Land Rover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lehet az oka hogy a jób hátso keréknél erös katanásokat halok mikor az autot 1-esböl elinditom és nem a cspágyal van gond a szerelö azt mondta nem tudja mi a gon de már a difit is cserélte vagyis az azt tarto alkatrészt ha van valaki aki tudna segiteni az ezen a számon 06305565709 csörgesen meg elég ha egyet csörget én viszahivom valaki segitsen nagyon fontos!!!
apám ilyen Range Rovert akar most venni😛 A haveroméknak meg a legújabb Land Rover Discovery típusú kocsijuk van...
ez nem kétértelmû volt ez egyértelmû lejáratás amit kikérek magamnak úgy a magam mint az összes magyar audi gyárbn dolgozó honfitársam nevében <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Jaj... Ha tényleg így értetted, akkor bocs. Nem így gondoltam, de utólag, visszaolvasva tényleg kétértelmû.
az a smile az audit gúnyolta ötletlopásért pedig õk tudatosan készítik nem azért mert a nyakukon maradt kismillió alu repülõroncs <#hehe>#hehe>
Volt smiley, nem? 😊
azért te sem gondolod komolyan hogy az az alumínium kasztni ugyan olyan alu mint a mostani alu ötvözet audi karosszéria <#ravasz1>#ravasz1> és talán még az alváz is olyasmi anyagból van nem csak a kasztni <#papakacsint>#papakacsint>
Ezek az igazán kemény gépek. A háborúban születtek, utána mezõgazdasági célokra használták, mert olcsóbb és sokoldalúbb volt, mint a traktor 😊 A kasaztnit alumíniumból készítették, mert a háború idején kevés volt az acél. (Az Audi pedig most hirdeti az alukasztnis A8-ast, mint a spanyolviasz 20. századi megfelelõjét :] )
Ezt kevesen ismerik, pedig ez is Landy. Egy 101-es.
Kicsit leharcolt példány, de a külsõ nem minden, pláne nem egy LR-nél!
Van, akinek semmi nem elég.
Ez szerintem tök jól néz ki. 😊
Ezt kevesen ismerik, pedig ez is Landy. Egy 101-es.
Kicsit leharcolt példány, de a külsõ nem minden, pláne nem egy LR-nél!
Van, akinek semmi nem elég.
Ez szerintem tök jól néz ki. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.