SG: USA Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mesélj arról hogy hogyan lehet vki állampolgár??
practitioner of the forbidden arts of death
jott a katrina hurrikan itt ultunk egymasnak 2 hetig mivel se aram se semmi...
kiultunk, szomszedok a lepcsohazba.. volt tv meg sok pia meg jokedv stb...
es vegulis annyi hogy szepen lassan elkezdtem flortolni anyam baratnojevel... es ez jott ossze😄
Ne vegyetek ugy a dolgokat mintha itt ilyen konnyu lenne az elet...
1) ha nem vagy allampolgar akkor addig tudsz jogsit csinaltatni amig van feherkartyad.. ergo 1 ev utan elveszik a jogsid akkor ennyi volt neked.. tobbet NEM tudsz csinaltatni SEHOGY!!!
ha allampolgar vagy akkor attol fugg milyen sebesseggel mentel. ha elveszik fel evre a jogsidat akkor szvsz a hivatalbol nem kaphatsz jogsit.. en ilyen automatat meg nem lattam soha.. mondjuk ha lenne is max allampolgaroknak de ez akkor is hulyeseg szerintem!
es itt a biztositasod az egekig szokell az ilyen gyorshajtasok meg DUI ( ittas, drogos vezetes) miatt
ilyenkor tobb lehetoseged van... ha nem akarsz pontot a jogsidra akkor elmesz ugyvedhez.. vagy elmesz egy 4 oras kresz oktatasra... ami maga a halal... uber brutalunalmas es szar...
ja amugy a jogsi... elmesz a 4 oras tanfolyamra.. ami 1 video.. ezekutan mehetsz elmeletizni.. utanna nem kell semmit vezetned semmilyen oktatoval.. beulsz egy no melle es ha sikeresen szerepelsz a tesztpalyan akkor megvan a jogsid... LOL SZANALMAS!! nem csoda, hogy nem tudnak vezetni az amerikaiak!!!!
otthon meg vezetni kell mittom 30 orat oktatoval!!!!1 az elmeleti nem 4 oras tanulmany hanem kicsit tobb ( ha jol emlexem 1200 kerdesre kell megtanulni a valaszokat, marmint Magyarorszagon...)
ezekutan megott az egeszsegugyi is...
ha jol emlexem itt a kresz konyv akkora mint egy otthoni iskolas fuzet.....
otthon meg akkora volt mint egy rendes irodalmi olvasmany...( nem a 600 oldalas egri csillagokrol beszelek😄 hanem mondjuk az odusszeia)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
de ott nincs miami feeling 😊 meg nemértem egy szavukat se...
amugymeg itthon is a saját tempomban haladok szal 😊)
practitioner of the forbidden arts of death
BUDA > miskolc.
Kepek johetnek nagyon erdekel mien a tenyleges ámerika. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
BUDA > miskolc.
minden keresztezodesben valami zsir jargany... minden 5. percben lattam egy corvettet, nissan 350z-t sl mercit meg stb....
sok sok SUV sok sok truck ( platos kocsi) sok sport verda es sok igenytelen verda amit basznak megjavittatni...
( mondom ezt ugy hogy be van horpadva a mocihaztetom a katrina miatt😄 meg le van fittyenve az elso spoiler mert beakadt a padkaba)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
a wc-s visszafrocskolos dologra meg az a legjobb mod ha teledobalod elore a wc papirral a cseszet..
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
az elsõ hét egész olvashatóra sikerült 😄
Ahonnan készült a kép az is terepjáró? 😊
Fákjúal!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
itt van
itt van egy egész galéria az USA-s képeimmel
Jó ez a topic.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----