Marvel Nemesis

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Amúgy neked megvan a game ?

Fido4life
Nem gond, kösz..

Laky
egy kicsit módosítottam a banner, ha nem gond: banner

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Fido4life
Na megvan, nekem bejött, épp azt kaptam a vártram, se többet, se kevesebbett.. Ki vitte már végig ?

ronihun
A Story nagyjából az hogy lejönnek az ûrlények és azokkkal harcolnak..én ezt vettem ki.De kira

...

Fido4life
Nem hinném hogy lesz, mivel nem sok verekedõs game jelenik meg PC-re.. De reménykedjünk..

Balumann
? (ez meg lemaradt)

Balumann
Ez PC-re is lesz/van (illetve gondolom most nincs mert nem találom)

Fido4life
Mesélj róla, a Story mód milyen ?

ronihun
nekem megvan és nagyon király játék

...

Fido4life
Jaja, EA ami jót jelent !

Fido4life
Holnap meglesz, már alig várom hogy kipróbálhassam...

H! nekem emgvan szerintem nagyon jó! Minden tárgy a pályán mozdítható és felhasználható a csatában! Én nemvagyok Marvel Fan de nekem nagyon bejött, egyedûl a Hulkot hiányolom nagyon! Szerintem király! aki szereti a verekedõseket az mindneképp szerezze be! Fõleg 2 playerbe izgi!
sp00n
Reszben kepregeny szeretoknek van ajatek 😊 azoknak viszont joo 😊 a szavatossagot szerintem az online mod adhatja meg... ott is az hogy menyien jatszak 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

tigeroo
EA a kiadó?? az egyik shoton az látszik...aszittem ha Marvel, akkor Activision
Szpajdormen roolz

BUDA > miskolc.

mateus33
Még nem próbáltam ki a játékot,de maga a téma (és a szereplõk) nagyon közel áll a szívemhez. Bár fõleg negatív kritikákat olvastam/hallottam róla,ami nem vmi ekdvezõ elõjel,de ettõl még lehet,hogy kellemes órákat szerez a játék bizonyos embereknek.

Fido4life
Na véleményem, az in-game videók nézegetése után:
Grafika: jó, a célnak megfelel
kamera nézet: elsõre béna de aztán meglehet szokni,
hangulat: nem tudom még nem játszottam vele
korhatár: na ezt se értem, mert néhol 16 (ami jogos), máshol meg 11 ami szerintem erõs tulzás, mert ahoz képest elég durva a játék..(mondjuk ez senkit se érint, csak kukackodásból írtam)
1 szó mint száz: biztos beszerzem, max megint csalódok...

Fido4life
Én nem vagyok fanatikus, (még jó hogy) csak jól néz Electra, meg alapból is érdekelnek a verekedõs játékok.. De akkor azért beszerezhetõ ?

Solidus
Hát PS2-re se lett valami átütõ.Megszerezhetõ extrák-felejtõs,kombók ütések-elég egyszerû és kevés is van,grafika-hááát a képen jól néz ki,de nekiállsz vele játszani és látod hogy a környezet szegényes helyenként csúnya,nekem nem jött be,de fanatikusoknak kötelezõ!Másfél óra játék után meguntam. 😞

.:SOLIDUS:.

Fido4life
Hopp egyet kétszer raktam be, meg amúgy is este van.
Trailer: http://streamingmovies.ign.com/ps2/article/612/612201/marvelnemesis_trailer_051205_wmvlow.wmv?wu=http%3A%2F%2Fmedia.gameboy.ign.com%2Fdownload.html%3Fmu%3D%3CURL%2F%3E

Amúgy láttam egy elég ocsmány képet is, remélem azér nem az az in-game grafika...

Fido4life

Fido4life
A PS2 verzió miatt nyitottam meg a fórum-ot. Kinek van meg ?

handheldekre állítólag gagyinger 😊. (ettõl még persze lehet jó a ps2-es verzió)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fido4life
A képek b*sznak bejönni, de itt: http://www.playfrance.com/ps2-Marvel-Nemesis-Rise-of-the-Imperfects/news/67,8653,5-Images-Marvel-Nemesis-Electra-Daredevil-et-Johnny-Ohm.html
megtalálhatjátok az összeset, amit fel akartam rakni...

Fido4life
Nézegettem a képeket, és igen hangulatos játéknak néz ki, minnél hamarabb megpróbálom szerezni addig is képek:

Mint látható, ha a grafika olyan mint a képen (amit kétlek) gyönyörû játékhoz van szerencsénk...

← ElőzőOldal 2 / 2