Centrum Parkoló Kft. csekkjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benn a városban hagytuk múltkor a kocsit és 8 perc miatt büntetett mag az a köcsög!
hopp, nekem ma jött a felszólítás, egy 2002-es "tartozásom" kívánják rámverni a késedelmi díjjal együtt.
megjegyzem: amint megtaláltam anno a Mikicsomagot, elsõ utam a postára vezetett, hogy tejeljek.
(ergo: SEMMIFÉLE tartozásom nincs az irányukba)
most gõzerõvel keressük a csekket
korpa ellen zsírmalac
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ha a VII. Dózsa szakaszon melózol, miért nem parkolsz a Felvonulásin?
Megállni szinte lehetetlen, már olyan preciz centiken mulo technikákat fejlesztettünk ki a parkolásra, mint vmi precizios müszerész.... De sajna nem segit semmi. Ezek a BUZIK mindenkit büntetnek,bilincselnek.Sztem erre élveznek....
Annak ellenére, hogy !! hatósági parkolási engedélyem van !!, rendszeresen megbüntetnek a szarházi bunkók. pff....akkor ezek után mit várnak az emberektõl...?!
Jártam már úgy is...(ha rá gondolok elfog a röhögés) 😄 , hogy éppen indultam haza, kilépek a boltból, ahol melozok.....látom két ügybuzgó faszparaszt stírölgeti a kocsimat.... na mondom szép, de leszarom, tipli haza....benyalhatnak csontig( /sze "bénapapír" jol láthatóan a szélvédõ mögött).
Köszönök nekik, jó munkát kívánok LOL, mert jo nevelést kaptam hülyegyerek koromban.Beülök, inditom a kocsit, erre az ablakon rámkopog az 1ik majom....., ablak 5 centire le....-tessék, mi a gond...? erre: -szálljon ki, mert +akar büntetni.Hápfff....lol....Lmao....stb...miröl beszélsz M ber....épp megyek....
Nem-nem, mert õk látták, hogy akármi, és most azonnal megbüntet😄D. Hát jo, irj gyorsan, mert én, mint mondtam megyek a rákba haza.Erre a csóka a kocsi mellett elkezd "klimaxolni" hogy én bizony nem megyek sehova 😄DDDDDDDDd
Na...mondom, erre kiváncsi leszek, hogy milyen csítje van arra, hogy ott maradjak, és megvárjam míg szép komótosan megbasz vagy 10 ropira xDD
Volt vele 1 nõ, az kezelte a technikát(menõ-gizda videokamera volt nála).
Szépen lassan kiálltam a helyemröl, ezek ugy álltak a kocsim mellett, mint akiknek gyökeret vert a lábuk....a buxa...a videokamerával, meg rohangált a kocsi elött,mellett, mint a mérgezett egér, es csak forgatott.... 😄DD Kitolattam a Dózsára....ezek meg futottak utánam és filmeztek..... Bucsuzoul, még megmutattam a videosnak a parkolási engedélyt...vegye fel ha akarja....és laza 1-2-3-4-5 fu Centrum!!!
élmény volt....nem is bosszankodtam rajta, csak nevettem hazáig az egészen.
sry, ha hosszura sikerült....de ennél rövidebben nem ment volna 😊
HALÁL A CETRUMOSOKRA !!
peace
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Together we'll fly someday...
JAAAAAAAAAAAAA kérem
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Igazából, azt rühellem, hogy ez a nagy lóvé kib*** cégek zsebében marad. Ha a városé lenne a büntetésekbõl befolyó összeg, azt mondanám, oké, legalább lesz mibõl fejleszteni a várost, úgyis jó lepukkant, de ebbõl csak kö*ög multi-milliomosok raknak zsebre újabb milliókat, ráadásul, mivel az õ zsebükbe megy a pénz, ezért jogtalan eszközökhöz is folyamodnak, hogy pénzt csaljanak ki, mint pl. a topic indító esete...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
amúgy ha fényképpel tudják igazolni, hogy ott állt az autó, mutassatok nekik a kocsitokról 20 képet amin mind más színe és rendszáma van, magyarul szart se érnek a fényképpel amikor 2 kattintással át lehet szinezni😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
<#nyes>#nyes>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
<#nyes>#nyes>
a PURHAB annyiban jó, hogy tavaly Debrecenben egy éjszaka vagy 50 parkolóórát telenyomtak purhabbal és jó pár hétig ingyenes volt a parkolás.
De azért jegyezzük meg gyorsan, hogy a civisvárosban a helyi önkormányzat mûködteti a parkolási céget és bevétel a városé, nem úgy mint dzsuvapesten
Szóval szerintem a parkolóõrök pofáját kéne telenyomni purhabbal, egyetemben az Összes Centrum parkolási Kft. tulajdonosával és alkalmazottjával, élén Mészáros Zsuzsanna ügyfélszolgálati igazgatóval, aki ezeket a csodálatos leveleket küldi.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
A "jaj, már megint jogtalanul fizettetnek velem topicokat pedig a gumiba kérjük." jogos, de ezt nem annak szántam, lásd elõbb. A hozzászólásokat pedig csak a moderátor moderálhatja a témaindító nem. Arról nem tehetek, ha elmegy más irányba.
Ezért kell távozáskor csinálni. 😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Csak nehogy az legyen, hogy mire visszaérsz, a kocsidat is lefújja egy "ismeretlen tettes" purhabbal. Simán megtehetik.
Jaj, "a parkolóórák tönkre vannak téve több helyen, de ez az õrt nem érdekli, a csomagot akkor is megkapjuk, ha esélyünk sem lett volna parkolódíjat fizetni." <#bohoc>#bohoc>
A lényeg: PURHABOT ELÕ ÉS TÛZ! 😄
A "jaj, már megint jogtalanul fizettetnek velem" topicokat pedig a gumiba kérjük. "Tilosban parkoltam és mégis megbüntettek"... (#18) Ha ezt komolyan gondolta, akkor <#lama>#lama>
a rohadt 1000-est még sem fogadja el gép!! egyszerûen nem bírom begyömöszölni, igaz vissza se tudna adni.
mert ez ugyi nem olyan mint a telefon, hogy használom ha akarom, mert köteleznek a fizetésre....
én azt mondom, hogy
ELÕ A PURHABOT!!!!! imádja az összes automata <#idiota>#idiota>
telenyomod vele a kis parkoló órát, és legalább egy hétig nem lesz gond
Bocs, de ölni tudnék, ha szóba kerül ez a tetvedék mocskos banda. Nem azért mert fizetni kellene, hanem mert egy szaros Kft zsebeli be a pénzt, az önkormányzat meg alig kap valamit belõle, hogy jobbá tegyék az autósok életét.
mikor kapok csekket ???
<#idiota>#idiota>
Akkor ez most mi?
www.bbs.hu
Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Gondolom nem úgy dolgoznak, hogy kitalálnak egy helyszínt, egy dátumot és egy rendszámot, majd megy a posta. Valami alapja lehet a dolognak. Mondom, azok az összegek, amiket nekünk küldtek ki, mind reálisnak tûnnek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A fotót persze nem küldték el, de valószínûleg igazat írtak.
Én el sem tudom képzelni, hogy veletek mi lehet, mert azért annak nagyon kicsi az esélye, hogy hazudnak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezen az alapon beperelhetném Gipsz Jakab Bivalyröcsöge Alsó út 23. szám alatti lakost, hogy 2002 május 23.-án a kertembe bejött és ott tönkretéve a virágágyásomat 20.000 forint kárt okozott. Bizonyítékként pedig felhoznám, hogy láttam a ház elõtt parkolni az XYZ-123 forgalmi rendszámú autóját, aminek rendszámát beírtam a PDA-mba.
Ha a bíróság "látta a parkolóõr" típusú bizonyítékot elfogad, akkor ez ugyanúgy megállhatja a helyét.
www.bbs.hu
Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-