Alfa Romeo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerelõ azt mondta, hogy kizárt az hogynem kaptak a szeplepek. holnapra szétszedik és kiderül...
pszihopata
ha jók a hézagok akkor nem vert össze

egy sem hiányozhat,és egy sem lehet feltûnõen nagy

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

te hol laksz? ha minden igaz holnap kulcsra viszem a team velocehez. ök is telefonon azt mondták h szét kell szedni hogy lássák. és akkor elég a hézagokat ellenõrizni? mert ha azok nincsenek rendbe akkor kaptak a szelepek? és ha így van akkor hf. felújítás + új vezérlés és mehet vissza?
pszihopata
ha összevert akkor igazából már mindegy

le kell venni a szelepfedeleket,aztán át kell nézni hogy meg vannak-e a szelephézagok

ha igen akkor megúszta,ha nincsenek akkor kukába az összes szeleppel de szétverhette a szelepvezetõt is

ha alapjáraton történt akkor a dugó simán kibírja

de ha véletlen gubanc van a dugók és a szelepek között akkor még nagyobb baj keletkezik nem?
pszihopata
egyszerû,rá kell tenni egy új szíjat aztán kiderül

üdv! nemrég vettemm 1 alfa 156-os 2.5 v6 mocival. vásárlás után 3 nappal alapjáraton álló helyzetben alszakadt a vezérmûszíj! egyszerüen csak leállt, azt hittem lefuladt ezért ráindítottam (talán ezzel még nagyobb lett a baj) szerintetek valószínû h elgörbültek a szelepek? mennyire lehet költséges az ilyen javítás? köszi
Világos!
Mindenképpen úgy tervezem,hogy szemügyre veszem a kiszemelt verdát helyszínen aztán pedig elviszem márka szervízbe, hogy nézzék át. Annyira nem vagyok tisztában ennek a költségeivel, hogy mennyibe kerül egy ilyen " átnézés" az átírást olyan 60-75 re saccolnám
Palinko
Ilyen kérdésre neten keresztül nem lehet normális választ adni. Szerintem lehet ilyen áron jó kocsit venni, de helyszíni felméréseden sok minden múlik, persze ha akarnak így is átvágnak ha akarnak. Javaslom egy fiat-lancia-alfa szervíz meglátogatását a vásárlás elõtt, õk már több ilyen gépet láttak minden bizonnyal értenek is hozzá.

Futómûre, elektromos eszközökre figyelj.

Itt még érdemes szétnézni:
link
Adaaam
Ennyiért nehéz jó állapotút találni. Az átírás költségeire, és az elsõ kötelezõ szervizre mint minden használtautó vásárlásnál (vezérmûszíj, görgõk, vízpumpa csere - ha csak nem adnak valamilyen garanciát hogy ezek nemrég voltak cserélve) még számolj rá 150 ezret. Én is inkább az alfa vásárlását javaslom, sokkal exkluzívabb egy ilyet vezetni, és a márkatársak is rendesek. Ha tényleg alfát veszel, akkor feltétlenül csatlakozz az Alfa Amore-hez. Nekem egy 146-osom van, és eddig ha kérdeztem valamit, mindig próbáltak segíteni.

everything's better with music

Sziasztok!

Kocsi vásárlás elõtt állok. Márciusban megyek szétnézni a piacon már megnéztem sok autot a magam kritériumainak ( 3ajtós max 2001es ) és olyan 900-950 ért szeretnék vásárolni valamit 4 kerekût és láttam az Alfának ezt a 147 es kocsiját. Azért a hasznaltauto-n vannak fent szépek belõle de szerintetek ennyiért lehet kapni olyat ami normálisan üzemel és nincs kihajtva a szar is belõle ?

Amúgy a másik kiszemelt kocsi az a fiat stilo 3 ajtósba de azért az Alfa véleményem szerint komolyabb kocsi.
Sziasztok! Akartok kocsit tuningolni? Nagyon jó játék!! :)Kattints ide :)

MineCraft Fórum - Minden a MineCraftról... Texture packok, modok, skinek, mappok, leírások, és még sok más... http://magyarminecraft.tk

Már nem kell sikerült megcsinálni még a dísz a szélérõl hiányzik

Hellosztok!

Valaki nem tudna nekem segíteni?
Ennek az emblémának a méretei kellenénk, szóval a kígyó és a kereszt méretei, meg a felirat nagysága, ja és körben a kis dísznek a mérete is kellene.

Elõre is köszi a segítséget!

sziasztok nekem egy 2001,120 lovas,alfa romeo 147 van.És tönkre ment a váltom az a kérdésem hogy a ugyan ennek a szériának csak a 105 lovasnak a váltója rá megy a 120 lovasra?különbözik tõle?
Adaaam
Nekem nem ilyen típusú alfám van, de azt elmondhatom hogy ennyiért elég kockázatos venni egyet, de ha alaposan megnézed és tényleg rendben van akkor ki lehet fogni akár ennyiért is egy jót. Persze vásárlás után az alap cserélni való dolgok bele fognak kerülni még 100 ezerbe, legalábbis én nem szeretek kockáztatni használtautó vásárlásakor. Ki tudja hogy mikor volt olajcsere, cserélve a vezérmûszíj és a hozzátartozó dolgok.

Üdv all.

ALFA ROMEO 156 1.6 16V T.S tulajdonosok , hogy jellemeznék ezt a tipust ?
650 000 ért milyen állapotúra számíthatok ?
Palinko
Szia!Nézz fel az alfaamore.hu oldara.Jó ha regisztrált is vagy,de szerintem az alba autónál biztos segítenek!Egy a gáz,hogy Szfehérváriak....

Doc Hooliday
Sziasztok Alfás barátaim! :-) ...kéne egy kis segítség! Turbócsövet keresek a 147-esemhez. 1.9JTD. 2001-es évjárat
Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne! Vagy az is nagy segítség lenne ha valaki miskolc környékén tudna valami bontót ahol utána nézhetnék.

<#eljen> Szép darab. Az erõsebbik diesel?

Aranyos lesz a milano. <#finom>

Magnumrolcsi
<#szeret>

Köszi!

Adaaam
Nem tudom hogy lehet-e javítani, de bontottan biztos lehet szerezni, szerintem kb. 10 ezer lehet egy ilyen, újonnan elég húzós, 25 ezer.

Nekem is lenne egy rövid kérdésem.

146-os 1.4 TS-re olajteknõ kb. mennyibe kerülne? Vagy lehet ilyesmit javítani? Letört belõle egy darab, de megvan a hiányzó rész is.
(éljen sokáig a közútkezelõ!)

Adaaam
ha ilyen hangot ad indítás után akkor általában a vezérlésmódosítóval lehet probléma, az olajfogyasztást nem tudom

Üdv!

Két kérdésem lenne 147 1.6 TS (120Le)-sel kapcsolatban. Egy 90e km-es példányt (óra szerint) hajtok (ésszel -már amennyire ilyen hang mellett lehet-). Az érdekelne, hogy a többi tulajdonosnál mennyi olajat papizik be 1000km-en? És mitõl lehet az, hogy ha elindítom kb 2mp-ig olyan hangja van, mint egy '78-as zsigának, utána viszont beáll a szokásos kellemes frekvenciára?
Elõre is thx!

www.alfaromeo.oldal.biz
Taranov
Na akkor sok sikert hozzá.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

már egy ideje nincs meg, hosszú sztori, családi vállalkozás beindítása, stb. Aztán mostmár komolyabban dolgoznom is kell, amivel együtt jár, hogy hetente 1x-2x sokat kell cuccolni, azért kéne kombi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Le akarod cserélni a Focust? :o :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ezzel én is így vagyok, ahol új út van itt Budapesten, ott odalépek neki, mert nem tudok ellenállni, viszont eltelik 5 perc, megyek 5 km-t, aztán máris olyan útra keveredek, amilyet még csak Erdélyben láttam Magyarországon kívül. Nehéz ügy ez.

azt sajnálom, hogy nincs a kisebb kategóriákban olyasmi dizájnos kombi, mint a 159SW mert kombi kéne, de 3 millióért alig használtan csupa nekem nem tetszó létezik csak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a mi útjainkra nekem nem kéne külön sportfutõmûves autó, sokat járok dobálós-szétesõ harmadrendû utakon, azt is utálom néha, hát még ha jobban rázna

Brera-nál vlmi sky window elnevezés van a spidernél meg exclusive.De sok cucc van a Ti-bõl ezekben a felszereltségekben,azt hogy ezek helyettesitik-e a Ti-t<#nemtudom>. De szerintem nincs kifejezetten Ti(csak 159-ben),mert a 147-esben is Black Edition van és Ti nincs.

Taranov
Ja igen, azt akartam még megkérdezni, hogy ilyen TI verzió van-e a Brerából és a Spiderbõl is, vagy csak a 159-nél létezik.

Jól néz ki!Nem csak gyakorlatilag!<#nevetes1>

Taranov
Ez nagyon jól hangzik.
Erre még nálam rájönne a navigáció+BOSE hifi, összesen 750k, de utána fullos az autó gyakorlatilag.

Taranov
Ez is brutálisan néz ki: (fõleg ezzel a felnivel)

Ok Johan.

Taranov:ára: 9 980 000(2.2 JTS)
Ennyivel tud többet(persze a Distinctive felett):235/40/19 TI könnyûfém keréktárcsák Fekete sport bõrülések, ülésfûtéssel elõl
Sport futómû, 20 mm-el csökkentett hasmagasság Fekete belsõ tér, tetõkárpit
Vörös Brembo féknyergek elõl, vörös normál féknyergek hátul Sportos bõrkormány Pieno Fiore bõrbõl, bõr váltókar
Xenon fényszórók fényszórómosóval Alumínium pedálok
Küszöb spoiler Speciális sötét alumínium betétek a mûszerfalon
Ezüst színû vagy a karosszéria szinére fényezett visszapillantó tükörházak Speciális alumínium küszöb betét
Krómozott kipufogó vég (1.9JTDm - szimpla, többi motornál dupla) Sportos mûszerhátlapok
Osztottan dönthetõ háttámla, 3. hátsó fejtámlával

Taranov
Nagyon király.
Mennyibe kerül egy ilyen? (Mondjuk a 2.2-es JTS-sel vagy a 2.4-es JTDm-mel)
Ja, és miben tud többet a simánál. (Spoilerezés, piros cérnával varrott kormány, ez alap, de gondolom van még benne más is)

JohnnySmith
nincs mit szívesen (legközelebb kattints a "kép beszúrása" gombra)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Thx hogy belinkelted helyettem.<#eljen>

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Itt egy kép a belsejérõl:http://www.xelopolis.com/photos/gal/Alfa_Romeo/Alfa_Romeo_159_Sportwagon_TI_2007/070227_AR_159SWTI_03.jpg vagy ez is Ti változat http://www.alfaromeo.com/cgi-bin/pbrand.dll/NEWALFA_COM/controller/home.aspx?language=1,ha kell belinkelek egy képet is.

Üdv

Taranov
Én sem vagyok híve ezeknek a brutális német motoroknak (nem is tudnám megfizetni sem a vételárat, sem a regadót, sem a benzint), szóval számomra a francia/olasz/japán motorok bõven elegendõek, azért ezek az 1.5-ös meg 1.9-es dízelek, amiket pl. a Lagunába meg az Alfa 159-be tesznek, egy kicsit kevésnek tûnnek annak fényében, hogy pl. a 250 kg-val könnyebb Alfa GT-be is ezt teszik, illetve a 450 kg-val könnyebb Alfa 147-be is csak egy kicsivel tesznek gyengébbet.

Persze a 2.4-es 200 lovas 400 Nm-es dízelnek már mindenre elégnek kell lennie, de végülis az már csak 600 cm3-vel marad el a német csodadízelektõl.

Taranov
Én nem mondtam, hogy nem vehet :)

pszihopata
Szerintem meg ugyanaz az autó,és kevésbé csábít õrültködésre olcsóbb,és könyebben fenntartható.
Magyarországi viszonyokra sokkal logikusabb választás.Azt legalább van mód néha lepadlózni,mert hiába sportos a kocsi ha nem tudod kihasználni!

Amúgy az a kisebb kategóriákra jellemzõ, hogy fapadot vesznek, pl. olvastam, hogy a középkategóriában átlag 7,5M-ért vesznek atót, ami egyáltalán nem fapad :)