Mini Morris
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jobban megnézitek ezt a képet, akkor sztem látszik, hogy kicsit elüt a környezetétõl. Nem csodálkoznék ha lenne benne egy kis Photoshop. Az alatta lévõ Minit pedig már én is láttam, azt hiszem tavasszal az egyik bevásárlóközpontban. Nem szívesen lettem volna a nyertes helyében, mert kezdhette egy új fényezéssel... Szerintem szörnyû volt az a festés. (Bár lehet, hogy csak fel volt matricázva)
Valahogy kétlem hogy egy 7 milliós autót lehetne nyerni. biztos hogy cabrio volt az? mert a sima az olcsóbb. Azt hamarabb el tudnám képzelni nyereményként...
hát igen, kétségtelenül jobban néz ki, de nem hiszem hogy mondjuk ezt az autót meg lehet nyerni... 😛
Bár az biztos hogy találnék neki valahol helyet hogy leparkoljam. Ja és ha már újfent mininél tartunk akkor gondoltam szólok hogy megint lehet nyerni egy mini-t ezúttal cabriót
nem konkrétan ezt hanem ennek egy tesóját.<#smile>#smile>
Bár az biztos hogy találnék neki valahol helyet hogy leparkoljam. Ja és ha már újfent mininél tartunk akkor gondoltam szólok hogy megint lehet nyerni egy mini-t ezúttal cabriót
nem konkrétan ezt hanem ennek egy tesóját.<#smile>#smile>
Nekem ez a mini jobban tetszik 😉
nagyon helyes! Nagyon jól néz ki ez a kisautó... mondjuk lehet majd átfesteném😛
Pontosan erre gondolok hogy ezt egyre többször csinálják, hogy kiszûrik azokat akik csak regisztrálnak aztán lesz ami lesz. Már miért pont õ nyerken azzal szemben aki mondjuk tényleg lelkes és érdeklõdõ. Fõleg ha nem cukrot osztanak hanem komoly nyereményt.... meg is néztem itt a kép.

Szerintem nem kell azt elolvasni😄 meg egy szerzõdést sem ha aláírsz😄 amúgy viccen kívül... Most aki egy ilyen nyereményjátéknál nem olvassa el a részleteket az sehol?😄
Azért szerintem aki nyeremény játékot játszik az legyen már annyira intelligens hogy elolvassa legalább a szabályokat... mondjuk nekem csak jó hogyha sokan nem teszik és érvénytelen jelentkezéseket küldenek több esélyem lesz. Egyébként én már a xpressz musiccal is nagyon elégedett lennék kaptam kölcsön kipróbálásra én nagyon bejött de azért ssajnálnám rá kiadni a pénzt.
😄
Szokás szerint!
Szokás szerint!
A szabályzatban fel van tüntetve, de ugye azt senki nem olvassa el 😄
Ez marhajó! Regisztrálok a nyereményjátékra és nem kerülök be, mert nem nem küldök el egy emailt a regisztráción felül?
Hol van ez feltüntetve, hogy el kell küldeni a nevem?
Hol van ez feltüntetve, hogy el kell küldeni a nevem?
ezt azért jó tudni, igazán felajánlhatta volna a regisztráció hogy add meg neki a neved... és ne utólag kelljen pótolni
Csak egy egyszerû reg az egész, csak fontos, hogy utólag meg kell adni a teljes nevet a beállításoknál, mert különben nem fogadják el a jelenkezést a nyereményjátékra😊
Egyik rokonomnak van régi minije, õ tényleg sokat szenved vele és elég kicsi belülrõl. mondom neki, hogy regisztráljon, hátha nyer vagy nyerek én egyet. Megnézzük mennyi különbség van a kettõ között :d
Aki a kicsit nem becsüli....annak a nagy kell! 😄
Najó a viccet félretéve, én is örülnék már a telefonnak is!
Najó a viccet félretéve, én is örülnék már a telefonnak is!
de akinek a kicsi is elég lehet h soha nem kapja meg a nagyot😛 egyébként nekem a régi is tetszik csak lehet ahoz szerelõbrigád kellene😊
aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli <#gonosz1>#gonosz1>
neked melyik mini tetszik jobban? az új ?
neked melyik mini tetszik jobban? az új ?
Én nem! Ha már nyerek akkor legyen a mini😄 a telefon mehet annak aki beéri vele😊
Úgysem lesz a tiéd <#ravasz1>#ravasz1>
egyébként én bõven beérném a telefonnal 😊
egyébként én bõven beérném a telefonnal 😊
Én is most regisztráltam, de TI Ne regisztráljatok <#ejnye1>#ejnye1>, mert a Mini az nekem kell <#vigyor2>#vigyor2>
Nyerjetek telefont, jó lesz nektek az is 😊
Nyerjetek telefont, jó lesz nektek az is 😊
kénytelen voltam utánanézni, mert érdekelt. Hát elég megtévesztõ a név, én azt hittem hogy valami óvodával kapcsolatos dolog...<#ejnye1>#ejnye1>
Ebben az OVI-ban a nagyok a nyerõk :-D
Itt megnyerhetitek az autók gyöngyszemét! nyerj minit az oviban
Neked miért ennyire lényeges, hogy magyar rendszámmal használd? Nekem az a lényeg, hogy mini legyen. Az számomra már mindegy, hogy milyen a rendszám rajta, felõlem lehet pakisztáni is az sem érdekel, ha ott meg tudom venni itthon meg használni 😊
Azért, ha veszek egy Minit azt már csak Magyar rendszámmal fogom venni, vagy beregisztráltatom😊.
Hát okosan kell csinálni. Ha kint helyezed üzembe, és mondjuk német rendszámmal vagy esetleg szlovákkal - mint mostanában oly sokan - járkálsz, akkor meg lehet úszni igazán olcsón
Igen itt drága minden, de ha beleszámítod a regisztrációs adót, akkor a külföldrõl behozott autó is drágább lesz. Mondjuk nem ennyivel mint amennyit a magyar kereskedõ-cégek rátesznek.
Csak M-o.-n ilyen drága minden. Ha kicsit szétnéztek külföldi oldalakon, akkor láthatjátok, hogy ott más a helyzet
ja, a hülyének is megéri😊
Az Olasz Melóban szerintem nem a Cooper S van bár nem vagyok benne 100%-ig biztos... de mindenesetre egy használt mini 2003-as évjáratú is kb 2,5-3 millió minimum
Használtan kerül 6.5 millióba a Mini S, szóval nem olcsó mulatság.
Nem mert az új Minit rendesen összepakolták😊
Azért a kocsigyártásuk nem poén...😊
Jaja ezt vágom😊
Valamelyik nap nekem is elküldték elõször megijedtem, hogy mi is ez de aztán jót röhögtem, azóta én is ezzel szivatok kb mindenkit😊 Hát igen a Mini poénos dolgokat is tud...
Valamelyik nap nekem is elküldték elõször megijedtem, hogy mi is ez de aztán jót röhögtem, azóta én is ezzel szivatok kb mindenkit😊 Hát igen a Mini poénos dolgokat is tud...
Ezt a 'bevállalod?'oldalt ismeritek? Lehet névre szóló üzenetet küldeni barátaidnak, íme egy példa:
http://simanvallalom.hu/kezbesit.php?c=0d313537
http://simanvallalom.hu/kezbesit.php?c=0d313537
Hát igen szép is!
És nyáron eléggé jó csak így süvíteni😊
És nyáron eléggé jó csak így süvíteni😊
melyik cabrio ? mivel 2 féle van ?
Nekem a kedvencem a cabrios modell ! Az annyira szép és elegáns, meg persze a 175 lóerõt sem lehet elfelejteni ! 😊
Hát igen 175 lóerõ nem semmi egy ilyen pici kocsiban...
És emellett az átlagosnál is kisebb helyeken is elférsz mellette...
És emellett az átlagosnál is kisebb helyeken is elférsz mellette...
Melyik modellre gondolsz?
A Cooper S-re??
Mert ha igen, akkor nem tudom te hogy vagy vele, de nekem az az egyik kedvencem...praktikus, és szép...
A Cooper S-re??
Mert ha igen, akkor nem tudom te hogy vagy vele, de nekem az az egyik kedvencem...praktikus, és szép...