Plátói...de meddig?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ez a házasság velejárója... <#shakehead>
És mégis sokan csinálják...

VILLARREAL CF mindörökké!

A legtobb valas is talan abbol adodik, hogy nem eltek ki magukat az emberek de legalabb az egyik fél es azert a kivancsisag hajtja...milyen lehet egy masik pasival lehet hogy éppen a munkatarsarol almodozik vagy valakirol a buszrol.
Eljon egy karácsonyi parti kicsit többet iszik es (persze az ital tehet rola nem is mas) megtortenik. Jon a lelkiismeretfurdalas elmondja, harag kulonkoltozes stb...
Ezt ide is beírom<#zavart1>

Egyszeru Dal

Vagy a gyereknek semmi esélye nem volt senki másnál<#idiota>
Bocs az egyenességemért de szvsz ez igy van.

Egyszeru Dal

Ezt írtad a másik általad nyitott topikban:
"Volt pasim,aki 1 évet várt rám, és utána még sokáig együtt voltunk.Ez már régebben volt, akad még ma is ilyen férfi?"
Szerintem olyan pasi nincs vagy olyan ritka mint a fehér holló és ha vár is rád, akkor nekem jutott a feladat hogy eláruljam neked biztos nem az amerikai barátnõjével volt amig te várattad...ugysem vallana be senki sem de ez az igazság.

Egyszeru Dal

Csak egyszer élsz szal használd ki<#eplus2>

Egyszeru Dal

25-30között... vétek, hogy ennyi ideig vártál vele 😊))
Minek aszkéta élet módot élni? élvezd az életet báázz! 😄
Cicóka
Látom mindekit izgat a téma...<#vigyor2>

\"Isten majd megbocsájt:az a mestersége.\" CICÓKA

Elõször mindenképpen a szerelem szerintem... Persze ha egy éjszakás kalandot akarsz akkor nem. 😊
Cicóka
Ne piszkáljátok szegényt, lehet, hogy csak azért kérdez ilyeneket, mert felmérést végez<#nevetes1>

\"Isten majd megbocsájt:az a mestersége.\" CICÓKA

bens
azért hülyeség ilyeneket kérdezni, mert ez embertípustól függ. ilyenkor mindig az van h egymást lúzerezik le, mert mindenki másként gondolkodik, szl nincs értelme...

én spec nem is értem minek ezt ilyen komolyan venni. úgyis kialakul magától. én eddig max 2 hétig vártam a szexel, de nem azért, mert elhatároztam h 2 7ig nem legyen szex, hanem azért, mert így jött ki a lépés...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Botond
Az a második rész volt.<#gonosz1>
Mert egy luzer vagy... (bocs)
a 40 éves szûzre gondolsz ?<#vigyor>

Botond
Moziban is adták. A 30éves szûz. <#zavart1>
sz4bolcs
Topicra válasz:
Hát amég plátóiból nem-plátói lesz.
Már maga a topic cím azt súgja, hogy tudod, hogy van egy plátói, és van egy nem-plátói, teljesebb kapcsolat, ami már magában foglalja a sex-szet.
Alcím: Hogy a kérdés felmerült, úgy gondolom, már nem sokáig bírjátok sex nélkül egymás mellett..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mr Csé
dugásig az

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Ez azért vicces...
Akkor az elveid szerint ugye szüzek voltatok mindketten?

Dynamic
"Én az esküvõig várnék a szexxel."

MIÉRT??<#conf>
Mersant
es melyik szektaba tartozol? <#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ollie
Ez sajnos így van. De ezért van olyan sok rossz kapcsolat, válás, nemi betegség, fájdalom, stb.

ollie
Én az esküvõig várnék a szexxel.
Akár hiszitek akár nem, a feleségemmel a nászéjszakán voltam együtt elõszõr. És 1 éve házasodtunk, tehát nem az õskorban.

Hívj, azt megtudod 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Addig maradhat szexmentes amíg a kettõ közül a normálisabb meg nem unja és keres magának vki mást szvsz

A "komolyabb kapcsolat" és a "szexmentes" a férfiak többsége számára összeférhetetlen dolgok 😊

házasság és utána? tudod, nászéjszakának hívják

Gonosz Élien
<#smile><#smile><#smile>

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

nxfn
elõször kakiszeksz, aztán gondolkodás, étem? :|

ha platón csináljátok az platói szerelem? (sry)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

elõször dugunk utánna alkotunk véleményt D:

Olyan nincsne, hogy szerelem van szex nincsen.
Valamelyikõtökben hiba van.

Lehet, hogy akár 1-2 hétig mûködik de mi értelme???

lol most nézem 25-30 és LÁNY

megesküdtem volna, hogy egy 12 éves kiskamasz fiucska spammelt ide 😄

Dynamic
Meddig lehet szexmentes?Hát a te korodban max. 2-3 hét😊
az interneten biztos választ találsz rá

tigeroo
figy, vagy szexmentes kapcsolatot akarsz vagy félsz a dologtól..dehát..énmárcsak ilyen "exp" vagyok..:>
nem

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nem<#smile>

Carmen25

Korunk egyik nagy kérdése, hogy mennyi idõ teljen el az elsõ együttlétig. Vannak pasik, akik arra szavaznak, hogy jobb a csajt elõbb "kipróbálni". Mások várnak a szerelem kialakulásáig. Szerintetek mi a legideálisabb? Erre várom kiváncsian a véleményeteket.

Ezzel a szoveggel nyitottad az elozo topicodat. Nem ferne ez is oda?

Dichter
Jobb az elején túlesni az ilyen dolgokon. Mert ha a szex rossz vele, akkor úgysem lesz teljesértékû a kapcsolat. És illik ezt az elején letisztázni.

Kinek mi a véleménye arról, hogy egy komolyabb kapcsolat meddig lehet plátói, vagyis szexmentes? Nem tulajdonítunk-e túl sok jelentõséget a testiségnek?
Irjatok!!

Carmen25