Metroid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha befejeztem a castlevaniákat(1. végén vagyok) jöhet a zero mission :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

...vágod?
Töltsük le az internetet!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Még nem teljes ugyan, de jó õket így együtt látni :)
Powned by Phazon...
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
# A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
# Szándékos flood és reklám esetén.
Powned by Phazon...
Ennyi mocskos hazugságot régen láttam egyszerre.
Powned by Phazon...
Gondoltam megosztom veletek, hátha megtetszik valakinek.
te hogyan képzeled el a játék folytatását (emlékeztetõül: a Metroid Fusion a jelenlegi lezáró rész) ?
Powned by Phazon...
Kedves olvasóm, és Metroid-vadász barátaim! Örömmel jelenthetem, hogy hosszas kutatómunkát és rendszerezést követõen elkészült a Metroid Galaxy Guide legújabb fejezete, ‘Az SR388 rendszer I.' címmel. Íme a tartalomból, röviden:
* A bolygó jellemzése, geográfiai adatok, kémiai összetétel
* A Metroid II: Return of Samus és a Metroid Fusion történeti kapcsolata
* A Chozo jelenlét bizonyítékai
* A natív létformák és a Metroid - X Parazita jelenlét
* Oknyomozás az X Parazita sztoriban elfoglalt helye körül
* Samus I. és II. felbukkanása
* A BSL kutatóállomáson történt incidens (Samus súlyos X fertõzése)
* Az SA-X és a fejvadászba fecskendezett Metroid DNA harca
* Az X Parazita vállfajai, egyedi jellemzõi
Mindez színes-szagos körítésben tálalva, csak igazi Metroid rajongók számára. A véleményeket a blogbejegyzés komment szekciójába (a hozzászólás regisztráció nélkül is mûködik, email cím sem kötelezõ) és ide várom. A soron következõ fejezet várhatóan az SR388 rendszer fennmaradó tagjának számító SR227-rõl, és a Biological Research Station (BSL kutatóállomás) tesz említést, amelyet a távlati terveim szerint a Metroid Prime Hunters planéták követnek majd. Köszönöm a figyelmet, és további sikeres vadászatot!
Metroid Galaxy Guide: Az SR388 rendszer I.
Powned by Phazon...
http://gametourmix.redpanda.hu/index.php
Powned by Phazon...
The last Metroid is in captivity... the galaxy is at peace.
Top 20 SNES game Ever 10-1
Powned by Phazon...
Powned by Phazon...
http://gametourmix.redpanda.hu/?page_id=838
Amíg az SR-388 parkolópályán van, nekiálltam lefordítani a Metroid e-manga kétrészes kiadványát. Az elsõ félig elkészült, rövidesen az is felkerül az oldalra.
Powned by Phazon...
Pillanatnyilag nem volt, de ígéretet kaptam, hogy utána néznek.
Árban a kazettára kb 3000 Ft-ot mondtak.
A jövõ héten újra megyek, akkor tudok pontosabbat mondani.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
A Metroid Prime 2: Echoes tárgyát képezõ Aether és Dark Aether történelme, a Luminothok felemelkedése és bukása, társadalmi rétegzõdései, hõsei, a Leviathan-Phazon szennyezés, az Ing hordák és még számos érdekesség már elvileg olvasható formában jelent meg az oldalamon. Bár a Tallon IV-hez hasonlóan a képanyag itt is rendelkezésre áll, egyelõre nincs a szövegbe szúrva, így tömör anyagra számítson mindenki. Szervízben van a számítógépem, ezért a befejezetlen részek megírására és a képek beillesztésére várni kell egy hetet, legalább..
Ettõl eltekintve, aki ellenállhatatlan vágyat érez az elolvasására, és a kommentelésre, nos... már most is szabad a pálya :)
Metroid Galaxy Guide - 06.2-es fejezet - az Aether bolygó
Powned by Phazon...