Lightscribe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy LG GH22LS30 tipusú DVD íróm aminek tudnia kellene a
LightScribe írást ,de valami oknál fogva mégsem tudja. Valamikor gravíroztam is vele pár lemezt újkorában ,de egy ideje nem használtam. Mondhatnám új állapotban van még.
A következõ infót találom a control panelon
Van valakinek valami ötlete mit lehetne tenni a funkció visszaszerzésére?
A választ elõre is köszönöm!
"Offsite linking is not allowed for this file
Please visit rpc1.org before attempting to download the file"
All hail the double x!
Most vettem egy LabelFlash dvd írót!
És sajnos szomorúan tapasztaltam hogy LabelFlash dvd elég kevés van a piacon!!
És olyan kérdésem lenne hogy ezzel a dvd meghajtóval tudok-e LightScribe készíteni?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Valami megoldás? Elõre is köszi
http://href.hu/x/862s
errõl mi a véleményetek? most szeretnék venni 1 lightscribeos dvd írót, ráadásul ami most van az még dual layer-t sem tud, így azért is fasza lenne. De nem nagyon vagyok otthon hardverben, így nem tudom jó -e, bár a Samsungban eddig nem csalódtam, telefon, meg hdd téren.
Azért az is jó lenne, ha megbízhatóan írna, mert jó lenne ha a vele írt audio cd-k nem akadnának a pio dj cd játszóiban. a mostani írómmal nem volt ilyen gond, de volt már olyanom ami ezen a téren gyengén muzsikált...
szóval mit gondoltok, ez amit belinkeltem jóféle?
elõre is köszi minden segitséget!
Ajánlanám a SureThing CD DVD Labeler Deluxe nevû programot, egyébként a 8 feletti verziószámú NERO-kat próbáld, ha mindenáron NERO-val szeretnél írni, mármint lightscibet.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Lightscribe meg csak Lightscribe lemezzel mûködik ...
A Labelflash meg csak Labelflash lemezzel. Ki érti ezt?
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
vettem 1 asus dvd írot
ami light scribos nem kaptam hozzá szoftvert cask 1 nerot felrakom és amikor kiválasztom mit akkarok irni kijön hogy nem találja a szoftvert
egy ASUS quietrack dvd irom van
mit csináljak??
Lightscribe -hoz Lightscribe lemez kell.
Se Nero7 CoverDesigner-el, se a lightscribe.com-ról letöltött SureThing CD Labeler LightScribe Trial 5-el nem sikerül képet égetni, csak a HP lemezre!
Van egy olyan gondom, hogy vettem 1 hónapja egy Lightscribe-os DVD-írót.
Konkrétan Samsung SH-S182M, és most vettem hozzá 3 típusú nyersanyagot.
- HP CD-R 52x lightscribe
- Plextor DVD+R 16x "silver printable"
- Ridisc DVD+R Dual-layer 2,4x "printable"
A HP-ra sikerült írnom is, meg képet égetni, de a másik kettõre csak adatot tudok írni, képet égetni nem.
Mi lehet a baj, ha valaki tudja az légyszi tudassa, talán más okulására is!
Elõre is Köszi!
Akárhogyanis szeretném :D nem akarja meg csinalni a Light Scribe dvd re a mintát,mindig kiirja azt amit Õneki "2006. aug. 16. 13:53" hozzászolásában
Frimwaret frissitettem de igysem jo,mi lehet a gond?
Surething és Neroval probalkoztam,egyik sem jo,1hetes a dvd iro,LG
Hp dvd re akarok irni LightScribe 1.2 -8*
Sorry .. <#pardon1>#pardon1>
Letöltöttem és feltelepítettem a LightScibre nevü progit. (Sajnos összekevertem a LabelFlash-el.) Sehogysem tudok megszabadulni tõle.
A legváratlanabb helyeken bukkan fel. Nincs uninstallja sem.
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet tõle véglegesen megszabadulni? (A regedittel már átnyálaztam a gépet, és kiszedtem mindent amit találtam, de mégiscsak felbukkan néha-néha.)
a http://www.lightscribe.hu/ oldalon hasznos információkat találhattok a Lightscribe-ról.
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Vagy inkább ne probálkozzak ilyenekkel? :DD
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nekem az a problémám, hogy pl. az itteni belinkelt prohardver-es oldalon lévõ képhez képest eléggé halvány mintát csinált az íróm, pedig a legjobb minõségre állítottam! Van vmi progi amivel lehet állítani a kép élességét?
Ja, Nero-t használtam a lightscrib-hoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Milyen lemez kell a LightScribe használatához? DL-es lemez van? Hol lehet ilyen lemezeket venni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A NeroStartSmart-ban az Extrák kategórián belül keresd a Print LightScribe Labels gombot. Vagy a CoverDesigner-ben a New Project-nél a LightScribe-ra kattints. Ha ez sem mûxik, akkor a Print setupnál nézd meg, hátha a nyomtatók listáján megtalálod a LightScribe-meghajtódat.....
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.