SSX Tour
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
én is játszotam ps 2 ön a SSX tricky- vel nagyon jo jo lenne pc re is
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
talán erre még én is rájöttem...
majd legközlebb én is nyitok egy játéknak topikot beleirom hogy autos játék és hogy sztem nagyon jo játék
köszennyicsá