SSX Tour

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erik10
még szép hogy jobb,multkor kiprobáltam az ssx tricky-t.Hát hogy is mondjam?VALAMI SZÖRNYÛ az on tourhoz képest...Az irányítás is más,a grafika,meg egy csomó minden,bár a tricky is jó...

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Prince of Máté
jobb mint a tricky??

I Rule!

Nekem a legjobban a sielés tetszik benne.
én is nyugi

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Kár, pegig az összes részt vele nyomtam végig!!!

A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

tudom, hogy van benne elise csak nem a carrierben! 😞

jha tevagy márk 😄 most esett le h te vagy

VAN BENNE ELISE!!! csak nem a carrer-ben hanem a sima versenynél 😞 nekem is õ a kedvencem 😄

Az ssx tényleg cool. Kár, hogy az on tour-ban nincsen elise!<#gunyos1><#gonosz3> Az on tour-t nagyon hamar meguntam amúgy a menû teccik, de a ssx3 jobb volt!

nekem megvan az összes rész ssx-bõl 😄 az egyik kedvenc játékom volt. csak meguntam annyit nyomtam😊

windrunner
mosmánemugynézki😄

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Istencsászár
omfg<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mivel ez a PC-s fórum, nem a konzolos.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Guer
<#nyes><#nyes><#nyes><#banplz>

Sarapetike
öööö bocs rá kell keresni valamiért nem adja be jol a linket de itt találtok rola képeket

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ronihun
Ki mondta hogy lesz pc-re?

...

ronihun
Ebben sztem sok újitás van vannak új trükkök pályák stb.

...

windrunner
Ja amúgy nem tom honnan vette a topic nyitó hogy lesz pc-re😄<#banplz>

Sarapetike
ez mind ssx
én is játszotam ps 2 ön a SSX tricky- vel nagyon jo jo lenne pc re is

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

windrunner
Elõzõ részhez képest is szebb lett a grafikája...ezentúl megjelentek a "Monster" Trick-ek amik Bullet Time-ban mennek végbe, illetve az On Tour módban megalkotott karakteredhez még az elején tudsz választani vagy snowboard-ot vagy sílécet!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
😊) látványos, pergõs Snowboard játék, de ez jön pcre? mer eddig csak kizárólag konzolra gyártották..

Guer
nembaj
viszont tuti nagyon zsir játék 😄D

😄DDD látom te se veszed a poént, midn1, sose fogjuk má szvsz emgtudni miez 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fido4life
Jó, érdemes megszerezni ? Nekem a legutobbi SSX a Tricky, azzal elvoltam egy ideig, ebben milyen ujítások vannak ?

Guer
hmmm nemmondod
talán erre még én is rájöttem...

majd legközlebb én is nyitok egy játéknak topikot beleirom hogy autos játék és hogy sztem nagyon jo játék

köszennyicsá

sznóóbódós játég!!! <#banplz><#bohoc>

Guer
biztos k***a jo de vmit el ismondanál rola?
kép, vmi...

ronihun
Ez sztem egy nagyon jó játék

...