Tó-Coop FC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köv meccs péntek 7 bregyó. Utanna meg hatalmas buláj! ... bármi is lesz a mecs!... (Én sajna nem tok menni vizsgám lesz szombat reggel:(((((((.........)
Gyerekek mikor lesz az utolsó meccsünk mert beszereztem uj falábakat és ki akarom végre próbálni!!!
" Szép volt Tó-Coop...ha nyertek ennél már csak szebb lehet " pontosabban: ha nyertek, még ennél is szebb lehet :D

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

Május 26-án pénteken begördül a vonat... A száguldó Tó-Coop expressz senkit nem kímélve vagy elsõként (ez reméljük ;) ) vagy másodikként begördül az I/B-osztályba. Fergeteges meccs és fergeteges ünneplés lesz aznap. Aki tudja jöjjön el, bíztassa a csapatot, vagy csak rúgjon be a siker után :) Szép volt Tó-Coop...ha nyertek ennél már csak szebb lehet ;) Mindent bele! Aztán nem KIS party!!!

kedves csapat holnap 5 ora börze ellen legyen szives mindenki hozni mindkét szinû mezt mert ha lehet akkor fehérbe jáccunk máááááááááááá sztem az királyság lenne végre!!!de legyen ott mindkettö!!!!!!na akkor holnap pápá
Mi dráma a végén,Sebõk a mennyben,node még van egy döntõ!CSak a fehérvár/Coop
Mi dráma a végén,Sebõk a mennyben,node még van egy döntõ!CSak a fehérvár/Coop
Akár még elsõk is lehetünk!!! Mondjuk ahhoz azért nem kevés szerencse is kéne. Bár igazából lényegtelen h elsõ v. második, jövõre már teremben ez számít.
Villareal-Ingatlanbörze 5-2 !!!

:)
Jövõ hét péntek 5 bregyó! A tegnapi szép volt! Jó volt mindenki! - majdnem mindenki:((- Máté jobbulást!!! 5e minuszban vok srácok szoval holnap rakom fel h ki mennyivel jön hozzátok pliiz. Köi .
köszöntem h ott lehettem srácok,naon ott voltunk sztem!!!!köti a kiszolgálást!! :):):)
Hát Papci én be vagyok havazva,de juniusba mindenképp kinéz valami közös buláj akár pesten akár fváron:P
A hiányzó meccset nyertük, a rosszuk beírt eredmény emg már ki van javítva, szal 3-mal több pontunk van.Szal 5 pont elõnyünk van a Ság-hoz képest, csak azért mondom mert a tabella így elég ijesztõ:D
Sinyaa! Tegnap egy Faterod által szervezett rendezvényen zenéltem :D

Csongi a hiányzó meccset nyertük!!! de egy rosszul van beírva nekünk szal ugyanannyi pontunk van mint most!
bazzeg!láátátok a tabellát?a hiányzó meccsen mit játszottunk?nyertünk?necces lesz!lehet haza tok menni csütörtököm.bár nem biztos,h rám van szükség
Hát veled meg mi a fa.. van mostanság??? Nagyon eltûntél!
<#wow1><#awink>
én vip tagnak számítok?
Srácok ezen a héten csütörtökön 19:00 kor játszunk a Rodeoval a Bregyó 2es pályáján!!!!! Aki él és lélegezni tud jöjjön!!!!!! Játékosok, szurkolók, VIP tagok, távoli rokonok, iwiw ismerõsök, + a faszom tudja:D Csá!
hogy a picsába ne?...:P
grat mindenkinek oriási diadal!!!papci mennék én de tod h mi a helyzet,nm akarom elszurni a vidis dolgot,most elég sok bizalmat kapok a felnött csapattol is olykor szal...mind1..és amugy vszinü van egy hajszálrepedés a sarkamban,lehet müteni kell,de most pihenõt kaptam...viszont a börze ellen akármi lesz ott leszek,már ha beférek még ebbe a csapatba...:(:(:(
Hoppppá!!! Azt elfelejtetttem megírni, hogy elindult a honlap tervezõ projekt. Mindenki izzzítsa rá magát a képek, videók, élmények, ereklyék (ittt nem az elllopotttt labdákra gondolok)gyûjtögetésére!!!
Gratulálok srácok!! Ezzz a szív diadala volt. Ma látttam valami egymásért küzdést vagy ilyesmit.... A Rodeo elllen "csak" az a dolgunk, hogy higggadtan lehozzzuk a mecccset, és így szépen haladunk a feladatokban a feljutás felé (a mai öles lépés volt az I/B-ért folyó harcban).
Szép volt fiúk!Lassan nélkülem lesz meg a feljutás!Lényeg,h meglegyen!Grat
Gratula sracok! Ismet nem tudtam részt venni a meccs szurkolás reszebõl, de azert biztos szép jatek volt :D kulon gratula Petinek a remek védõmunkáért, ahoyg a leirasbol kivettem nem volt egyszerü lefejelni a "hegyeket". Gratula
Tehát ma a következõ csapattal álltunk fel:Tibi-Sinya,Galló-Janó,Csuka-Sanyi
Nos,a Ság játéka nem volt éppen túl bonyolult, a kapusuk felíveelte a 6osunk környékére,hátha a magas embereik és a szerencse révén ki tudnak ott alakítani helyzeteket.Ez azonban nem igazán sikerült,hála a nagyszerû Sinya,Galló védõpárosnak.A Petit nem sokszor fejelték le..:)Az elején inkább nekünk voltak helyzeteink, de az tény,hogy a Ság játékában is benne volt 1 talált gól. De mi találtuk meg elõször,egy Janó bedobása után kapura kotortam a labdát, ami a kapufáról a kapus lábára pattant,majd onnan a kapuba:D Hát igen,bombagól.Ezt követõen ment a mezõnyjáték, a szünetre 1-0as hazai vezetéssel vonultak a csapatok.
Azonban a 2. félidõ elején egy kisebb rövidzárlat eredményeként fordított a Ság,ezután nehezen találtunk magunkra.Majd a Sinya rendkívül rafinált bedobása visszahozta a reményt:)Nem sokkal késõbb pedig a Janó messzi bombájával nem tudott mit kezdeni a kapus, és máris 3-2 nekünk!Azért a végén nagy bekkelés ment,óriásit védekezett a csapat,kiemelném a hõsiesen védekezõ Sinya,Galló párost,és a nem mindennapi védéseket bemutató Tibit:)
De mindenki ott volt, hozta magát,reméljük így már tényleg megvan a 2. hely, de azért még van 3 meccs vissza,de ezt már nem bukjuk el.

Tó-Coop! :)
Krisz#8
Örülök h sikerült visszavágni a ságnak az õsziért!!! Szép volt fiúk!!! Nagyon kellett a feljutás szempontjából.
3-2 gratulálok!!!!!!!

Az erdményt meg a rövid szösszeneteket majd osszátok meg velem,ha vége!
Mire gondolsz milán?Hogy már feljutottunk,vagy nem?Szerintem maz elsõre gondolsz,remélem,de sajnos még nem lefutott!Ha bejön 1-2 vereség még lehetünk harmadikok.Ennyi sérülttel,meg nem ráérõvel(magamra gondolok) meg pláne nehéz lesz,nem lebecsülve a most pályárA futókat!
A másik!Neugorjunk má mindenért egymás nyakának!Na!
A beszámolót félig poénosnak szántam,de azért a Sanyinak az érzelmeit is meg tudom érteni!Ha õ lett volna ott Velencén másodszor is elárult:)volna minket!Na ja!Ennyi!Hajrá Coop!!!!
srácok srácok!!!! hééé hééé, nyugggggi.... 1. Aki komoly gondok miattt marad távol a csapatttól (pappci, megyi, csongi, milántmátétgyurcitnemtom) annnak nem róható fel ez a szegényes kezdõ (ami szerintem még mindig nem egy selejt csapat:) sõõõõt) 2. (ez félig csonginak szó) má megtanulhatttta volna, amit én má megtanultam...... (ha fúj a szél, ha süt a nap, ha esik az esõ, ha nem esik, nekünk sosem ideálisak a körülmények egy teljes tornához) (vagy inkábbb a hozzzáálllás nem ideális) mind1, nem akarom ilyen fontos mecccs elõtttt a morált rombolni........... A SÁGOT FÖLDBE FOGJUK DÖNGÖLNI, AKÁR 6AN, AKÁR 7EN.......
háát a máté debrenecben van...,én meg szimplán nem akarom szétkúrni a lábam...,amúgy a feljutás sorsa félidõben eldõlt,lehet velem vitatkozni....,de ez a véleményem..
Megyi akkor esetleg te is beszállhatnál egy félidõre!
Én még a lépcsõn is alig tudok felmenni szal nem biztos h idén még játszhatok! :-(
máté és milán mért nm játszhattok?ez egy elég érdekes kérdés sztem...vagy ez megint oan mint a vizilabda meccs :):):) ? de komolyan srácok ez igy nm lesz jo...gyurci?papci?csongi?hol a csapat??????
Hát ez elég fasza srácok......
Tibi-Sinya,Galló(?)-Janó,Én-Sanyi csapattal állunk ki...azért ez érdekes lesz
egy NEM kimaradt a két teccik közül..
sajna teccik teccik,de nem tudok jáccani és a máté sem....,mármint holnap..
Hi! Ja amúgy pénteken vmit partizni kéne vaze...
:D Jóvanmá nem vérre ment Csongi... Milán alig tudott lépni zuhogott az esõ, hideg volt mint a pics meg épph. megvoltunk... Szentem azé poén volt:D Kár h nem ittam egy korsó sört :P. Ja péntek 5 bregyó, amúgy:P
Jó estét mindenkinek!
Ha valaki nem hallott volna róla,annak Velencérõl jelentem:a fantasztikus formában és lelkesedéssel játszó(az ellenfelet kicsit sem lenézve)Tó-Coop csapata szoros csatában fantasztikus meccsen sajnálatos módón alulmaradt a megérdemelt gyõzelmet arató DINAMÓ csapata ellen!!(1-3)A Coop cseren nélkül volt kénytelen lejátszani az idõközben 2*8-ról 2*10-re emelt játékidõt.A mérkõzés végére a coopos társulat úgy elkészült erejével,hogy feladni kényszerült a tornát!!!!!Nem baj srácok majd jövõre újra próbálkoztok(de nélkülem)!!!
az elsõ kettttõ, de célozzzuk meg az elsõt szerintem
CSak az elsö jut fel?
köszönöm a kielégitõ elemzést!!!hát ugy legyen h hozzuk le a maradékot!!!de nm lecc könnyü és belekéne vinni egy kis észt is már mert ahogy hallottam mostanában abbol hiány van...:):):) (nm vok ott) :):):):) na szal komolyra forditva keményen szigoruan félig olaszosan irány az 1/b!!!!!!!!!!!
nah kielégíííítõ???? mizu a ságos bácsival sinya??????
Szega srácok!! Grat. a tegnapi teljesííííítményeteknek. Ha ezzz bejön, akkko inkábbb jövõ 7en se megyek. Nahhhh Megyi, hogy oldjuk a feszkóóót.... én írom meg neked: szóóóval börze naon vezet, mi 2.-3. helyen álllunka Ságggal A LÉNYEG: 4mecccsünk maradt, ha lehozzzuk õõõket másodikok má mindenképpp vagyunk, az elsõ helyhez viszont az is kelll, hogy a börze 5 meccccsén legalábbbb 2 x-et jácccon. Otttt van nekik még az AlphaVet( misiék nagy szolgálatot tehetnének, nem is esélytelenek egy x-re), otttt van még a villla (melllesleg mindenkit gázoltak edddig tavassszal, mi rondítotttunk bele az 5-5el), és ottt van még a mumusunk a suomi (háááát még akár otttt is beüthet egy x) a többbiek hurkák nekik (de ittt mindig borulhat a papírforma)
6-4re nyertünk, 4-1re is mentünk de utána kcisit necces volt a vége..:)
De a Galló 4et vágott, a Janó meg 2t, Tibinek sikerült 2 öngólt rúgni, de azért jók voltunk:D
Na mi volt gyerekek?
sziasztok srácok vki leirná h h áll a bajnokságunk?mert nekem nm adja be azt az oldalt...csütörtökre sok sikert mindenkinek,jo lenne má gyözelemrõl olvasni hallani!!!hajrá srácok!!!
Háát reméljük cak megleszünk..:)
Amúgy kicsit odébb van még ugyan de a Gyurci kérésére meg amúgyis közzé teszem ezt az infót:szóval július 2. felében 1 hétre mondjuk lehetne menni majd a Gyurciékhoz Balcsira,szal elég fasza lenne ha majd összehoznánk:)