Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha vki tudvmit köszi..
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétõl származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Van egy gondom, remélem valaki tud segíteni.
K800i-t setool-al szeretném függetleníteni.El is indul a dolog, addig mûxik míg az elsõ fázist megcsinálja, de nem válig aktívvá a "READ" gomb
és nem történik semmi.
Elõre is köszönöm!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Forduló csatlakozósor kicsivel drágább, és ugye ez nem az utolsó szempont ma a gyártóknak!
Az infrával meg egyszerûen fenntartásaim vannak, pedig nem félek az ujdonságoktól!
Csak mellékesen, de a témánál maradva: kinyitható mobilokon mi a francnak van szalagkábel? Anno ez volt a meghibásodások fõ oka, ma már nem nagyon hallani, de ennek az oka javarészt az, h olyan sûrûn jön az új modell, h addig nem törik el. Lehetne ott is egymásba forduló csatlakozósor, vagy akár infrával is át lehet nyomni azt a pár kilobájtot másodpercenként ami a kijelzõnek kell.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Kicsit mozgatni (izgatni) kell, aztán már mûxik is. Ki ne dobd ezért a telót...
Van egy kis problémám, egy majdnem 3 éves SEK800i -vel rendelkezem. A probléma következõ, a hálózati töltõ, vagy adatkábel rácsatlakoztatása után nem történik semmi, ha egy kicsit mozgatom akkor mûködik, érintkezési probléma való színû. Saját véleményem szerint ki van kopva az aljzat mert már új töltõvel is próbálkoztam és azzal is ez a probléma. A kérdésem az lenne hogy egy burkolat csere megoldaná ezt a problémát, nem szeretném a készüléket még nyugdíjba küldeni hiszen tökéletesen mûködik és a kívánt funkciókat ellátja csak nem tudom feltölteni. A második kérdésem az lenne, hogy kb 3 hete vettem észre, hogy a kameránál lévõ vörös szem lámpa halványan világít, hogyha az objektív védõt kinyitom kialszik, ha becsukom újra világít. Ez miért van? Már szoftvert is frissítettem de az sem segített rajt. Pls help!
Üdv: Laxxa
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Nekem 2gigás kártya van benne és tökéletesen fut, egy kicsit sem lassúbb, mint kártya nélkül! :)
AVIRA - \"More than security.\"
2 kérdésem lenne.
1- A telefon kezeli a 2gb kártyát?
2- Szoftver frissítését honnan tudom leszedni?
Mert elég lassú a telefonom.
BattleTag: kabel15#2672
Vissza allitotam mindent alap bealitasra :(
minden le ment rola:P nah de legalabb tudom ki keress:P
HIP-HOP ARAD
Nekem olyan problemam adodod mostansag,
hogy nem jelzi ha keresett valaki,nem mutatja
a kimeno, bejovo hivasokat....:(
valakinek fordult mar elo....?
HIP-HOP ARAD
Már a faszomkivan vele, mert ha csörgetnek, vagy keresnek fogalmam sincs, hogy ki.. Ötlet? köszi :)
Gyors segítséget szeretnék kérni:
T-mobil-os vok, és kaptam egy MMS-t és nem tudom megnézni,mert az internetpfofilom kitöröltem:S.... Vki mondja meg legyen szíves, mit és hova írjak be!
Köszi
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Itt talán...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ugyanez a db esett ki ...:(
egyszer el ejtettem:P
Jah es meg van egy nagy gondom.
A hivasinfot nem mutatja...
valakinek elo fordult mar...???
HIP-HOP ARAD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Zsebbõl ki, zsebbe be...
Pont a sarka a legérzékenyebb, mert ott a legnagyobb a súrlódás, és a meleg hatására 'leolvad' egy idõvel az ezüst színû lakk, s alatta csak a szürke színû mûanyag fogad! :/
én a múlt héten úgy vettem elõ a zsebembõl, h le van pattanva a bal felsõ sarokban az "ezüstcsík" és nem bánok durván a kis masinával...!!! Talán nincs egy éves!
Ezen nem látszik jól, de valami ilyesmi (saját magát nem tudom lefotózni vele... :P )

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szétkaptam a telefont, és a hátoldalán lévõ kameravédõ lap lötyög, visszarakás után! Idáig ugye pattant, de most semmi, csak a vakvilágba lötyög! :/
Volt egy rugó benne, de istenért sem jövök rá, hogy hova való! =C
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Be szeretném állítani a gmail-t a telefonra az üzenetek->email menüpontra,de sehogy sem sikerül.
Pedig több variációt is kiprobáltam már (a leírtak szerint amit neten találtam) de semmi,nem kapcsolódik.
Egyébként Tmobileos vagyok.
Megköszönném ha valaki pontosan leírná mit hogyan töltsek ki!!
Köszönöm!
-skr-
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
én nem tudok sajna
Olyan gondom lenne hogy van egy k800i a családban és nem olvassa be a sim kártyát.
A teló független eredetileg bele nyúlva nem lett már kétszer volt szervízben és mindig ugyan azt csinálja.
Tudtok segíteni?
...::::::...
Vagy Sajátgép jobb klikk, kezelés, Eszközkezelõ, és itt aminél sárga kérdõjel azt frissíted ezekkel a driverekkel és menni fog.