Amatőrfilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egy napi, online magazinhoz keresünk fiatalokat, akik a hét adott napjára elkészítenek egy kisfilmet adott témáról, témában. (2-5 perc)
(Tehát nem szereplõket, forgatókönyvírókat, sminkeseket és hangmérnõköket keresünk.)
1 kamera, 1 operatõr, 1 téma / adott esetben interjú, riport, bármi, mikrofonnal, beszélgetéssel.
Valentin napon pl. evidens hogy errõl kell forgatni. Amikor nincs különösebb esemény, akkor elmenni rendezvényekre, öreg, omladozó házat felvenni, kutyamenhelyre kimenni, egy adott témát kidolgozni, témák vannak, adunk, de keresni sem árt.
Mindezt pénzért.
Amit elvárunk:
Kamera kezelés és vágó program használat, ill. kreatív gondolkodás, problémamegoldó készség. HAVI 4 FILMRÕL BESZÉLÜNK, adott esetben 1-2vel többrõl. Tehát kis-hobbi-munka filmezésrõl beszélünk, egy jó csapatban, diákmunkához mért jó keresettel.
Több infó a david123c at freemail.hu e-mail és msn címen.
Egy napi online magazinhoz keresünk fiatalokat, akik a hét adott napjára elkészítenek egy kisfilmet adott témáról, témában. (2-5 perc)
Tehát nem szereplõket, forgatókönyvírókat, sminkeseket és hangmérnõköket keresünk.
1 kamera, 1 operatõr, 1 téma / adott esetben interjú, riport, bármi, mikrofonnal, beszélgetéssel.
Valentin napon pl. evidens hogy errõl kell forgatni. Amikor nincs különösebb esemény, akkor elmenni rendezvényekre, öreg, omladozó házat felvenni, kutyamenhelyre kimenni, egy adott témát kidolgozni, témák vannak, adunk, de keresni sem árt.
Mindezt pénzért.
Több infó a [email protected] e-mail és msn címen.
Szóval keresünk olyan fiatalokat, akik értenek a rövidfilmekhez, ezen belül is tudnak 2-5 perces filmet készíteni, vágni egy adott témáról, eseményrõl. Egy internetes magazinnak lesz mindez.
Pénzt kereshettek ezzel, privátban a többit. Akit érdekel az írjon vagy vegyen fel msn-re:
david123c (kukac) freemail (pont) hu
sajnos hangszerkesztésben abszolut amatõr vok, még a videoszerkesztésnél is jobban, de marhára érdekelne a dolog, mert a jövõben lesz egy produkciónk és halvány fingom sincs, hogyan lehetne megoldani a problémát
ha valaki ismer módokat ossza meg pls, köszönöm
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
De k*rvajó géped van istenem....
kb nonstop humor -.- többféle videjo, szvsz mindegyik sirvaröhögös vannak kifejezett favok is de nem részletezem most, nemsoká lesznek képregények is :\ go and watch o.O
py
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ha még nem láttátok ajánlom mindenkinek, nagyon jo és nagyon lol movie 😄DDD
/me most látta elõször
természetesen vlszleg majd forgatáshoz lesz szükségem a cuccra és marhára érdekelne, mert még egyet se próbáltam, de még látni se láttam nagyon
Kérek szépen egy kis segítséget, hogy milyen progit használjak, ugyan is van egy házi videom MPEG ben és aztali DVD re szeretném kiiratni. Ingyens van e? vagy olyan sherwer ami nem rekálomzza magát a képernyõ kellõs közepén az átkonvertálás után.Vagy tudok valami mást esetleg? Köszi
A Sómos Sziti 2-rõl infók:
A forgatás akkor kezdõdik amikor kitör a nyáriszünet. Az elõkészületek már gõzerõvel folynak, "épül" a bluebox stúdió. 😊 A szereplõk már megvannak részben, a forgatöknyvvel kicsit levagyunk maradva, de behozzuk. Majd éjszaka eszünk nyers kávét 😛
És a Sómos Sziti 2-nek a befejezési tervét próbáljuk tartani ami szeptember közepe. Üdv. 😊 Aki kíváncsi a Sómos Sziti 1-re az errõl az oldalról letöltheti: Füleki Pictures oldala
Jelentkezni az [email protected] emil címen lehet, ha tudsz mindenképpen küldj magadról képet!
SilverFilms
Nem mondod, hogy a Sómos sziti az Gyöngyössolymos lenne?! Én Gyöngyösön lakok. Kicsit meglepõdtem, mikor a Welcome to Sómos sziti feliratnál az a táj fogadott amit mindig is látok, mikor kinézek otthon az ablakon. Mármint felismertem a dombokat.
A végén meg a lajosházi nem tom minél forgattatok? Érdekes volt látni.
Pár ötlet a 2. részhez:
Próbáljátok érdekesebben használni a kamerát, ne csak úgy vegyétek fel, oldlról azt kész... Beszélgetésnél Pl. csináljátok azt amit minden filmben látni, hogy az éppen beszélõt a másik háta mögül mutatjátok.
After Effectsben kicsit kipofásíthatnátok a színeket, van erre egy nagyon jó tutorial, pár lépésbõl sokat lehet javítani rajta.
A hangvágásra vigyeljetek oda. Azt látni, hogy egy kamerátok van, ezért állandóan ugrik a hang mikor perspektíva váltás van. Ezt úgy lehet kicsit "eltüntetni", hogy bevágtok az egész jelenet alá egy hangot, ami folyamatosan megy az összes jelenet között. Pl. az erdõben sétáláskor tegyetek be madárcsicsergést. Sokkal kevésbé lesz érezhetõ a hang ugrása.
Aztááán... Sokszor van olyan, hogy az ember fél percig gyalogol, aminek semmi értelme. Pl. mikor kijönnek a Sándor hullájától, és gyalogolnak a kapuig.
A szélesvásznú mód sokat dob egy filmen, meg komponálni is egyszerûbb a képet.
Olvastam sok helyen, hogy reklamáltak, mert nem használtatok állványt, szentem annyira nem feltûnõ. 1-2x volt csak zavaró.
Amúgy ettõl függetlenül élvezetes kis film, Scully egész jól játszott. Amúgy honnan ismerhetem ezt a csajt? Nem a Berzébe jár(t)?
u.i.: Msn címem ugyanaz, vegyél fel. Köszi
Fülüke! Kb. 10 éve, mióta elõszõr láttam a Féktelenült keresem ezt a zenét. Légyszi küldd át az email címemre: [email protected]
köszi
Érdeklõdni és jelentkezni az
[email protected]
msn és emil címen lehet.
Ennek a Somós sziti címû filmednek lessz 2. része?
Mindezeken kívûl várom még szerepelni vágyók jelentkezését is egy nyár folyamán készûlõ filmhez.A mûfaj leginkább horror.
Érdeklõdni és jelentkezni itt lehet:
[email protected]
vagy msn-en ugyanazon a címem.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB