Spy the Ghost

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
Én már akkor rühelltem őket, amikor a csúcson voltak <#banplz>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

gondolom rájött, hogy Dana International az õ világa...

baszki amikor egy zenei oldalon nincs legalább egy nyomorult dal fent ízelítõnek hát attól igencsak ütni tudnék...

zoltan93
www.goat.mlap.hu <--- zenei kívánságmûsor!érdemes megnézni!igaz nem spy the ghost de viszont nagyrészt dance!

Csuhai G
Hmm, kíváncsi vok! :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Próbáld meg a RadioMax EuroTrance stream-jét, bár nemtom, hogy magyar számokat adnak-e...

Gerygrey
Mondj már légyszi egy olyan rádiót ahonnan ez folyik, még Spy the ghostot is szívesebben hallgatnék, mint ami a rádióból árad, az igénytelen kommersz amerikai hip-hop és árenbí ezerrel, mintha manapság csak ebbõl állna a zene. Nem tartozik elsõszámú kedvenceim közé a Spy-féle zene, de megváltás amikor az egész napos Pussycat Dolls meg Black Eyed Peas hányadék után elvétve bead a rádió egy Dance4ever vagy DJ Szatmári-féle, dallamos, bulizós számot.

Az igényes zene nálam ott kezdõdik hogy Vivaldi, Beethowen, Brahms. A mai zenéket nem aszerint hallgatom hogy mennyire igényesek (értsd: mennyit dolgozott vele az alkotója), hanem hogy milyen a hangulata. Nem stílus alapján válogatok és nem skatulyázok be senkit a zenei ízlése alapján (a legnagyobb szûklátókörûség pont az, hogy kategorikusan le"diszkósköcsög"-özünk vagy le"goástrenszesbuzi"-zunk embereket amiatt hogy milyen zenét hallgatnak), engem ugyanúgy meg tud fogni egy Casting Crows vagy Depresszió szám, mint egy Szatmári feat Jucus. Nem verem magam hogy én felsõbbrendûbb vagyok bárkinél is mert én jobb zenét hallgatok, hiszen nyilvánvalóan mindenki ugyanolyan jónak és "felsõrendûbbnek" gondolja a saját ízlésének megfelelõ zenét.

A spy klipekben és a diszkóban rángatózó divatmajmok persze egészen más tészta, de minden stílusnak megvan a maga állatkertje, a tokio hoteles mûrokker, és a kocsiban 50 centet dübörögtetõ "hûdekemény gengszterzenét hallgató faszagyerek vagyok" típus ugyanúgy ide tartozik.
Gerygrey
Mondj már légyszi egy olyan rádiót ahonnan ez folyik, még Spy the ghostot is szívesebben hallgatnék, mint ami a rádióból árad, az igénytelen kommersz amerikai hip-hop és árenbí ezerrel, mintha manapság csak ebbõl állna a zene. Nem tartozik elsõszámú kedvenceim közé a Spy-féle zene, de megváltás amikor az egész napos Pussycat Dolls meg Black Eyed Peas hányadék után elvétve bead a rádió egy Dance4ever vagy DJ Szatmári-féle, dallamos, bulizós számot.

Az igényes zene nálam ott kezdõdik hogy Vivaldi, Beethowen, Brahms. A mai zenéket nem aszerint hallgatom hogy mennyire igényesek (értsd: mennyit dolgozott vele az alkotója), hanem hogy milyen a hangulata. Nem stílus alapján válogatok és nem skatulyázok be senkit a zenei ízlése alapján (a legnagyobb szûklátókörûség pont az, hogy kategorikusan le"diszkósköcsög"-özünk vagy le"goástrenszesbuzi"-zunk embereket amiatt hogy milyen zenét hallgatnak), engem ugyanúgy meg tud fogni egy Casting Crows vagy Depresszió szám, mint egy Szatmári feat Jucus. Nem verem magam hogy én felsõbbrendûbb vagyok bárkinél is mert én jobb zenét hallgatok, hiszen nyilvánvalóan mindenki ugyanolyan jónak és "felsõrendûbbnek" gondolja a saját ízlésének megfelelõ zenét.

A spy klipekben és a diszkóban rángatózó divatmajmok persze egészen más tészta, de minden stílusnak megvan a maga állatkertje, a tokio hoteles mûrokker, és a kocsiban 50 centet dübörögtetõ "hûdekemény gengszterzenét hallgató faszagyerek vagyok" típus ugyanúgy ide tartozik.
Azt a szpájdegoszt cédét én a kukában helyezném örök nyugalomra.

InfectedMann
De mit már az ember ha csak azt látják a VIVA -n meg ez folyik a rádióból... mit vár az ember akkor ha megszokott médiákon keresztül tájékozódnak a divatmajmok akiknek nincs egyéniségük és a trend után mennek... én trendtõl függetlenül sok stílust kipróbáltam a Trance mellett, de egyik sem tudta azt nyújtani számomra mint a trance. De persze más így meg a Progressive -el vagy a House -al (az utóbbi 2 is már divattá vált valamelyest egy ideje), a Goa Trance és még sorolhatnám... De senki sem mondja azt,hogy a Disco/Dance/EuroTrance (nevezzétek ahogy akarjátok) az a stílus aminél lekell ragadni... <#fejvakaras>
Sosem fogom megérteni azokat akik ilyen zenét hallgatnak, de mit várunk olyanoktól akik a Trance -t technonak nézik vagy langyibuzizenének nevezik meg még sorolhatnám...
Tehát a szûklátókörûség az ami itt a baj, de nem ez az egyetlen.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Igazat adok... igazából az a legnagyobb szánalom, hogy sokan még csak most ébrednek rá (lásd az ismerõsöm aki ettõl az albumnak nem nevezhetõ hulladéktól megakar válni), hogy más stílus is van a világon amik sokkal közelebb állnak a zene fogalmához (lásd pl. TRANCE - és annak minden válfaja).

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Picizöldfül
spy the ghost pff,szégyen,istenem ien zenét...ez már nem zene hanem vmi tingli tangli kommersz 90es évek diszkós remaker gagyi szar,szánalom hogy még ien zenének topicot szentelnek..jahés nemvok rocker<#mf2><#banplz>

InfectedMann
Sztem nagyobb esély van rá mintha ha egy Trance bakelitet akarna valaki eladni ebben a topicban <#hehe>

VinylToy
hát biztos sok jelentkezõ lesz :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

InfectedMann
Egy ismerõsöm meg megválna egy eredeti Spy The Ghost - Partytime 3 albumnak nevezhetõ hulladéktól.
Ár: 2500 Ft.-
Képek
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4

Ok amiért megválik tõle:
Rájött, hogy ez nem az õ stílusa és hosszútávon nincs jövõje hazánkban.

u.i.: Nem nem hírdetem aprohírdetés oldalakon mert a haverom már anno egyszer megtette és azóta is várja a vevõket.

Jelentkezni priviben és csak BP -rõl.

Attila56
Sziasztok.Spy The Ghost for4
Tudtok oylan oldalakat ami Spy The Ghost fan oldalak és le lehet tölteni zenéket onnan?(Spy The Ghostot :) )

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

prezi
<#gonosz1>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

JAST
a válasz nem. :D

VinylToy
nem ez volt a kérdés :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

JAST
vmi rajongója reggelhette be mert location n/a...

VinylToy
Jastot megelõzte? :D

prezi
<#idiota>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

<#szomoru1>

Petka
jajj
volt Elöszálláson a Spy és volt szerencsém ott lenni
mondjuk nem tetszett a buli
de iyletszolt a spy
és akkor jöjjön egy kis zsolti a béka
és durr benyomta a szerelmes vagyokot

csak ennyit akartam
<#mf1><#mf1>

Sanyix
Szerezzél meg egy ilyen spydögósztos klipet, nagyon poénos, tök jókat lehet röhögni azokon az idiótákon, akik úgy rángatóznak ha epilepsziás rohamuk lenne. Ráadásul az utsó klipben még ezüstösre is vannak festve. Nagyon röhelyes, érdemes megnézni :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Punker
igazad van csak átfutottam és az anyázósokat jutalmaztam, qrvára nem érdekel a primitív vitájuk ezért nem fogom az idõt pazarolni rá.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

McGrady
na látod, ez flém :DDD

Kuss!-magyarázta.

VinylToy

sweech
D:

Dying Soul
pont ezért, csend.

VinylToy
rosszul járnál :D

Dying Soul
Legyél már mod

VinylToy
Sweech, Phall, PXe, Csuhai G nekik mind büntipontot kellett volna adnod, de Te ehelyett, bejössz a topikba talán végig se olvasod, és azt mondják adjál büntipontot neki és neki, te pedig megteszed, ez azért nem így mûködik szerintem :C

sweech
de te akkora hülye vagy de komolyan...ki kezdett el fikázni ha nem te?

kulabácsi
Hát a zenéje sörrel elmegy, de a klippje amit láttam, hát az röhejes volt...a buffalló azért bevirított vazz!:D NEVETSÉGES!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bigfoot
vannak jó számai,de akkor jó ha pl discoba õ a dj,nagyon jól tolja!

báttyó02
má megint kivételezés mi?
haha :DD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Brigicsaj
ehh..:DDD köszi, de nem kell, meg vagyok most a saját zenéimmel....:D vagyis amiket én szedtem le..:D

xD

Punker
Flém OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Dying Soul
:DDDdd
gratz, menj már, hallgass halász juditot

Dying Soul
báttyónak és misztör frognak büntit plz

A témához hozzászólva, röhejes, ostoba szövegek ("szeretlek, miénk az éj, bulizzunk, míg fel nem kel a nap, nekem csak te kellesz, csak te, te, te-te-te"..), birkáknak pont jó. Van neted, keressél magadnak normális, igényesebb elõadót minimum stíluson belül. Végülis nem kell, azt hallgassd amit szeretsz...

rezsofiz
teljesen jogunkban áll reagálni az ilyen téveszmés idiotaságokra

bocs az offért, by

sazl : c

rezsofiz
az hogy divatból hallgatsz e zenét az nem függ attól hogy ismert e egy zenekar vagy nem sztem. én pl szeretem a depressziót, és rajtam kívûl még sok ember, akkor most divatmajom vagyok? hát nem. nem azért hallgatom mert a többi ember, márpedig a divatmajmok azok akik ezt csinálják.

rezsofiz
istenem hagyjátok már az ovis általánosításokat.. az hogy kinek zsiros a haja meg kinek nem az nem azon mulik hogy milyen zenét hallgat.. uristen mostmár

Matthew Prosac
Küldessz privi-be msn-címet akkor küldök ott neked.
Elmulaszthatatlan feladatomnak érzem a fiatalság védelmét és a zenei közízlés javítását /vagy inkább a köz zene ízlésének javítását?/. <#miaz><#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Brigicsaj
mint pl? :)

xD

Matthew Prosac
ajánlhatok neked jobb zenéket mint Spigiék?
ha ilyen vonalon hallgatsz zenéket az jó, márcsak az igényesebbeket kellene megtalálnod.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Brigicsaj
hát nem tom, a utóbbi Spy the Ghost klipben benne van Erõs is nem csak Spigiboy..:S
mind1, nem tom,..:)

xD

Oldal 1 / 3Következő →