Romantikus este
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
Szép példája volt hogy kel bevágódni egy lánynál.
jó kis videó, nézzétek meg 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
romantika erotika egyremegy.. hogy egymashoz bujjatok
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
lehet próbálkozni 😄
ezért írtam.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
nem tudom. én nem szoktam ilyenekkel foglalkozni külön. lehet h még túl fiatal vagyok, de ezek nekem olyan lényegtelen dolgok. valszeg ha a csajom este rózsával várna otthon, nem érteném h mi baja van.
Na a lényeg hogy minden szuper volt 😊 Köszi a segítségeteket!
Az a legjobb mikor nem beszél!
Merthogy én megállom... Ha valami hatása alatt vagyok (nem drog 😊 )film, anime, zene stb...
vagy egyszerûen nincs kedvem szolni, mert kellemes a csend. DE õ pont akkor szólal meg. Az elején rohadtul idegesített, mára már minden mindegy, úgysem érzi át alapon megszoktam 😄DDD
Ja, és a spontán dolgok mindenesetben jobbak 😄
Romantikusnak tervetett események pl mozim, amik sikerültek, vagy mégsem lettek romatikusak. És milyen okból? pl. Ha egy rosszt folmet választassz akkor ár od a romantika...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nah ez ismerõs. van egy barátnõm, aki már 4 éve ugyanabba a srácba szerelmes (mellesleg már egy hónap után látszott, h nem lesz belõle semmi), és azóta nem hajlandó járni senkivel, mert õ még mindig õt szereti <#wilting>#wilting>
Aztán egy kellemes TV-zés. (Persze nem a hírhedt kereskedelmi tvket néztük.) Aztán este 10 óra tájban a kedves belejt a szobába abban a csini fehérnemûben amit eggyütt vettük...
A többit a képzelõerõzökre bízom...
Az elsõ alkalom ált nem szokott olyan jó lenni, de szerintem azért mi elég jól megoldottuk., Addigra már annyira egymásrahangolódtunk, hogy néha a tudat hogy együtt vagyunk, hogy a karomban tartom élvezetesebb volt magánál az eseménynél. Persze maga az esemény sem volt utolsó. 😊
Hány éves is vagy? Igen naív vagy még 😊 Ami persze csak bizonyos szemszögbõl baj, mert hiszen a 20 alatti fiúk még ezt keresik.
Abból a hozzáállásból mondjuk tanulhatna sok más lány, hogy nem magányosan akarsz megöregedni. A naívságnál csak az az idegesítõbb, mikor 25 évig a szõke herceget várják a fehér lovon, kezükben egy legjobb barátjukkal egy vibrivel...😄
romanitka v sem úgyis arra megy ki a játék...
Szerintem egy romantikus este nem zárja ki, hogy a végén ne történjen semmi.
Ez viszont csak az én véleményem.