Bemutatkozott az Origami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pda helyett másfélkilós pécéket fogunk vidáman cipelni magunkkal. :)
a tabletpc túl drága, kellett vmi ócsóbb a népnek.
#40 -> idiotizm! a rosszindulat nem ugyanaz, mint a hosszas tapasztalatok alapján kialakult pesszimizmus. frei pedig egyértelmûen hatalamas nagy asshole. minden mûsorában a magyarokról (így általánosítva, jó bután) vmilyen képet akar bevésni a tévénézõk agyába. utálom mint a xart!
mi tehát a szánalmas?
________ `_~_\" noss
A magyarok rosszindulatú, irigy, fikázó nép akik azonnal negítvan illetnek mindent. Ezekbõl a hozzászólásokból mindig ez jut eszembe. Annyira szánalmas.
Azért abban a Meromos dologban erõsen kételkedek, mivel nem csak a processzor fogyaszt, hanem pl a kijelzõ... Max egy új akkumulátor technológiával lehetne ily' drasztikusan megnövelni az üzemidõt.
/*WTF?!*/
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
KUKA, minimum 10 órát kellene mennie, ahogy már írták elöttem is.
Ezzel a cuccal lényegébe beismerte a Microsoft a tábla pc kudarcát...
Ráadásul én még a normál notebookokén kívül nem láttam használható beépített billentyûzetet. A kicsi szarok csak feleslegesen foglalják a helyet.Az OQO-t meg akkor se tudod megvenni, ha a ferraridat eladod...
Az UMPC-nél az árat is próbálták lent tartani.
És hordozható gépnek ne legyen billentyûzete, azt úgyis csak asztalon lehet kényelmesen használni...
http://www.oqo.com/
Már régóta kapható, van benne kicsúsztatható billentyûzet is és hasonló paraméterei vannak. Õk már az 1024xakárhanyas verzión dolgoznak. Kicsit le van maradva a microsoft.
"Aki azonban ragaszkodik a billentyûzethez, az az USB-portra csatlakoztathat egyet."
Persze-persze. Megnézném én a cikkírót ahogy a metrón vagy az utcán sétálva rádug egy USB-s billentyûzetet... <#taps>#taps>
Nem kéne hülyének nézni azt, aki elvárná, hogy egy PC-n legyen billentyûzet. Persze a PSP 2-n meg nem lesz joy mi, majd csatlakoztat hozzá aki akar USB-n... <#ejnye1>#ejnye1>
Ha 200e huf alatt lesz, akkor tuti veszek...
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Azt se bánnám, ha lenne hozzá egy kis övtsáka a "Góliát elem"-akksikból álló akkupacknak ( míg az üzemanyagcella be nem kerül a napi használatba)
És ha valaki DVDt akar nézni rajta ( akkor csak rajta!) nem kell, h az egész lemez belecsússzon oldalt, ilyenkor rá lehetne tenni valami kiegészítõ konzolt. Sétálás közben úgy sem nézel filmet, tehát ilyenkor valami fix helyen volna a cucc ( álltalában).
Aztán a vinyot is ki-be lehetne kapcsolni, h tényleg csak akkor fogyasszon, amikor kell.
Én sokat használtam ( persze csak szórakozásra) Toshiba e310-t 512 SD RAMmal, és nagyon meg voltam vele elégedve. nem biztos,h csak az a jó progi, ami alig fér el 1 DVDn..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Rolika: Psion S7Psion S7
"Megmerem kockáztani, hogy elsõk közt csinált live cd oprendszert az MS"
hat nem
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Csak arra hivtam fel a figyelmet amikor a jelenlegi aksik ennyire nem birják (Asus 730 asom 480*640 es felbontással 2 órát birja az aksi, negyed ekkora felbontású 632esem 8-9 órát) akkor nincs értelme ilyet csinálni.
Másrészt tényleg nagy nem kezelhetõ méret.
Baromi ronda ez az új dizájn!
A laptop nehéz, ki kell nyitni, tehát kézben, állva nem igazán tudod használni. A PDA-k pedig nagyon faja eszközök, lassan végképp összeolvadnak a mobiltelefonokkal, de picsányi kis kijelzõjük van komolyabb melóhoz és táccsszkrínhez az újjad mérete miatt kell egy bizonyos képméret.
EZ a xar pedig már egy fokkal használhatóbb, DE sztem még mindig kicsi a képátló a cucc méretéhez képest. Majd meglátjuk hogyan fejlõdik tovább...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha jól számoltam az ára FT-ban kb. 140-és 220 között lesz. Ennyi pénzért korrekt laptopot lehet venni, vagy egy olyan GPS (lsd Garmin IQE M5) készüléket mely nem utolsósorban mindent tud amit ez az origami szarság és akkor azt a kezembe foghatam rendesen nem akkora mint egy féltégla.
Mielõtt még valaki a billentyûzet gondokkal jönne elmondanám, hogy a normálisabb (200 ezres) PDA-k mindegyike játszva kezel már billentyûzeteket (lsd a holografikus vagy a BT-s billentyûk).
+ egy PDA akksija sokkal tovább bírja mint ezé.
Ahogy látom mások is osszák a véleményem...
MS ezt bebukod az tuti!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha kicsit megnõvelik a felbontást, nyomnak bele normális wifit, az üzemidõt és csökkentik az árát, a súlyát, a vastagságát, meg a káva fölös méretét, akkor egész jól használható kis kütyü ez!
Egy ilyen évekre elég, mindig magaddal hurcolhatod egy apró kis hordtáskában, ami alig nagyobb egy brifkónál.
Ez a jövõ az biztos...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
40Gb-os wincsi! 2.5-3 óra! A PDA-m 15.000Ft-volt és simán kiolvasok rajta 1-1.5 könyvet egy feltöltéssel. (könyvmérettõl függ 200-400 oldal)
Nem csillog, nem villog, de nem is zabál mint egy állat, ja és nem winfos van rajta. (szerintem a wincsi is csak a winfos miatt kell bele)
Tényleg szerintem windowsból nincs is live verzó, talán azért mert maga az xp is 1Gb!!!!
Orvosoknak jó lenne? egy mûszak alatt 3* kéne aksit cserélni éjjel meg tölthetnék az aksikat orba szájba, és pörögne a villanyóra mint állat.
Pillanat uram, kicsit tartsa még vissza a beleit, elszaladok egy új aksiért a raktárba, mert épp lemerölt a winfosos origamim.
Ez egy vicc, ugyan ezeket már egy hp ipaq is meg tudja csinálni, csak nem 2.5-3 órát bír!!!
Így legalább elég védtelen a képernyõje szállítás közben. Elég, ha egszer valaki hanyagul rádob pl. egy kulcscsomót.<#nyes>#nyes>
2,5-3 óra semmilyen elõrelépést nem jelent készenléti idõben sem.
Úgyvagyok vele, hogy szép szép, de minek.
Nekem bizony nem kellene, fõleg, hogy ennyiért már laptopot is vehetek, ami ugyanezt tudja (na jó GPS-t és TV-t nem) és billentyûzete is van.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
én vmi kisebbre számítottam, ennek így nincs sok értelme. kapsz egy lomha (900mhz) noteszgépet, ami ugyan trendi, de nem hiszem hogy minden windows xp program menne rajta.
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
Alapjában ez egy gép amely meghatározott dolgokra megfelelõ lesz, persze nem fogja mindenki a zsebében vagy a táskájában hordani, de van akinek jó lesz. Nekem pl. nem hiszem, hogy szükségem lenne rá, jelenleg, de azért halott dolognak nem nevezném. Különben a PDA-k egésszen jól mûködnek, én évek óta használom nem is keveset, és van amikor 2 napot is elmegy az aksi, mert a PDA az nem azért van, hogy filmet nézzenek rajta, nem is azért, hogy zenét hallgasunk (habár erre mind képes), hanem, hogy segítsen a munkánk megszervezésében, és a feledékenységünket csökkentse. Az pedig más dolog, hogy még nem csináltak egy olyan mondjuk AMD64 kompatibilis 8GB RAM és 1TB tárhelyes 1920x1200 felbontású csili-vili gépet amely 50gr sulyú 6 x 10 x 0.5 cm nagyságú és 6 hónapig bírja az aksi, hogy az egyébként csak idõvesztegetõ úgynevezett szórakozásra vágyó kisgyerekek is meglegyenek elégedve... na de majd a hidrogén cellás energiaforrások talán ezt is megoldják és aztán semmi akadálya az ünneplésnek ;)
PDA-knál is a legnagyobb gond, hogy nem bírják az aksik, erre itt van egy nagyobb többet zabáló eszköz ami ráadásul el se fér a zsebedben.
Szerintem semmi értelme.
Hordozhatósága nulla.
Baromi ronda ez az új dizájn!