INGYEN TELEFON
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja a hirdetõknek.
Annyi van amennyit akarsz és mindig ingyen telcsizhetsz hálón belül...
Illetve nem ingyen hanem 1000 ft/ 6 hónap áron 😊
Azért ez messzi nagyon jó , szerintem 😊
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Eleged van a telefonszámlákból? Legyen az vezetékes vagy mobil…itt a megoldás:
http://www.ingyentelefonlap.extra.hu/
( egy remek kis gyûjtemény az ingyen telefonálási lehetõségekrõl. )
Ezek a programok ingyenesek és bárhol megtalálhatóak de itt együtt van az összes.
Köszönjük a figyelmet!
Eleged van a telefonszámlákból? Legyen az vezetékes vagy mobil…itt a megoldás:
ingyentelefonlap.extra.hu
( egy remek kis gyûjtemény az ingyen telefonálási lehetõségekrõl. )
Ezek a programok ingyenesek és bárhol megtalálhatóak de itt együtt van az összes.
Köszönjük a figyelmet!
Addig azonban nem nyugszok, amig egy mobilt is ingyne hívó progit le nem töltök...
Ma írta, hogy 107 napig használahtom még a 10 euróért. úgymond ingyen..tehát vonalast MO-n 107 napig reggeltõl estig ingyen!
Ki is használom!
LOL😄
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
REAL MADRID
keine Signatur
keine Signatur
Amúgy nemtudom mennyi a limit.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Remélem egyszer végleg befellegzik nekik!
A matáv a kábelre mutogat vagy az axira...aztán kezdõdik elõlrõl...egymásra mutogat csok ocsmány T cég aztán csak mi szívjuk a bránert ezerrel! Na ezért csináltam PaP2 telcsit is!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
<#bohoc>#bohoc>
Ámulva hallgatom, hogy szakadozik,stb....
Én nem tapasztalok ilyesmit...
Ma is pl.17 perc Angliába szakadozás nélkül(napközben).
Rotary & Dypee production
Amúgy csak néha szakadozik, tegnap pont ezzel ökörköttünk haverommal.... akkor éppen nem fagyott, pedig délután 2-tõl folyamatosan csináltuk este 7ig 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Órákat pofázok rajta..még külföldre is!
a TÖBBIEKNEK!
Csak azért tettem be mert azt gondoltam, hogy hátha valaki még nem ismeri, de ettõl függetlenül nyugodtan törölheti a modi.
A különbségrõl csak annyit, hogy a VoipBuster pl. pontosan MO.-i vezetékes irányban nem ingyenes.......
egy ideig ingyenes orulj neki... ez reklám
..::IBM X32::..
x hívás után kiírja h vegyél credit-et...
szopatják a népet az ilyen progikkal
így ingyenes úgy ingyenes..., na persze..
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
- ia! i a zet?
-Szakadozva hallak.
-É tk szán!
-Az lehet de én nem. Inkább fizetek érte, de ez így egy raklap kaki.
- ios ad n nd!
Na ilyen beszélgetéseket folytatok én ezzel, mert egyik ismerõsöm elõszeretettel hív ezen. Valóban ingyé' van, de 90%-ban használhatatlan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ezek egymás klónjai. még a felületük is ugyanúgy néz ki általában...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ha valaki még nem ismeri!
Halál a MATÁV-ra!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>