Metroid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
spoilerekre mennyire készüljünk?

...vágod?

Hát basszus... zseniális ez az új Metroid Prime 3: Corruption. Bár én az NTSC verzióval játszom, feltehetõen a PAL is dettó ugyanez lesz. Elkészült a teszt, az októberi 576 Konzolban, az európai premier elõtt olvasható lesz már az anyag.

Powned by Phazon...

KILLER2
Ha veszek Wii-t, az ilyen lesz!

Töltsük le az internetet!

Beast Machine

potyognak a könnyeim a gyönyörûségtõl, ázze, komolyan <#eljen>

...vágod?

KILLER2
Én megyek. Fent is vagy a frien listámon. De hogy lehet kiválasztani, hogy kivel játszok? Én friend kódom: 1203-4384-7048

koryne
Valakinek lenne majd kedve wifin MP:H-ezni? Friend kódom: 4510-4762-3986

Xbox Live gamertag: kilencnad

Beast Machine
Minek, a Zero Missionban benne van a NES Metroid is:P

...vágod?

Van - a NES Classics-os origi metroid újrakiadása.

Powned by Phazon...

Beast Machine
Történetileg így vannak az epizódok:

Metroid / Metroid Zero Mission - Metroid Prime 1/2/3 - Metroid II: Return of Samus - Super Metroid - Metroid Fusion

...vágod?

GBA-ra van meg a fusionon es azero missionon kivul mas?
koszi:)
KILLER2
Ja azt hittem még csak a mother brain-nál tartasz. Nem, ott már csak cradits van.

Metroid NES, Super Metroid SNES, Metroid II: Return of Samus GB. Mennyi kell még ?:)

Powned by Phazon...

nincs valami atvezeto a metroid fusionba?(valami az X-rol) mer en ugy vettem eszre, h a fusion az a folytatasa...

amugy nincs a zero missionon kivul meg a fusionon kivul 2D-s Metroid?:)
igen-igen, d miutan felrobban a pirate bazis, utana semmi? valami epilogus?:P
KILLER2
Ha jól gondolom, akkor mother brain-t ölted meg.
Elmenekülsz a bázisról, de út közben lelövik a hajódat és elveszted a ruhád. Innen még hátra van egy hosszabb rész, amíg a Space Pirate bázison ruha nélkül mászkálsz és visszaszerzed a ruhád, ami már Gravity Suit lesz, meg talán még 1-2 másik képességet. Utána még jön a végsõ fõellenség, ami egy robot Ridley. Utána megint menekülhetsz a bázisról és itt a vége.

hi all

a metroid zero missonben megolom a 2. olyan foszornyet ami onmegsemmisitot indit el... elmenekulok a bazisrol...
utana mi tortenik mer nekem a jatek kiakad:S
erdekelne mi a vege

koszi
Nexxuss
Iron man meg 1963 :-)

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Beast Machine
ja, Samusszal nem veheti fel a versenyt!

...vágod?

KILLER2
Tudom. De a acélrobotizészarság jobb xD

Beast Machine
Ez Iron Man-.-

...vágod?

Beast Machine
Samus tudtommal elõbb volt, 1986-os.

...vágod?

Nexxuss
Vagy Samus rá?:P

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Kicsit tényelg, de elég kicsit. Azé nem mindegy, hogy ilyen acélrobotizészarség vagy Varia Suit :)

valakit érdekel egy Metroid Prime GC-re?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Beast Machine
Kicsit sem hasonlít Samusra, ááá....

...vágod?

koryne
Esteleg ha valakit érdkel: Metroid Manga.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Oldern the 1st
Tanulj meg olvasni.

Szóval az, hogy pihenõre megy a Metroid, nem azt jelenti, hogy pihenõre megy a Metroid...

KILLER2
Metroid Dread? Jól hangzik. Eddig nem hallottam róla semmit, mondjuk nem is nagyon lehetett, de a neve tetszetõs. Hátha lesz belõle valami. Kíváncsi lennék, hogy mit takar ez a név.

Újra rebesgetik a Metroid Dread-et. Anno, 2005ben is felbukkant már a név (hivatalos Nintendo doksikban is), de nagyban kussoltak a létezésérõl és abbamaradtak a találgatások. A Metroid Prime 3-ban talált meglepi miatt azonban újra szárnyra keltek a pletyók... szóval lehet reménykedni :)

Powned by Phazon...

Egyébként pedig... a Prime trilógiáról van szó.

Powned by Phazon...

Igen? Kedves agymosott fórum warrior, ezt hol olvastad? LINKELD be azt a megbízható forrást, ami ezt említi - mert mi nem írtunk ilyet - sem a gameren, sem az 576on. Tudtommal a Retro Studiossal készített VIDEO interjúban (és szöveges forrásban is) arról van szó, hogy a Metroid Prime sorozatot fejlesztõ stúdió egy ideig pihentetni fogja Samus Aran-t. Senki nem mondta azt, hogy a sorozat végleg gyengélkedõre kerül - csupán arról van szó, hogy a Retro most egy darabig nem készít Metroidot. (meg is értem õket...)

Kiráz a hideg a magadfajtáktól...

Powned by Phazon...

KILLER2
Ja. Érintõvel pont frankó is lenne a célzás, de persze anélkül is megfele, mert a Fusioné is jól el van találva, bár 2Dben az irányítással csak ritkán van gond. Meg szeritenm egy õjabb 3Ds is jöhetne, amivel jóvátennék a Hunters beli hangulathiányt.

Csatlakozom.
2D-s Metroidot DS-re! :)

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

KILLER2
Az se lenne rossz, de én inkább annak örülnék, ha DSre csinálnának 1-2 Metroidot. DSem legalább van.

Beast Machine
igaz, igaz.

Lehet, hogy esetleg feldolgozzák valamelyik régebbi Metroid részt? egy Wii-s Super Metroidnak vagy Fusionnek naggggyon örülnék:)

...vágod?

KILLER2
Na az jó lenne. De a Prime csak egy szó. Csak egy alcím. Lehet, hogy az N csak azért mondta, mert titokban valami nagyra készül (de szép is lenne). Csak mert a Prime-nak vége, a Metroidnak még nem kell így járnia.

Beast Machine
a poén, hogy a N bejelenentette, hogy a Prim3 az utolsó Prime, így ezek után nem is nagyon tudom, mit lehetne még Metroidot alkotni. esetleg egy Fusion 2 jó lenne...

...vágod?

Pihenõre megy a Metroid

Ezek a gamer365/576-osok tényleg teljesen agymosott idióták: arról van szó, hogy nem a Retro fogja készíteni a következõ Metroidot, ettõl még másik belsõs vagy külsõs stúdió nyugodtan megteheti.
Persze, ha nemsokára jönne a következõ rész, akkor meg rókabõrrõl pampognának...

Neked legyen igazad :)

Powned by Phazon...

Csibe001
POWNED :D :D :D

Csibe001
Mi tartott eddig?

Metroid_Prime_3_Corruption_USA_Wii-PROMiNENT
2007-08-27 05:36:35

:D

Mi ebben a szomorú, így is rengeteg el fog kelni..én tuti egybõl veszem s sokan lesznek még így hidd el.

Egy ideje már kint van. Amúgy csalódott leszel, mert enyém az 576. hozzászólás :-P

Metroid_Prime_3_Corruption_USA_Wii-PROMiNENT.torrent

...

hát eddig tartott. Szomorú ez.

Powned by Phazon...

Beast Machine
te pedig kiszámítható, és unalmas.

...vágod?

Nyitott könyv vagy...

Beast Machine
És Mario? SSMB? F-Zero? sorolhatnám még.

...vágod?

Képzeld nem - de mit is tudsz te errõl...

Powned by Phazon...