Dodge Challenger HEMI

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Csak amerikai autó??? Akkor az oldaladon mit keresnek a japán szarok????

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Hûûûûûû ki a fene akar egy szar európai autót !!!

Csak amerikai !!!!

csm
hali. nos engem érdekel a bmw meg az izomautók is. ne mondja senki hogy a bmw szar mert abból is látszik hogy nem ért a kocsikhoz. másrészt ne mondja senki hogy egy izomautó szar mert az sem igaz. nem érdekel mennyi a fogyasztása, és még más sem mert van feelingje, ami van bmw-nél,ferrarinál,chargernél, challengernél, de nincs a suzukinál!

BMW 325 iX Rallye Car :)

N3TuddKi
de kit érdekel egy bmw?
pfff...
volt már AMERIKAI AUTÓD?

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

De, jól néz ki, fasza autó.
Csak nem emlékeztem rá biztosan, hogy az is Challenger volt...

Jaja az volt a narancs sárga !!!

Mér nem jó ????

Ilyen autó van a Halálosabb iramban címû filmben is, nem? Vagy az valami más?

Bocs a linkekért de nem lehet valamiért feltölteni õket!!!

1-2 kép

1.

2.

3.

4.

5.

Remélem tetszenek!!!

Na igen ez így van!

zico87
Hát ez így van aki H2-est vesz annak szerintem nem a tankolás a legnagyobb problémája !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Ja és csak úgy el mondom , hogy

1. 6.2 = 425 LE

2. 7.2 = 550 LE

3. 8.2 = 750 LE

Ja és + a tuning verzió :

A Mopar : HEMI 426 = 7.2 L = 798
HEMI 572 = 8.8 L (Chip Foose special tuning)=1072 LE

És ez csak az r/t változat.

Van azomban egy t/a változat.

Na az már kicsit más !!!
Abból csak 2 változat van de ez brutális!!!

1. 7.2 798 LE

2. 8.5 871 LE

Ebbõl nem tudok tuning változatról de ez alapból verseny változat!!!

(Na úgy hogy el mehet a BMW a picsába!
Egy kalap szar!

<#mf3><#mf3><#mf3><#violent><#gun><#boxer><#mf3>

Na végre valaki érti hogy van ez!
Multkor láttunk a haverral egy hummer h2 -t . Erre azt mondja : milyen drága lehet tankolni.
Erre én mondom neki , hogy : ha ven pénzed ilyet venni akkor tankolni is van pénzed!!

Ennyi!

ja igen de nincs meg!

Bercy
Jaj hagyd már ezt a "veszel egy bmw-t" dumát. Kit érdekel, hogy mennyit fogyaszt. Ha van elég pénze, hogy hobbiból legyen valakinek egy challangere akkor mindegy mennyit fogyaszt.
Az meg lehet, hogy egy "mai" M5-ös erõsebb de ezek 30 éves kocsik.
streeter
És hány lóerõ volt?? Kitalálom várja
A 6.2-es olyan 300-350ló
a 7.2-es 400ló
a 8.2-es meg 500ló

Veszel egy M5-ös BMW-t és egy 5literes motorból megvan 510ló. Nem 8.2 literbõl....
Gondolom majd a 8.2-es motor 15 litert fogyaszt... ne fárassz már. Meg majd 30-40év után egy autó 15 litert fogyaszt? Ez nevetséges. Szerintem egyik se áll meg 20 liter alatt.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

most néztem meg a Vanishing Pointot(Szálguldás A Semmibe) c-mû filmet...
amibe Dodge Charger R/T van...a film végén a csávókám(Jim Kowalski) kb 200al beleszálguld a 2 dózerba....
(ismeritek ezt a filmet?)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

1. 6.2 l
7.2 l
8.2 l
-es mocival voltak kaphatóak!!!

2. 15 liter 100 km -en szerintem egész jó!!

3. a suzuki most is egy szar!
<#mf3>

Ennyi!!

streeter
Végre egy topic amit szétbarmolhatsz 😄 Gratulálok!!!
Én nem vennék ilyen autót az biztos. nagy 5000-6000-esm otor meg 300 lóerõ. Ugyanmár..... Csak kiesz a gatyádból....
Amúgy meg a Suzuki már nem olyan mint régen. Az új autói 4-5 csillagot kapnak a Euro NCAP-n......

Tudom én is innen nézegetek challengereket .

Már 1 gigánnyi képem van challenger rõl..

Tényleg ti melyiket szeretitek ???

Az r/t -t vagy a t/a -t ???

Itt találtok képeket

Japán és amcsi autókról...

És ott az 1. képtár külön érdekes lehet !!!
<#ravasz1><#ravasz1><#taps><#taps><#guluszem1><#guluszem1><#awink><#taps>

Ja és még van egy olyan film , hogy Száguldás a semmibe 1970-1971 es és nagyon ritka már szinte sehol nem lehet kapni!!!

1. Na szóval arra jók ,hogy legyen egy szép verdád ami nem egy ilyen európai szar mint a Merci a BMW a Porsche meg az a vacak kis Smart...

2. Nagy és erõs a motorja egésszen 300- az 2200 LE -s verseny fajtáig...

3. Erõs a kasztnija nem ojan mint a Suzuki -é , hogy neki térdelsz és be horpad...áááááá Ez amcsi minõség!!!

jah nekem is a kedvenceim közé tartozik, fõleg mióta láttam egy filmet amiben le kellett szálítani egy ilyen verdát(asszem valami Menekülés a halálba lehetett a címe, de nem tom), nagyon szép autó

ChevyG work
inkább a charger (de ezek legalább AUTOK)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

schrank
mire is jók <#confused><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Evogordon
Bizony jók ezek a jenki erõgépek 😊

ngcsnet
😊

Na szóval azért nyitottam ezt a topikot mert ez a kedenc autóm !!!
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez isten autója...

Bocs de valamiért nem lehet képet fel tölteni normálisan...
Ez van !!!

← ElőzőOldal 3 / 3