Atlético de Madrid

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint beégtek :DD
attiGT
ne felejtsük el, hogy a bajnokságot elég szépen hozták, nevetõ harmadikként úgymond...

Tyler1
Sajnálom az eredményt, de nem lehet mondani, hogy a Real nem tett a gyõzelemért. Hatalmas nyomás volt már mindkét csapaton a végére, ilyenkor nüanszok dönthetnek, hogy 1:1, vagy 2:0 lesz az eredmény. Hosszabbítás pedig felõrölte az Atleticot.

Azért az ezüstéremmel is emelt fõvel állhatnak ki, nem kis út vezetett idáig.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
cr is csak egy zsoldos, portugál létére egy spanyol csapat volt élete álma, szégyön

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

és még Ronaldo verte a mellét a végén ott lõttem volna le helyben...kurvára nem érdemelte meg a gólt...de nem megyek be balhézni a Ríll topikba...elszabadulna a pokol

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
bekaphatja a walesi zsoldos kocsog, a fejével riogatni lehetne

attiGT
Atlétic!!!!!!

Zenszkij
Atlétic!!!!!! :D

Simeone szobrot kap:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Drukkolok nekik, mekkora lenne a döntõben a Realt megverni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mindjár döntõ:)

vajon meglesz-e az elsõ matracos gyõzelem?

Effe88
le a kalappal Simeone elõtt
nem semmi amit elért azzal a kerettel

Zenszkij

jó meccs volt, grat nekik...10 év után az elsõ csapat mely megtöri a Barca-Real hegemóniát

minimize
Gratulálok az Atletico-nak,az egész évi teljesítményéhez. megérdemelt cím.

No one can stop Death!

Darthmushroom
GRAT NEKIK!!!

http://www.youtube.com/v/DrjEKeqXU7U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szucsy89
megérdemelte az atleti
contraste
Grat az Atlétinek! Costa épüljön fel gyorsan!

ain't got no history

Zenszkij

Zenszkij
Átletic!!! Átletic!!!! Átletic!!! Már csak a Realt kell megütni! :D

koszi!
Mor3llo
40mó euró körül vették, és valami 60 a kivásárlási ára.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tudja valaki menyiert vettek anakidejen Falcao-t, es menyi a kivasarlasi oszegje?
Effe88
<#nevetes1><#eljen><#taps><#taps>

amúgy ngyon pörög a totyik:D:D
uccsó üzi:D:D 2009. okt. 08. 20:37

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

franc0
Hát remélem, mert lassan lerúgom a TV-t a helyérõl...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Rudee
Kiváncsi leszek, hogy a tegnapi, elsõ bajnoki gyõzelem után vajon folytatódik-e a bukdácsolás. Netán elindultok felfelé.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Ja, Asenjo tegnap lett hivatalos, azért mégse volt korábbi megegyezés.
Na de ez a Juanito, az nem biztos, hogy kellett oda. Bár nekem mmindegy.

franc0
Na, csak nem lõttem mellé.
Asenjo megvan, Reyes pedig marad addig, amíg valaki nem kinál érte 6,5m eurót.

franc0
Resino 1 éves szerzõdést kapott. Juhé!

Rudee
LG Amsterdam Tournament 2009
Ajax, Atlético, Benfica, Sunderland

franc0
Reyesre meg Asenjora azt mondom: majd meglátjuk.
Jurado kell még, a másik 5 nekem nem hiányzik.

Rudee
Holnap este 7kor IFK Mariehamn-Atlético barátságos meccs.
Maxi, Aguero, Forlán és Perea nem utazott el. Ott lesz viszont 3 fiatal (Keko, Rubén Pérez, César) a B csapatból, valamint az ifista kapus, Borja.

Rudee
Reyesre a transfermarkt mást ír. Anno a Benfica honlapján is fent volt, hogy végleg az övék.

Ugyanakkor Asenjo még nincs sehol. Eddig csak a kölcösnbõl visszaérkezõk (Jurado, Valera, Cléber Santana és Diego Costa) a biztos. Éver Banega megy vissza a Valencia-hoz, pedig vele azért jól járnátok. Zé Castro meg a Depor-é lesz.

franc0
Reyes: http://goal.com/en/news/701/atletico-madrid/2009/05/05/1248374/atletico-madrid-want-jose-antonio-reyes-return

Igen, elszabtam :)

Már megvan, a hét második felében mutatják be.

Rudee
Pedig Reyest tényleg megvette a Benfica, vmi opciója lehet rá az Atléticonak.
A Mallorca-ban kölcsönben lévõ Miguel pedig Jurado néven jobban ismert lehet mindenki számára.

Asenjo-t a fél világ akarja lassan, Õt nehéz lesz megszereznetek.

franc0
Nem tudom, van-e még rajtam kívül ember az országban aki az Atletinek szorít, de a szezon végeztével gondoltam levonom a tanulságokat.

A szezon eleji minimális célkitûzést sikerült teljesíteni, meglett a negyedik hely. Õszintén szólva a 32. forduló után (amikor csak hetedik volt a csapat) ezt nem hittem volna. A vége azonban csodálatosan sikerült: a maradék 6 meccset mindet hozta az Atleti (az utolsó kilencbõl pedig nyolcat).
Véleményem szerint a harmadik hely lett volna a reális, ráadásul a negyedik hely az új szisztéma miatt elég veszélyes, mivel a BL selejtezõben nagyon erõs ellenfelet kapunk (ezzel kompenzálják, hogy a top3 alapból csoportkörös jövõre).

Felhívnám egy sokatmondó adatra a figyelmet: ha csak az utolsó 17 meccset vennénk figyelembe (azaz mióta Resino váltotta Aguirre-t a padon) az Atlético lenne a spanyol bajnok!
Egyértelmûen marasztalnám az edzõt, ha idehozzák Susztert én megõrülök. A játékosok Resinot akarják, remélem hallgatnak rájuk.

A keretben ellenben megint változásokra lesz szükség (bár állítólag már nagyon nincs pénz a kasszában).

A kapuban Leo Franco nagyon jól teljesített, Coupet alig jutott szóhoz. A nyáron sajnos valószínûleg mindketten távoznak. Az egyik helyettes Sergio Asenjo lesz a Valladolid kapusa, akit csak az új Casillas-nak hívnak. Az ára 4 millió euró + 2 játékos, akikrõl még nem tudni kik azok. A srác csak 19 éves, a cserekapus pedig valószínûleg a saját nevelésû, rendkívül tehetségesnek tartott de Gea lesz. Õ csak 18 éves. Nos, asszem én az egyik öreget azért megtartottam volna...

A védelem szokás szerint fos volt. A tökutolsó Recre ugyanannyit kapott mint mi. Egyetlen ember okozott kellemes meglepetést, ez pedig az Aguirre (és a spanyol válogatott) által mellõzött Pablo volt. Resino alatt szerintem nagyon jól játszott. Heitinga és Ujfalusi nem igazán vált be, az utóbbi lehet hogy vissza is menekül Olaszországba. Seitaridis kirúgása nálam jó pont, nem ez a szint. Pernía alulmúlta magát idén (öreg is már szegény), a többiek hozták amit szoktak. A nyáron ingyen jön a kiesett Betisbõl a 32 éves Juanito. Szóba került még Coloccini, én örülnék neki.

A középpályával meg vagyok elégedve, egyedül talán Maxi az aki nem hozza azt amit tudna, amit személy szerint sajnálok mivel az egyik kedvencem, nomeg õ a cséká. Raul Garcia az idén beérett, Miguel a Mallorcában iszonyat jól nyomta úgyhogy a padra mindenképp jó (remélem nem õt húzza be a Valladolid Asenjo-ért) és úgy tûnik a megjött a vezetõség esze, újra Reyes-t akarják (a közhiedelemmel ellentétben nincs eladva a Benficának). Maniche kirúgásának meg jobban örülök, mint annak amikor a locsolásért elõször kaptam pénzt csokitojás helyett.

Csatárposzton némán tisztelegjünk a 34 gólt termelõ Forlan elõtt. Köszönjük.
Agüero egyre érettebb, Pongolle viszont rém gyenge. Kéne még egy csatár (esetleg Reyes itt is jó).

Végezetül még annyit jegyeznék meg, hogy a fejlõdéshez elsõsorban idegenben kellene jobban teljesíteni (7-6-6).

Kellemes nyarat, kérem kapcsojjaki.

Rudee
Szép volt Kun és Diego :)

kraawz
köszi

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

banok
Atletico Madrid - Barcelona 4-3 ::: gólok
http://www.videoplayer.hu/videos/play/324476

grat. megérdemeltétek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Szép góllal vezet az Atlético. Sinama-Pongolle szépen csinálta, Kun meg jött ahogy kell.

Gunnersboy
A Sporting és az Atlético még ennél is több gólt termelt, a két gárda összesen hét találatig jutott Gijónban, és mivel ebbõl az esélyesebb vendégek ötöt vállaltak, vendégsiker született.

Sporting Gijón – Atlético Madrid 2-5 (M. Bilic 4., Barral 60. ill. Agüero 5., 41., Forlán 55., 81., Maxi Rodriguez 71.)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mindent megtettek, pénzük is elfogyott xD

A kopasz most nagyon örül!

Gnome
elmagyarázná nekem vki, h miért jó ez a 4 védekezõjátékos felállás középen??..Forlán labdakezelése meg vicces...mindegy..de azért többet vártam tõlük.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

igen

REAL MADRID

Gunnersboy
jol látom hogy Perea-t meg Nistelrooyt is kiálitották?:DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gnome
ez a meccs megin szarul kezdõdik...remélem megújulnak második félidõre,..kb csak ebben bízok

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

hunbasser
látom nagy készülõdés volt itt a meccs elõtt :)))))

ReaL MaDRid x siempre

Mint az várható volt, az Atletico csapatát súlyosan megbüntette az UEFA a Marseille elleni mérkõzésen történt rendbontások miatt. A Vicente Calderónt legalább két BL-meccs erejére bezárták, ami rossz magaviselet esetén háromra növekedhet. Szankcionálták továbbá Javier Aguirrét, aki két mérkõzésen nem ülhet le a kispadra, valamint a klub 150 ezer eurós pénzbüntetést köteles fizetni.

REAL MADRID

kraawz
Egyszerûen nem akar összejönni évek óta semmi. Mint a Spursnek..

Amíg nem veszik észre, hogy Aguirre nem ide való és Heitingan kívül kell egy komplett védõsor és egy jó szûrõ,addig megmaradunk felsõházas csapatnak.. Fõleg,hogy az idén a BL is sokat kivesz.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Oldal 1 / 17Következő →