Lightscribe

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Van egy LG GH22LS30 tipusú DVD íróm aminek tudnia kellene a

LightScribe írást ,de valami oknál fogva mégsem tudja. Valamikor gravíroztam is vele pár lemezt újkorában ,de egy ideje nem használtam. Mondhatnám új állapotban van még.

A következõ infót találom a control panelon

Van valakinek valami ötlete mit lehetne tenni a funkció visszaszerzésére?

A választ elõre is köszönöm!
attyspocak
Van Lightscribe lemez BD-ben is?

semmi megoldás #58?

Köszi, de ezt írja:

"Offsite linking is not allowed for this file

Please visit rpc1.org before attempting to download the file"

pxxl
találtam egy fw-t az íródhoz. nézd meg, lehet segít, bár elvileg ez csak lemeztámogatást frissít. próba cseresznye... <#wave>

All hail the double x!

#52 senki??, mert nagyon fontos lenne

pxxl
nem

All hail the double x!

16gaborm
Hali
Most vettem egy LabelFlash dvd írót!
És sajnos szomorúan tapasztaltam hogy LabelFlash dvd elég kevés van a piacon!!
És olyan kérdésem lenne hogy ezzel a dvd meghajtóval tudok-e LightScribe készíteni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

valaki pls #52!

Lefrissítettem a Firmware-t 1.02-re felraktam a azt ami kell ahhoz hogy elérhetõ legyen a lightscribe funkció, de a lightscribe control center se látja az írót meg a Nero Cover desinger se...
Valami megoldás? Elõre is köszi

pxxl
google -> firmware+dvd író márka -> enter...

All hail the double x!

Nekem ez kellene, csak törölték

ChaosTeam
Szerintem nagyon jó, ilyenem volt a mostani elõtt, a mostani is samsung LS író... nekem tökéletesen megfelelt az is és a mostani is.
na, valaki? :)

sziasztok!

http://href.hu/x/862s

errõl mi a véleményetek? most szeretnék venni 1 lightscribeos dvd írót, ráadásul ami most van az még dual layer-t sem tud, így azért is fasza lenne. De nem nagyon vagyok otthon hardverben, így nem tudom jó -e, bár a Samsungban eddig nem csalódtam, telefon, meg hdd téren.
Azért az is jó lenne, ha megbízhatóan írna, mert jó lenne ha a vele írt audio cd-k nem akadnának a pio dj cd játszóiban. a mostani írómmal nem volt ilyen gond, de volt már olyanom ami ezen a téren gyengén muzsikált...

szóval mit gondoltok, ez amit belinkeltem jóféle?
elõre is köszi minden segitséget!

bocsesz rossz helyre írtam:D sry

Hello! egy (számomra) felettébb szokatlan dologban kérnék segítséget. a pc-mben 2 winyó van mindkettõ fel van osztva 2 felé, tehát 4 meghajtóm van. ezek közül amikor meg akartam nyitni az eggyiket (nem rendszert tartalmazó) adott egy hibaüzenetet amiben kb az volt h a windows nem találja a ctfmon.exe programot és felkínálta a program helyének megadásának lehetõségét. nah most én voltam akkora barom h elkezdtem keresgélni és mivel nem találtam semmit gondoltam kipróbálom mi van ha másik progit adok meg (internet explorer), az eredmény az lett h most ha duplán kattintok erre a meghajtóra azonnal megnyílik ez explorer. a meghajtót egyébként jobbklikk/megnyitással meg bírom nyitni viszont ez a dolog nagyon zavar. ja és idõközben megtaláltam a filet is amit a rendszer nem talált. mit tudok tenni ilyenkor? légyszi segítsetek

a labelflash-rõl nem is beszéltem, tehát tudom mirõl beszélek, a LightScribe-ról! és azt is tudom, hogy ehez külön ilyen lemezt kell használni. és van is ilyen lemezem! a probléma ezzel nem oldódott meg. még mindíg nem enged Lightscribe lemez kezelõ programot feltelepülni. pedig már kétszer frissítettem azt a rohadék, firmware-t.
Aztán, ha még segithetek; Nyilván, amig nem a rajzolható felülettel teszitek az íróba a lemezt, addig men label-nek ill. Ls-nek látja õket.
Az LS és a Labelflash két különbözõ lemezfelület, teheát a két író más technikával irja õket.

Hello.
Ajánlanám a SureThing CD DVD Labeler Deluxe nevû programot, egyébként a 8 feletti verziószámú NERO-kat próbáld, ha mindenáron NERO-val szeretnél írni, mármint lightscibet.

szia. a páromnak,van egy Hp laptopja, és az Ls-os íróval rendelkezik. na persze azon a gépen gyárilag van fent a Hp-nak a Ls-software-e, és nem kell beletenni az íróba a lemezt, akkor is Látható, h Ls-os az írója. nemrég felraktam neki egy Nero-t és az is lemez nélkül elérhetõvé tette a Ls-funkciót. Én próbáltam Firmware-t frissíteni, sikerült is, újraindítottam a gépet, és semmi. És egy Ls-software-t sem enged telepíteni. szóval ezt nem értem.
ChaosTeam
Nem tudom, mindenhol így van-e, de nekem Samsung-os íróm van, és a gép csak akkor észlel "Lightscribe" meghajtót, ha belerakom a LS-os lemezt "LS oldalával lefele", addig azt írja ki, hogy nem talál ls meghajtót, amint berakom máris felismeri. Nem tudom te hogy próbálod.
Solten
Hi. Nero pl...

Saor Alba

sziasztok! ki tudja az LG GSA-H22L DvD- íróhoz melyik lightscribe-s program, vagy driver kell? szóval ,hogy tudok vele, LS-os lemezt írni, mert pl amit találtam LightSribe, software-t az nem akar feltelepülni, vagy nem talál ilyen írót, vagy nem tudom miért. szóval mit kell csinálni, hogy tudjak LightScribe-t írni, vagy égetni, vagy mittom én??
ChaosTeam
Shurething vagy surething a neve nem emlékszem pontosan, én azt használtam :)
geri777
Melyik programmal lehet a legjobban tervezni ? meg égetni light scribeot ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Aljas módon a nyomtatható lemezre nyomtatni lehet, égetni nem.
Lightscribe meg csak Lightscribe lemezzel mûködik ...
A Labelflash meg csak Labelflash lemezzel. Ki érti ezt?

Iminyó
Nemhinném.

Szóval akkor printable lemezre is lehet lightscribe íróval "égetni"? :S

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Iminyó
Azt hiszem EZ kell neked. Ez engedélyezi a lightscribe-ot.

geri777
akkor a printtabel cd-dvd kre nem égeti rá a mintát?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
HEllosztok

vettem 1 asus dvd írot
ami light scribos nem kaptam hozzá szoftvert cask 1 nerot felrakom és amikor kiválasztom mit akkarok irni kijön hogy nem találja a szoftvert

egy ASUS quietrack dvd irom van

mit csináljak??

ChaosTeam
Az a baj, hogy Lightsribe lemez kell. A Printable az asszem rendes nyomtatóval nyomtatható, vagy valami más eljárással, de biztos nem LightScribe.

Lightscribe -hoz Lightscribe lemez kell.
Ja és felraktamn a legújabb lightscribe drivert a lightscribe.com-ról.
Se Nero7 CoverDesigner-el, se a lightscribe.com-ról letöltött SureThing CD Labeler LightScribe Trial 5-el nem sikerül képet égetni, csak a HP lemezre!
Sziasztok! Please segítsetek.
Van egy olyan gondom, hogy vettem 1 hónapja egy Lightscribe-os DVD-írót.
Konkrétan Samsung SH-S182M, és most vettem hozzá 3 típusú nyersanyagot.
- HP CD-R 52x lightscribe
- Plextor DVD+R 16x "silver printable"
- Ridisc DVD+R Dual-layer 2,4x "printable"
A HP-ra sikerült írnom is, meg képet égetni, de a másik kettõre csak adatot tudok írni, képet égetni nem.

Mi lehet a baj, ha valaki tudja az légyszi tudassa, talán más okulására is!

Elõre is Köszi!
Sziasztok,egy olyan problémán van mint anno Lamase-nek
Akárhogyanis szeretném :D nem akarja meg csinalni a Light Scribe dvd re a mintát,mindig kiirja azt amit Õneki "2006. aug. 16. 13:53" hozzászolásában
Frimwaret frissitettem de igysem jo,mi lehet a gond?
Surething és Neroval probalkoztam,egyik sem jo,1hetes a dvd iro,LG
Hp dvd re akarok irni LightScribe 1.2 -8*

Megoldva!
Sorry .. <#pardon1>

Hali!

Letöltöttem és feltelepítettem a LightScibre nevü progit. (Sajnos összekevertem a LabelFlash-el.) Sehogysem tudok megszabadulni tõle.
A legváratlanabb helyeken bukkan fel. Nincs uninstallja sem.
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet tõle véglegesen megszabadulni? (A regedittel már átnyálaztam a gépet, és kiszedtem mindent amit találtam, de mégiscsak felbukkan néha-néha.)

grebber
Akkor lesz ez jó amikor már sokszázezer féle szint is tud használni!

Next PC upgrade: 2022

ChaosTeam
Le lehet hozzá szedni progit, ami növeli a kontrasztot, meg nem árt, ha átalakítod a képet színesrõl FF-re.

a http://www.lightscribe.hu/ oldalon hasznos információkat találhattok a Lightscribe-ról.
lamase
nemfog menni

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Blekk Síp
Sztetek lehet olyat, hogy mégegyszer ráégetem ugyan azt a mintát, és akkor élesebb, jobban láthatóbb lesz a minta?

Vagy inkább ne probálkozzak ilyenekkel? :DD

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Hali!!!
Nekem az a problémám, hogy pl. az itteni belinkelt prohardver-es oldalon lévõ képhez képest eléggé halvány mintát csinált az íróm, pedig a legjobb minõségre állítottam! Van vmi progi amivel lehet állítani a kép élességét?
Ja, Nero-t használtam a lightscrib-hoz.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

nem tudom, hogy van-e dl-es lighscribe lemez, de szerintem nem kizárt, végülis bármelyik lemezre rá lehet tenni a speciális felületet, és ha lightscribe-os cd is van, miért ne lehetne dl dvd is. olyan lemez kell, amelyiknek a felülete aranysárgás színû, ha pedig dobozos, akkor a lemez tokján lightscribe-os logo is van. én egy mezei számtech boltban vettem legutóbb sima dvd-t, szekszárdon, szóval nem kellett nagyon utánajárni. persze lehet, hogy csak szerencsém volt :-)
Örm
Hello!
Milyen lemez kell a LightScribe használatához? DL-es lemez van? Hol lehet ilyen lemezeket venni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

trimre
Ha a meghajtódhoz kaptál Driver-CD-t, akkot telepítsd az illesztõprogit!
A NeroStartSmart-ban az Extrák kategórián belül keresd a Print LightScribe Labels gombot. Vagy a CoverDesigner-ben a New Project-nél a LightScribe-ra kattints. Ha ez sem mûxik, akkor a Print setupnál nézd meg, hátha a nyomtatók listáján megtalálod a LightScribe-meghajtódat.....

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

Sziasztok! remélem még valaki olvassa ezt a topicot! :D ha igen lécci válaszoljatok! megvan a nero cover designer de nem tudom elindítani az égetést...:S hogyan vagy hol kell elindítani? nagyon megköszönném ha segítenétek! elõre is köszi!
lamase

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
firmwaret frissitettem, és jó

Oldal 1 / 2Következő →