Macintosh
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hüje vagy hamán szép nem!4
A napokban sikerült szert tennem egy PowerMac 7500-as ra. Elég régi modell de ez van. Milyen Op rendszert kellene raknom rá amit még elbír?
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Az Erõ legyen mindenkivel!:D
Na, akkor már csak azt szeretném megtudni, valóban megoldott, hogy oda vissza tudjak fájlokat küldözgetni a Win és a Mac megfelelõ programjai között? Mert akkor Mac.
Mennyit kóstál manapság egy ilyen "szendvicssütõ"? "Jobb-e" teljesítményben, mint az én kis pI-em?
Hozzáértõk segítsetek!
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Bár lassan a Mac is beáll ebbe a sorba...
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
hát nem tudom biztos jo én direkt kiprobáltam bementünk egy haverral egy ilyen üzletbe egy emac-elé leültünk osx vol rajta .......de nem nyügözött le....amikor elinditottunk egy "komolyab programot " zeneszerkesztöt=garagebedzs---lehet hogy rosszul irom..de aszittük hogy nem inditotta el ...1-perc mulva töltötte be.....
...........
a pc-is tud olyan jo lenni csak azt is meg kell fizetni mint pl:alenvare..vagy más márkás pc-ken-----és akkor nem fogsz kék halált látni!!!!!!!
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Milyen konfig amúgy?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ha mindenre akarod egy kicsit használni, de semmire sem komolyabban akkor pécét...
Ha legkevésbé játszani akarsz, de egy fix, megbízható gép kell, akkor Mac, Amiga One vagy Pegasos... Ez utóbbi a legolcsóbb, de itthon nehéz beszerezni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
practitioner of the forbidden arts of death
Játékokkal kapcsolatban: www.pure-mac.com , ott találsz hozzá egy két játékot, fôleg demók... Mondjuk én még sohasem játszottam ezen a gépen, eszembe sem jutott...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
vagy mndegy?
Játékdemók vannak rajta mac-re. Meglepõen széles a választék.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
természetesen ez nem jelenti, azt, hogy nem lehet, engem is érdekel ilyen szinten
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC