Mért pont én?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MIT vártok 1 szökönötöl????!!!😄😄😄
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
csajszikám a 8. hozzászólásban te magad mondod,h tudod mit kell tenned...vazze..akkor miért nem teszed?
hol itt akkor a probléma,h ha tudod mit akarsz...?
ezé használ ki,mert ilyen láma vagy...
jó bocsi..nem akarlak megbántani csak észhez térteni..,csak gondolkozz...
mellesleg szted normális ffi az,aki 22évesen egy 15évessel kufircol..?
szüleid nem figyeltek rád..?
Meg 2001 óta szopat(és most nem szó szerint) egy fazon,aki már kismilliószor vágott át,sõõt,közben beiktatott egy egyéves kapcsolatot is..
Nem õ fut utánad,hanem te utána,és a felkínálkozó lehetõséget az efféle taplók ki is hazsnálják..
ezt te is tudod,õ is tudja,csak õ felfogja és él vele,te pedig úgy tûnik v nem érted meg,vagy nem akarod észrevenni a fájó igazságot..
a #12-es beadta..Loool!!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
szõkenõ..te biztos 18 vagy?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Azért adok neked egy jótanácsot: ha jól akarsz kijönni ebbõl az egészbõl, akkor felejtsd el a pasit, és ne terjeszd tovább ezt a történetet, mert csak magadat járatod le.
Xbox Live gamertag: kilencnad
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
AMD 3200+ Venice, GA-K8N SLI, 1Gb/400 , Leadtek PX7800GTX , Gigabyte 3D Aurora
Te transzfesztita vagy ezzel a csaj avatarral? 😄
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
neha majd osszejon veled aztan 1-2 het mulva dob... ez van
Nem hiszem, hogy annyira buta lennék mint amennyire kapom, de ti tudjátok mi jön le rólam!
Nem játszadoztam a pasikkal, mert engem itthon mindenki ismer és tudják, hogy egy pasi volt az életemben (érzelmi téren), és minden pasim tudta, hogy még nem felejtettem el! Általában olyan pasikkal jöttem ösze, akiket nagyon ismertem, úgymond haverok voltak és még most is azok!Ha valaki is úgy vette volna, hogy kihasználom akkor nem hiszem, hogy szóba állna velem és keresné a társaságomat ugyan úgy mint azelõtt!
nem szeretnék bele gondolni hogy ez szõkecica iz da real thing 😄
zzz
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
olyan komolyan tudjátok venni ezt az egészet.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Engem 3-szor csaltak meg, ebbõl kettõ volt olyan, hogy lehet, hogy soha nem tudom teljesen elkaparni magamban. Engen az ilyen játszadozások komoly és mélyen emberi érzésekkel ingerelnek. Szemét az X-ed, de ha ilyeneket csinálsz akkor te is éppen ilyen leszel/vagy! És ez ingerli -azt hiszem joggal mondhatom- az egész férfiúi közösséget. Mondom, lehet, hogy amúgy nagyon értelmes vagy meg jószívû stb.egyáltalán nem zárom ki, de ezek olyan dolgok, ami nagy felelõséggel jár! Mi jogon játszadozol te mások érzéseivel? Mi jogon írhatsz olyat, mint ami a 107-es HSZ-emben olvasható?
És fõleg!!
MI JOGON VERED ITT A NYÁLAD, HOGY KIHASZNÁLNAK, AMIKOR TE IS UGYAN EZT CSINÁLOD??
Remélem nem bántottalak meg, de gondolkozz el ezen!
És boccs, de saját tapasztalatok miatt én az ilyenekre nagyon harapok, meglehetõsen vérlázító...
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Egyépként lehet hogy jó arc!
Tehát meghódit egy pasi, el vagy vele és amikor dobod az nem szemétség, mert nem feküdtél le vele<#taps>#taps><#fejvakaras>#fejvakaras>
Valaki kezét lábát töri érted(?), nem hogy megbecsülnéd, inkább elmész ezzel a némberrel.
De nem is értem! SZERETED? Akkor mér jársz másokkal? NEM SZERETED? akkor mit foglalkozol vele?
Remélem nem trófeának tartod...