Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sehogy, k800i ben nincs flash menü támogatás.

neelix31
Engem is érdekelne, hogyan lehet a zedge.net-rõl letölthetõ swf témákat felrakni, pl. a newest oldalon lévõ, ma felrakott swf dance clock nevût.

Sziasztok!

Nemrég letöltöttem a zedge oldalról néhány k800-as témát, azonban párat nem lehet felrakni, utólag kiderült, hogy flash témák voltak.
Van valamilyen mód arra, hogy ezeket fel lehessen rakni?

Elõre is köszi.

BB7
Ez biza K800i-mmel nem jött össze! De találtam egy módot, arra, hogyan lehet tényleg webkamerát csinálni a K800i-bõl! 😛
Itten! 😊
Elõre szólók: NEM TESZTELTEM! Mert nincs a gépemen Bluetooth! Se dongle!
BB7
Köszönöm!
sgt anderson
Ez lenne az, én anno K510i-vel próbáltam ki, azzal mûködött, de tényleg nem sok értelme van ennek a programnak, mert úgy webcamnak nem tudod használni, mint ahogy egy igazi kamerát, mert ez cs képeket csinál...

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

BB7
Nekem az is kellene! 😊
Semmivel.. régen nézegettem, olyasmi van hogy x mp enként csinál képet, de az semmit se ér..

tigeroo
webcamozni milyen progi segítségével lehet?
pl. valaki segítsen
Ben007
én is áthúznám filctollal <#eplus2>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

kakaoskalacs
nincs semmi voda felirat 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Hátul vodafone felirat? 😄 Én úgytudom, hogy a k800i is live! rendszert kapott, sõt most csekkoltam le, így is van..
Gyári szoftver feltevése jó vicc, de ha nem akkor neked furcsa ízlésed van...
link1
link2
Ugyanaz az okos húzás mint a d750i-nél nincs fájlkezelõ gomb helyette letudod tenni a telefont. Éljen.

kakaoskalacs
nekem vodás de semmi vodafonos menu meg stb 😄 a net nem mukszik annyi az egesz -.-

Vodafone pofátlanul átalakítgatja a telefonokat, kerülõs cuccok..

Menj be egy T-ponthoz, kérj sorszámot, és ott majd egy dolgozó válaszol neked.

Ben007
eddig is trémobilos voltam csak láttam vodásat és erdekes volt

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

helóztok nekem kéne kis utbaigazítás..találtam 1 k800i telot.vettem bele 1 simet jó is volt kb 1 napig..most azt irja ki hogy hibás sim kártya..egyébként t-mobilos más simnél is ezt irja ki..lehet letiltották a telot?vagy miez? és mit tudnék kezdeni vele..

elõre is köszönöm..
BB7
Ben007
kössz de mijaza turbosim? meg amúgy is trémobilosat akartam venni

1. Mivan? A két kis kockagombra gondolsz? Bal az rendesen internet, jobb meg fájlkezelõ (én a helyedben kerülném a vodás telót, skin miatt, inkább vegyél egy t-mobilosat és dobd rá a 2-3 ezret a turbosimre.)
2. Jó a hangminõsége, bár kinek mi az igénye..
3. Van.

Ben007
ja és van benne bluetooth türkáló meg számítógép vezérlõ?

Ben007
remélem azért annyira nem rossz a hangminõsége mert most egy (szégyellem) Nokia 5300 ám van (azt fogom k800i-re cserélni) az meg ugye zenetelefon na de a lényeg a külsõ hangszóró az nem múlik ki hamar és ha igen milyen drága cserélni?

Ben007
A vodásnál normáli a két legszélén a felvevõ lerakó gomb?

Eléggé gagyi lehet a hangminõsége, gondolom a gyári füles drivere van benne, és szilikonos hangszigetelés sincs. Egy dolog miatt viszont biztos beszerzek egy ilyem hpm-65-t. Az pedig a futás.. ^^ Folyton kiesik a fülembõl a hpm-70.. ennek meg van ilyen pántja, ott tartja. Remek. <#taps><#worship>

BB7
<#eljen>Remélem segítettem! 😊
na zsir 😄 ilyen kell nekem 😄

BB7
HPM-65! Nagyon olcsó és meg vagyok már féléve vele elégedve. pedig ömlött már rá folyadék, és mindig a táskámban van! Amit dobálok és stb. Szal BÍRJA! 😊
Csak megerõsíteni tudlak: a HPM-82 nálam 4 hónapig bírta, aztán ugyanúgy a csatlakozónál megtört, pedig (mint általában a cuccaimra) vigyáztam rá. Én mostantól a legolcsóbbat fogom megvenni, mert nem mindegy, hogy egy 6-8 ezres cuccot vágok ki a kukába 4 hónap után, vagy egy 2-3 ezreset.

😄
Én nem javaslom hmp82 t mert rendkivül sérülékeny, csak ha nagyon vigyázol akkor vedd meg. Ha kicsit hanyagabb vagy és rendesen használod akkor inkább egy hmp70 sima szilikonos mert olyan 2-3 hónap után megnyivadnak általában a csatlakozónál megtörik a kábel.

aha. köszi, ezt néztem énis úgy emléxem csak az a baj sajnálok rá ennyi zsét. 5-8ezer egy heccettre :/ . telefont kapok annyiért 😄

Rage47
Sony-Ericsson HPM-82, 1.5 éve bírja
az lenne a kérdésem hogy milyen headsetet használtok zenehallgatásra? mert nekem volt 2 gyárim, az elsõ elég sokáig húzta, de a második 1 hét után feladta.. szokásosan az egyik szólt csak (pedig másodszorra direkt kíméltem még a legkisebb gyûrõdésektõl is 😊 )

köszi

luspaydavid
Ahha csak sok jó! az a jó!

The Truck Is My Life

Én a w300 i-t cseréltem le k800 i- re.

MAximálisan meg vagyok elégedve zenehallgatásra és fényképezésre kiválló.egyetlen bajom h az aksi nagyon hamar merül a w300 hoz képest.kb 2-3 naponta töltöm ,míg a régebbit hetente
kakaoskalacs
huzza a zsebem nekem duci ipod nano-mhoz képest puffancs 😄

BB7
Az aksi nagyon bírja!
Ár/Érték arányban mai napig verhetetlen sztem!
Gyönyörû képet csinál! De tényleg! Az összes mai W szériás SE-t veri!
Zenehallgatás: Ha többnyire zenét hallgatsz, akkor inkább egy W szériás SE-t ajánlok! A hangszórója nem a legjobb! De élvezhetõ! És egy kis hangszóróval vagy fülessel csoda! 😊
Kicsit vastag? Hmm! Elegáns! Én így fogalmaznék! Nem b*zi divattelefon! Hanem elegáns! 😊
kakaoskalacs
jo az akksi egesz jo képt csinál
zenehallgatasra is megfelelö , kicsit vastag ennyi 😊

BB7
Csak jót! 😊

De mire kéne? Ez a fõ kérdésem!
luspaydavid
Hello! Kérdeznék valamit. Jó telefon a k800i mert most váltom le majd a k510ii-met. Mit tudtok róla mondani?

The Truck Is My Life

kakaoskalacs
tudod nemérdekel 😄 Jo vétel volt és kész 😄

BB7
Attól, h. ugyan úgy néz ki! 😄
kakaoskalacs
😄DD ez baromság <#idiota>

Gondolom sufni 1500ft-ért de ugyanugy nez ki mint a gyári :C

BB7
Azt majd jól ez is eltörik! Vagy leég a géped miközben bedugod!

Megtörtént eset: Kihúzom pendrive-om erre kitépi az USB felét! Azóta nem merek semmit beledugni! Mert ha valamit beledugok nem mûködik! Csavarhúzóval vagy más fém tárgyal érintve meg szikrázik! És kiírja Windows, h.: Teljesítménytúltengés vagy mi a HUBon! <#banplz>
kakaoskalacs
jah ilyen sufni utangyartott 😄

LOL!
Én elhagytam a kábelt, gsm boltban dobozos 3500, kicsomagolt (gondolom feketén) 2500 ft volt..
1500 o_O?

kakaoskalacs
Vettem uj kabelt 😄 1500ft 😄

BB7
<#banplz>
Visszatörted?😄

kakaoskalacs
😄 megvolt törve a kábel

Szerintem kontakt szerviz, mert háttértárként kéne funkcionálnia, ha fájlcserére mész, mintha egy pendrive-ot nyomnál be.