Yakuza - PS2
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köze nincs a Gta-hoz, Shenmue, több akcióval, kevesebb nyomozással, viszont majdnem ugyanolyan szabadsággal.
Nem GTA klón, ezt a fejlesztõk is hangsúlyozták, inkább Shenmue-szerû játék.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
nekem is GTA klonnak tünt picit, videok alapjan; de szeretem a GTA klonokat+japan temaju a game; tehat erdekel... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Szeptember 15. Én a megjelenés elõtt megendelem, ha lehet itt majd valahol.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Jól ki van halva a topic, pedig én már nagyon várom a gamet. Pontos megjelenés nincs esetleg?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
na végre már éppen ideje ezt vártam:DDDD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
semmi köze hozzá:)
inkább shenmue
inkább shenmue
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A jelek szerint megtört a jég, és a Japánban a játékosok körében masszív sikert arató Ryu Ga Gotoku immár angol nyelven is kiadásra kerül. A játék a korábban már pletykált néven kerül forgalomba, így mindenki átveheti az irányítást Kiryu Kazuma felett. A hajdani sikeres maffiózó egy rövidke, közel 10 éves csendespihenõ eltöltésére kényszerül az egyik japán börtönben. Kiszabadulása után a fél világ a nyomába ered, hiszen rajta keresnek 10 milliárdnyi japán Yent, ennek tetejében még egy Haruka nevû kislányt is oltalmaznia kell. Megjelenés nyáron.
[ Képek ]
http://www.hardwired.hu/
[ Képek ]
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
← ElőzőOldal 3 / 3