Spy the Ghost
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az igényes zene nálam ott kezdõdik hogy Vivaldi, Beethowen, Brahms. A mai zenéket nem aszerint hallgatom hogy mennyire igényesek (értsd: mennyit dolgozott vele az alkotója), hanem hogy milyen a hangulata. Nem stílus alapján válogatok és nem skatulyázok be senkit a zenei ízlése alapján (a legnagyobb szûklátókörûség pont az, hogy kategorikusan le"diszkósköcsög"-özünk vagy le"goástrenszesbuzi"-zunk embereket amiatt hogy milyen zenét hallgatnak), engem ugyanúgy meg tud fogni egy Casting Crows vagy Depresszió szám, mint egy Szatmári feat Jucus. Nem verem magam hogy én felsõbbrendûbb vagyok bárkinél is mert én jobb zenét hallgatok, hiszen nyilvánvalóan mindenki ugyanolyan jónak és "felsõrendûbbnek" gondolja a saját ízlésének megfelelõ zenét.
A spy klipekben és a diszkóban rángatózó divatmajmok persze egészen más tészta, de minden stílusnak megvan a maga állatkertje, a tokio hoteles mûrokker, és a kocsiban 50 centet dübörögtetõ "hûdekemény gengszterzenét hallgató faszagyerek vagyok" típus ugyanúgy ide tartozik.
Az igényes zene nálam ott kezdõdik hogy Vivaldi, Beethowen, Brahms. A mai zenéket nem aszerint hallgatom hogy mennyire igényesek (értsd: mennyit dolgozott vele az alkotója), hanem hogy milyen a hangulata. Nem stílus alapján válogatok és nem skatulyázok be senkit a zenei ízlése alapján (a legnagyobb szûklátókörûség pont az, hogy kategorikusan le"diszkósköcsög"-özünk vagy le"goástrenszesbuzi"-zunk embereket amiatt hogy milyen zenét hallgatnak), engem ugyanúgy meg tud fogni egy Casting Crows vagy Depresszió szám, mint egy Szatmári feat Jucus. Nem verem magam hogy én felsõbbrendûbb vagyok bárkinél is mert én jobb zenét hallgatok, hiszen nyilvánvalóan mindenki ugyanolyan jónak és "felsõrendûbbnek" gondolja a saját ízlésének megfelelõ zenét.
A spy klipekben és a diszkóban rángatózó divatmajmok persze egészen más tészta, de minden stílusnak megvan a maga állatkertje, a tokio hoteles mûrokker, és a kocsiban 50 centet dübörögtetõ "hûdekemény gengszterzenét hallgató faszagyerek vagyok" típus ugyanúgy ide tartozik.
Sosem fogom megérteni azokat akik ilyen zenét hallgatnak, de mit várunk olyanoktól akik a Trance -t technonak nézik vagy langyibuzizenének nevezik meg még sorolhatnám...
Tehát a szûklátókörûség az ami itt a baj, de nem ez az egyetlen.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ár: 2500 Ft.-
Képek
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
Ok amiért megválik tõle:
Rájött, hogy ez nem az õ stílusa és hosszútávon nincs jövõje hazánkban.
u.i.: Nem nem hírdetem aprohírdetés oldalakon mert a haverom már anno egyszer megtette és azóta is várja a vevõket.
Jelentkezni priviben és csak BP -rõl.
Tudtok oylan oldalakat ami Spy The Ghost fan oldalak és le lehet tölteni zenéket onnan?(Spy The Ghostot :) )
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
volt Elöszálláson a Spy és volt szerencsém ott lenni
mondjuk nem tetszett a buli
de iyletszolt a spy
és akkor jöjjön egy kis zsolti a béka
és durr benyomta a szerelmes vagyokot
csak ennyit akartam
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
haha :DD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
xD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A témához hozzászólva, röhejes, ostoba szövegek ("szeretlek, miénk az éj, bulizzunk, míg fel nem kel a nap, nekem csak te kellesz, csak te, te, te-te-te"..), birkáknak pont jó. Van neted, keressél magadnak normális, igényesebb elõadót minimum stíluson belül. Végülis nem kell, azt hallgassd amit szeretsz...
bocs az offért, by
sazl : c
Elmulaszthatatlan feladatomnak érzem a fiatalság védelmét és a zenei közízlés javítását /vagy inkább a köz zene ízlésének javítását?/. <#miaz>#miaz><#vigyor>#vigyor>
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ha ilyen vonalon hallgatsz zenéket az jó, márcsak az igényesebbeket kellene megtalálnod.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
mind1, nem tom,..:)
xD