VW Golf
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
nem tort el a kar, megneztem mar, meg a gaztol fuggetlenul sem indul el az auto, alapjaraton is csak ugy indul most, hogyha folyamatosan rainditok, azmeg hat nem tul egeszseges a motornak :]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ugyanez volt vele 1x.
5letem az viszont nincs,mert visszaraktam a bowdent,aztán semmi gondom nem volt :o
Nem lehet,hogy a szabályzókar,ahova a bowden megy esetleg eltört,és csak a "teteje" forog gázadásnál?
Egyébként így elsõ hallásra olyan,mintha egymástól független lenne a 2 probléma.
Talan ebbe a topicba illik a legjobban. Van 1 osregi, 27 eves 1-es golfom. Garazsban allt evekig, ill. fel lett ujitgatva, tehat amit 1 27 eves autotol varni lehet, azt teljesiti.
Most az tortent vele, hogy leakadt a gazpedal a gazbovdenrol. Semmi gond, ami rogziti, kicsuszott, vissza kellett rogziteni, meg nem orult modon padlozni.
Viszont amikor ez tortent, lefulladt, ra kellett inditani 1 joparat, es ugyis csak alapjaraton tudtam elmenni egy parkoloig. Ezutan nem indult be. Arra gyanakodtunk, hogy megszivta magat benzinnel, betoltuk, a vegen elindult. Hazagurultam vele (200 m), bealltam, semmi gaz.
Masnap indulnek, kitalatok a parkolohelyrol, indul faszan, teszem 1esbe, gaz kiakad, rainditok 1et (!), tobbet nem akartam, nehogy ugy jarjak, mint elozo nap. Na.. azota nem indul az auto.
Rainditok, kohog, gazt nyomok, nem reagal, amugy csak kohog, kohog, de nem indul, nem kapja el. Benzin van benne, olaj van benne, toltes van az aksiban. Gyertyak jok.
Tanacstalan vagyok(vagyunk), tippek, otletek?
Elore is koszonom
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Akit erdekel van 1 par kepem!
Írjon priviben es atkuldom!
KB 75db kep!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A világon ebbõla típusból gyártották a legtöbbet és klasszikusan az egyes golfot tartják a világ valaha gyártott legjobb autójának
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
Kerdeztuk a kereskedot van-e flottakedvezmeny. Mondta, hogy 10.000Ft-ot el tud engedni az autok arabol. Jo mi? Kirohogtuk.
A Hondanal mar masodik autora ajanlottak rogton 300.000Ft kedvezmenyt!
Edesapam IV-es Golfjaban 60e kilometer van, az esetek 90%-aban nem megy az egyik henger. (Villog is a motorhiba jelzo.)
Elvitte a markaszervizbe, a gari pont lejart, igyhat legomboltak rola 80.000Ft-ot es kicsereltek 2 kabelt. Masnap ugyanugy eljott a hiba, ismet elvitte a markaszervizbe. Kicsereltek rajta a masik ket gyujtas-kabelt (elektronikai hibara gyanakodtak), tettek bele motortisztito adalakot es elkertek tole 50.000Ft-ot. Kikanyarodott a szervizbol, de a hiba rogton elojott. Vissza a szervizbe, ahol kozloltek, hogy nem tudjak mi lehet a gond, 500.000Ft-ert darabjaira szedik a motort es biztosan kijavitjak.
Persze faterom mar akkor megbanta, hogy Golfot vett, amikor beült a Civicembe 😊 Motorikusan eg es fold a ketto.
Na de mostmar egy eletre megutalta a VW-t es csak japan autot akar...
UI: Elotte nekem is volt VW Ventom, III-mas Golfom, Audi80-asom. Azok meg ossze voltak rakva. Persze motorikusan mar azokat is vertek a japanok, de megbizhatosagban es minosegerzetben 10-12 eves koruk ellenere is a topon voltak.
De a negyedik szerival valami megvaltozott... 😞
Mostmar egyik 'népautó' se kellene. Szerintem sokan igy vannak ezzel, akiknek volt VW-juk, aztan beultek egy Honda, Toyota, Nissan vagy Mitsubishi volanja moge 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Fekvõzsernyák két kátyú közé szorulva rulez!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2-2,5 milla
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century