Lézer chipek és petaflop számítógépek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma senki sem tudja, hogy azért nincs még emberhez hasonlítható teljesítménye az MI-nek, mert nem elég jó gépeken futtatjuk, vagy azért, mert még nem tudjuk a trükköt... én egy tucat algoritmust használtam már, amelyek elvben mutatják az emberi szellemi teljesítmény minden ismérvét (kreativitás, tanulás, hibatûrés, alkalmazkodás), de néhány tucat dimenziós játékproblémákon tudjuk csak futtatni, mert valódi problémákhoz akkora gépeket igényelnének, amire egyelõre nincs lehetõségünk.

Nethyrrea
az ilyen gépek elegendõ kapacitással rendelkeznek hogy a csillagászati kutatások során szerzett hihetetlen mennyiségû adatot elemezni tudják pl.

gondolj bele, egy ilyenen elindítani a SETI home-t vagy az UD-t (united devices, rákkutató ilyesmi) ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Pl. gyógyszerek hatásainak (és mellékhatásainak) modellezéséhez.

Amúgy "szerintem azért", hogy rájöhessenek, hogy a mai ismereteken alapuló modellek mûködésképtelenek. :P

ahoz elobb meg kene irni:)

papabear
Azon talán futni fog a Win Vista

<#buck>
Nekem ez a teechnlógia magas valamit tudhatnak ott a NEC nél de minek akarnak ezek embert szimulálni ? mátrixot akarnak csinálni vagymi a ....

Na ezen kell az MI-t kipróbálni....<#email>

Nezd a pozitiv oldalat... nem kell kisvarosnyi villanyszamlat fizetned :o)

Y
És én azt hittem, hogy gyors gépem van...<#vigyor4>
← ElőzőOldal 2 / 2