Romantikus este

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még nem jártam ott, de biztos, tv-ben szépnek tûnik 😊

Jagi
minden hely lehet rumantikus, kivéve az extrém eseteket...

Nicci
szted debrecen romantikus?😄

séta a belvárosban, az romantikus így nyáron

az romantikos este ..avagy a romantikus este esete a romantikkal<#idiota>

Hanga
Romatikus este gyõzikével😊

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

esetleg még áthivod 2 barátnõdet?

Ramadamammy rapidrandi

Nicci
csakis utánad kémkedek 😄 megvan nekem a saját gondom...

Mi van? Mintha még titeket nem kapott volna el az agyérgörcs romantikázás közben. 😊
Szép példája volt hogy kel bevágódni egy lánynál.
eZo
természetesen Romantikus este -ezt akartam írni😄
jó kis videó, nézzétek meg 😄

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Romatikus Este <#vigyor>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Jagi
: D Már egy kicsit megijedtem... aszittem kémkedsz 😄DDDDD

Nicci
én is párkapcsolatban élek 😄

Jagi
Honnan tudod? Hopp... lebuktam <#buck>

Nicci
sõt, bármit csináltok kettesben, akkor is az lesz a vége 😄

Jagi
Ja. Ha jól megy minden ígyis-úgyis dugás lesz a vége! 😄DDDDD

CSOCSO
nahja😄 a fiuk romantikazzanak a csajok meg erotikazzanak😄

romantika erotika egyremegy.. hogy egymashoz bujjatok

schrank
úgy értettem hogy a vállaidat nem kell fõzni úgy jók nyersen a tûz meg úgyis belülrõl fûti õket <#miaz><#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nicci
köszi, de took fõzni néhány dolgot, s nem halt bele eddig senki sem

schrank
még fõzni sem kéne úgy jó a válla ahogy van <#miaz><#puszis>

Most már teljes a kavar. Ha egy lány akar a srác kedvében járni, fõzzön neki valamit. A férfi szívén át a gyomrán vezet az út, bár a bordáin keresztül rövidebb lenne 😊

Jujj de nehéz! Inkább hagyom is a fenébe az egészet!
GregSB
[/img]

bens
hmm. ez a topic spec úgy indult, h a lány akar romantikázni a fiúnak.

ezért írtam.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Nicci
hehe 😊

Pedofil tanárbácsi. Van még kérdés?😄
Nicci
Mit akarsz te ennyire a vállamtól? 😊

Talán nem a csajodnak kellene a rózsát hoznia 😊 De egy kis romantika minden kapcsolatot fel tud dobni.

bens
hú gyerekek ez a romantikus vacsora meg gyertyafény, rózsaszál...

nem tudom. én nem szoktam ilyenekkel foglalkozni külön. lehet h még túl fiatal vagyok, de ezek nekem olyan lényegtelen dolgok. valszeg ha a csajom este rózsával várna otthon, nem érteném h mi baja van.

Jagi
😄

Alkalom kell hozzá, és két ember, aki bízik egymásban. A többi (meghitt hangulat, gyertyafény, rózsaszál, séta a holdfényben, kéz a kézben) már csak a köret. a lényeg az, hogy amikor átölel, ne arra gondolj, hogy el akarja lopni a pénztárcádat. :]

schrank
irogatunk mi ide csak valaki mindíg kitörli pedig már a vállaidnál tartottam amikor borg ... <#kuss>

Nicci
Na megvolt az este. Elég romantikus volt, s NEM volt olyasmi, amit elképzeltetek. Viszont reggel volt :$ Na de tetszett neki az este, meg is lepõdött, hogy miért találtam ki ilyet... Viszont sûrgõsen kellett cselekednem, hiszen már 2 napja maga alatt volt, s rossz volt nézni...
Na a lényeg hogy minden szuper volt 😊 Köszi a segítségeteket!

Jagi
Le. : )

Az a legjobb mikor nem beszél!
Merthogy én megállom... Ha valami hatása alatt vagyok (nem drog 😊 )film, anime, zene stb...
vagy egyszerûen nincs kedvem szolni, mert kellemes a csend. DE õ pont akkor szólal meg. Az elején rohadtul idegesített, mára már minden mindegy, úgysem érzi át alapon megszoktam 😄DDD

Ja, és a spontán dolgok mindenesetben jobbak 😄

Tomalak
Hàt a salora semmiképp <#vigyor3>
Carlos
<#smile>

Þór vígi þessi rúnar

És adja magát az új téma...

Romantikusnak tervetett események pl mozim, amik sikerültek, vagy mégsem lettek romatikusak. És milyen okból? pl. Ha egy rosszt folmet választassz akkor ár od a romantika...
gabber_saviola
elég egy vebkem , miközben vorm áppol a suna <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Csacsi
Elég szar lenne, ha ide irogatna közben 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gabber_saviola
nah hogy alakul a "romantikus" este?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bens
bocsi, ez erre #61 volt a válasz

bens
"25 évig a szõke herceget várják a fehér lovon, kezükben egy legjobb barátjukkal egy vibrivel"

nah ez ismerõs. van egy barátnõm, aki már 4 éve ugyanabba a srácba szerelmes (mellesleg már egy hónap után látszott, h nem lesz belõle semmi), és azóta nem hajlandó járni senkivel, mert õ még mindig õt szereti <#wilting>

Barátnõmmel 2 éve az elsõ éjszaka... Na az romantikus volt. Eleve egy jó napot csináltunk. Gyönyörû tavaszi nap Debrecenben. Séta móka, stb. Finom sajátkészítésû vacsora otthon, amire mi vásároltuk a hozzávalókat... Közös fürdés. (A kölcsönös hátmosás nélha nagyon erotikussá tud fajulni.)

Aztán egy kellemes TV-zés. (Persze nem a hírhedt kereskedelmi tvket néztük.) Aztán este 10 óra tájban a kedves belejt a szobába abban a csini fehérnemûben amit eggyütt vettük...
A többit a képzelõerõzökre bízom...

Az elsõ alkalom ált nem szokott olyan jó lenni, de szerintem azért mi elég jól megoldottuk., Addigra már annyira egymásrahangolódtunk, hogy néha a tudat hogy együtt vagyunk, hogy a karomban tartom élvezetesebb volt magánál az eseménynél. Persze maga az esemény sem volt utolsó. 😊
I.C.ram
életkor: 14-18 között

Te is jóra neveled a gyermekeket! 😄
És szerinted a többi lány nem ugyanígy gondolja elõtte, hogy "nálunk nem így van" ?😄 Aztán úgyis úgy lesz... vagy nem, de ez ritka. Nézd meg bens #60-at, élõ példa 😊
Hány éves is vagy? Igen naív vagy még 😊 Ami persze csak bizonyos szemszögbõl baj, mert hiszen a 20 alatti fiúk még ezt keresik.
Abból a hozzáállásból mondjuk tanulhatna sok más lány, hogy nem magányosan akarsz megöregedni. A naívságnál csak az az idegesítõbb, mikor 25 évig a szõke herceget várják a fehér lovon, kezükben egy legjobb barátjukkal egy vibrivel...😄
bens
igaza van de mér kell kombinálni?

romanitka v sem úgyis arra megy ki a játék...

Nicci
Több, mint 11 hónapja együtt vagyok a barátommal, 3 évvel idõsebb, mint én. Történt már köztünk olyan dolog is. Tudom, 11 hónap még nem túl sok, de ha megnézed a legtöbb párkapcsolatot ebben a korban, nemigazán találnál hasonló hosszúságú együttlétet. A legtöbben tényleg csak arra hajtanak, hogy minél hamarabb meglegyen nekik a lány, aztán dobják, de nálunk nem így van. Különben már rég magányos lennék 😄
Szerintem egy romantikus este nem zárja ki, hogy a végén ne történjen semmi.
Ez viszont csak az én véleményem.

gabber_saviola
😄SDDSSSSSSSSSADDDDDDDDddddd

schrank
te meg ne rendezz itt féltékenységi jelenetet tudd meg köztünk örökre vége mindennek <#rinya><#hehe>

Oldal 1 / 3Következő →