

ez igényes

Guer
hmm ha 1x sok zsém leszz tuti kiköltözök ide...

Frosty01
milyen jól megy eggyeseknek 😄DD Miamiban élnek xD, sok a munkalehetõség egyébként?

practitioner of the forbidden arts of death

kügyé nekem veszek :d

food ruckers rooolz D:

BUDA > miskolc.

finom a hamburger?

Hu es kepek keszultek ezekrol a csodakrol? 😉
Kepek johetnek nagyon erdekel mien a tenyleges ámerika. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

DEXTER92
Milyen amerika? Teccik lekalább?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

ott a pont, ez a tuti trükk, énis ezt alkalmaztam midnig, de a mai napon nem tom mi az értelme ennek a csoda usa wc-nek, mer tjó hogy bûzelzár talán a viz de ál igyis ugyis büdös van szal tökmind1 😄D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

Max7
vajon a mekibe és a shell kutnál elfogadják a smart kártyámat? 😄😄😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

BUDA > miskolc.

tess tegnap kicsit lusta votam hozza :c

BUDA > miskolc.

Punker
õ írta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

pontiac :d

BUDA > miskolc.

CSOCSO
mikor kijottem kapkodtam a fejem.. teljesen kesz voltam!!!
minden keresztezodesben valami zsir jargany... minden 5. percben lattam egy corvettet, nissan 350z-t sl mercit meg stb....
sok sok SUV sok sok truck ( platos kocsi) sok sport verda es sok igenytelen verda amit basznak megjavittatni...

( mondom ezt ugy hogy be van horpadva a mocihaztetom a katrina miatt😄 meg le van fittyenve az elso spoiler mert beakadt a padkaba)
ffxi
Csak Kubában XD!

Fákjúal!

Lada D😄

Mien sportgepjarmuvel lehet talalkozni odakinn? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hehe 😊

CSOCSO
ezt biztos te irtad??? ezt az iromany mar baromira regi... legalabbis aszem ez az az olvasmany...

a wc-s visszafrocskolos dologra meg az a legjobb mod ha teledobalod elore a wc papirral a cseszet..
CSOCSO
olyan meccsen meg nem voltam de a dolphinsban megrendezett monster truckon mar voltam.. nah az zsir volt!!!!!

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

ffxi
Nincs azaz Isten.

Fákjúal!

Ha van idõtök olvasgatni, akkor írtam kis élménybeszámolót kinti élményeimrõl...
az elsõ hét egész olvashatóra sikerült 😄

Szerintem Daytona Beach szebb... de akkor is Miami a király!!!!!

KG21
jah télleg. Csakadzsipp mindenütt 😄DD

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
thx

ffxi
6 kocsiból 4 terepjáró<#pardon1>, ez télleg Amerika<#mf2>
Ahonnan készült a kép az is terepjáró? 😊

Fákjúal!

asfa
végignéztem az összeset nagyon jok! <#worship><#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

KG21
pedig annyi gusztustalan kövér niggert láttam, hogy ez már több volt mint a normális szint jóval. Persze lehet mivel te jó környéken laksz nem látod ezeket.

ati2002
A felhõkarcolós képeid ütnek.<#eljen><#eljen>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
THX!

És jól mutat.

KG21
voltam a szezonnyitón, elverték a Broncost, ami azért elég meglepõ volt így utólag 😛

KG21
de van nagyban is. Nekem is pont ez volt hosszú ideig a hátterem

itt van
itt van egy egész galéria az USA-s képeimmel

ati2002
KG21: ez a kép nincs meg nagy felbontásban? Nagyon tetszik, megnézném háttérként hogy mutat.

Jó ez a topic.

Gorvik
Idényben szar lehet kijárni a Miami Dolphins meccseire :o

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!