Lordi

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nah, kijött az új album, a Babez for Breakfast

a hivatalos oldal is megújult, úgy tûnik, viccesebb irányba mozdulnak el, az új számok között is van 1-2 érdekes téma..

amúgy elsõ belehallgatásra nem rossz, stílusra valahogy dallamosabbnak tûnik, mint eddigi albumok

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
jah bocs... a Deadache még jó volt, a a Zombilation lett gyenge eresztés..mind1, akkor is a Get Heavy volt az igazi 😊

Shiwo
új klipp:

Lordi - This is Heavy Metal

album szept 18-án várható...a hírek szerint visszatérnek a Get Heavy irányába, szerencsére nem a Deadache-t követik (arról kábé 2 szám ha tetszett.. -.-)

2010. november 17.
PeCsa

LORDI

lordi.fi

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Aug 3. án lesz valami :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

koryne
A tegnapi koncertrõl röviden: kvajó volt!
Az elõzenekaroknál kicsit féltünk, hogy a közönség végig csak ácsorogni fog, bambán maga elé meredve, de amint bejöttek azok, akik miatt odamentünk, rögtön megváltozott a helyzet 😊 Volt egy kis piró meg néhány látványos / vicces bevezetõ a számokhoz. Életem elsõ koncertje volt és nagyon jól éreztem magam!

Xbox Live gamertag: kilencnad

best of válogatás, pontosabban
az elõzenekarok koncerten amúgy a Fatal Smile és Brandon Ashley & The Silverbugs lesznek

Shiwo
február 20-án jön ki elvileg az új album, a "Zombilation"

Sziasztok, lehet majd a livesoundon rendelni Lordi jegyeket is, de még nem készültek el a nyomdai jegyek! Addig is TEX-en és a TicketPortal-on.
:-)
artschi
szerintem lehet majd vhol rendelni, csak gondolom, jövõre.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nincsen véletlenül köztetek debreceni ember, aki jönne LORDI koncertre, mee egyedül nem oan jó. Szval ha valakit érdekel az írjon pls.

koryne
Lehet valahol jegyeket rendelni, vagy már el is fogytak...?
A livesound-on csak Dragonforce-ra és Richie Kotzen-re lehet.

Shiwo
huhúú..mi lesz itt jövõ év elején..AC/DC, Nightwish, Hammerfall és most kiderül, hogy a Lordi is.. 😊

koryne
Naggyon köszi, valszeg ott leszünk! 😊

artschiatwork
2009. március 11.
PeCsa

LORDI

livesound.hu

Shiwo
hát..meghallgattam 3szor az albumot, de eddig valahogy nem ragadott meg 😞

nem rossz, nem rossz, de nem olyan jó, mint az eddigiek, legalábbis nekem annyira nem bejövõsök

Shiwo
megjelent ? afene..akkor összekevertem másik bandával, mert valamiért december volt az agyamban :S

De rég írtak ide..gondoltam megnézem mik a vélemények az új albumról, erre megdöbbenve látom hogy senkisem írt róla, így én jelentem be 😄. Szóval..a napokban megjelent a Lordi új albuma Deadache címmel. Az egyik számhoz már klippet is csináltak ->Bite it like a bulldog. Nemvagyok nagy heavy metal vagy hard rock fan..de ez egy nagyon jól eltalált album lett. Ha esetleg vki kiváncsi a szerintem legjobbra sikerült számra akkor erre tessék 😉

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az számomra is furcsa volt. De még azt vetem észre, ezt nem kukacoskodás képpen mondom, de amikor a kiscsaj fekszik az elején és nézik az agyitevékenységét akkor egy kicsit megugrik és elkezd a lábával is kapálozni amit aszem nem lehetne neki.

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

Shiwo
igen, az 😊

a 2. amelyben feltünnek

az elsõ egy 35-40 perces kis filmecske, melynek címe: "Lordi the Kin"

Ez egy Lordi film ?

Shiwo
megy privi

Shiwo
amúgy érdekes film lett, van benne 1-2 jópofa megoldás..

aki már látta:
nektek is feltünt, hogy a végén, mikor "újraindult" az egész, akkor a kiscsaj kék zsírkrétát kért és dobott le, míg a legelején pirosat ? valyon kikerült a körforgásból, vagy csak mindig módosul egy picit ?

http://isohunt.com/torrent_details/45583191/dark+floors?tab=summary

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

zzeN
hát én seholse láttam még, ha esetleg egy linket tudnál dobni azt megköszönném😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shiwo
torrenten fellelhetõ a dark floors

zzeN
vki nem tudja h mikor lesz a Dark Floors európai premierje?a finn óta eltelt már egy kis idõ...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shiwo

Shiwo

csak a háttérzene nem?

Shiwo
jó minõségben torrent, dc

limewire?

A devil is a loser számukat honnan tudnám letölteni? Az a szám nagyon tetszik, de már mindnehonnan megpróbáltam leszedni :S

Shiwo

thx

Vki lenne olyan kedves, h fölsorolná az albumaikat

Há jah. Amúgy én se értek ezekhez annyira.... 😊 Egyébként nem is nagyon fontos hogy milyen mûfajba játszák. 1 a lényeg, jó legyen a szám.

Shiwo
annyira nem értek mondjuk a zenéhez, de az ilyen rock-metál zenekaroknál már olyan az átfedés, hogy sztem nehéz megmondani, hogy adott szám most rock-e, metál-e, ill melyik alfaja..ráadásul, ha 1 zenekar ilyet is, olyat is játszik, akkor meg pláne nehéz megmondani...

Én is jobban csípem a hard rockot, de vhol azt olvastam h õk eredetileg metál banda... Mondjuk tény és való hogy inkább hard rockra gyúrnak. Mi sem bizonyítja jobban ezt mint a Hard Rock Hallelujah 😊

Shiwo
hát..inkább hard rockot próbálnak jáccani... Mr. Lordi nagy kedvence a KISS

Ilyen in flames meg system számok például. Magyarán pont a metál lényege, azok az éles fémhangok.

Csörömpölõs metal?
Ezt igazán kifejthetnéd

Egyébként sztem azért jók a számaik, mert nem az a csörömpölös metál. 😊

thx

Shiwo
az énekes már 91-tõl kezdve Lordi néven tevékenykedik, a banda elvileg 96-ban állt össze, de csak 2002-re jött össze az, hogy kiadhassák az elsõ albumukat...

Amúgy nem tom hogy volt-e már róla szó, de mikor alakultak?

Shiwo
érdemes megnézni a hivatalos honlapjukat...hangulatos lett 😊

zvaragabor
Van benne valami...

Chaos Anno Domini

Oldal 1 / 5Következő →