Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemrég letöltöttem a zedge oldalról néhány k800-as témát, azonban párat nem lehet felrakni, utólag kiderült, hogy flash témák voltak.
Van valamilyen mód arra, hogy ezeket fel lehessen rakni?
Elõre is köszi.
Itten! 😊
Elõre szólók: NEM TESZTELTEM! Mert nincs a gépemen Bluetooth! Se dongle!
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Gyári szoftver feltevése jó vicc, de ha nem akkor neked furcsa ízlésed van...
link1
link2
Ugyanaz az okos húzás mint a d750i-nél nincs fájlkezelõ gomb helyette letudod tenni a telefont. Éljen.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
elõre is köszönöm..
2. Jó a hangminõsége, bár kinek mi az igénye..
3. Van.
Én nem javaslom hmp82 t mert rendkivül sérülékeny, csak ha nagyon vigyázol akkor vedd meg. Ha kicsit hanyagabb vagy és rendesen használod akkor inkább egy hmp70 sima szilikonos mert olyan 2-3 hónap után megnyivadnak általában a csatlakozónál megtörik a kábel.
köszi
MAximálisan meg vagyok elégedve zenehallgatásra és fényképezésre kiválló.egyetlen bajom h az aksi nagyon hamar merül a w300 hoz képest.kb 2-3 naponta töltöm ,míg a régebbit hetente
Ár/Érték arányban mai napig verhetetlen sztem!
Gyönyörû képet csinál! De tényleg! Az összes mai W szériás SE-t veri!
Zenehallgatás: Ha többnyire zenét hallgatsz, akkor inkább egy W szériás SE-t ajánlok! A hangszórója nem a legjobb! De élvezhetõ! És egy kis hangszóróval vagy fülessel csoda! 😊
Kicsit vastag? Hmm! Elegáns! Én így fogalmaznék! Nem b*zi divattelefon! Hanem elegáns! 😊
zenehallgatasra is megfelelö , kicsit vastag ennyi 😊
The Truck Is My Life
Gondolom sufni 1500ft-ért de ugyanugy nez ki mint a gyári :C
Megtörtént eset: Kihúzom pendrive-om erre kitépi az USB felét! Azóta nem merek semmit beledugni! Mert ha valamit beledugok nem mûködik! Csavarhúzóval vagy más fém tárgyal érintve meg szikrázik! És kiírja Windows, h.: Teljesítménytúltengés vagy mi a HUBon! <#banplz>#banplz>
Én elhagytam a kábelt, gsm boltban dobozos 3500, kicsomagolt (gondolom feketén) 2500 ft volt..
1500 o_O?