Valentino Rossi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát naon remélem h igazad lesz :)
forzajuve5
idén is szoros lesz a vb, de a végén most Rossi ünnepelhet!

a rohadt michelin gumik ! ! !
Rossi indul a pole-ból ! ! ! nagyon remélem h megnyeri, m õ a legjobb ! ! !
forzajuve5
ez egy jó kérdés :D

miért nem ír ide senki?
hát igen, eddig nagyon jó, csak így tovább!!!én szurkolok :)
forzajuve5
mivel már elkezdõdött a szezon, jó volna ha minnél többen jönnének és osztanák meg a véleményüket a jelenlegi legnagyobb motorversenyzõrõl

elsõ versenyen 2. hely, sajna a Ducati túl erõs volt a hosszú egyenesben
aztán következett Jerez, ahol már nem talált legyõzõre,így már 9 ontal vezeti a vb-t :)

Minstrel
helo.. tudtok valami újabb Rossi könyvrõl amit lehet itthon is kapni? Az se nagy gond ha angol nyelvû lenne, a librinél ezt találtam: Rossi könyv

De mintha már láttam volna másikat is, egy borítóra emléxem, de nemtudom mi a címe..

http://topgearhungary.blogspot.com/

gordon 24
Rossi 11-dik az Uj Zeland Rallyn.. Elég szép teljesitmény. Gratula!!!

Downhill!!

gordon 24
Rossi Rallyzik!!! Most hétvégén az Új Zéland ralin megy. Két nap után egy subaruval a 13-dik helyen van. Elég jól megy nézétek holnap reggel és este az Eurosporton a Rally összefoglalót hogy hányadik lesz. remélem minnél elöbb végez. Ugyhogy hajrá Rossi.

Downhill!!

Ombika
Ne kiabaljuk el de ha okosan vegigmeny akkor megvan neki!! :PP

vasko22
Holnap remélem Rossi világbajnok lesz!!!
FORZA ROSSI!!!!

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

gordon 24
Nagyon szép volt ez a mai 2-dik hely. Eszméletlen nagy csatát vivott és megmutatta hogy miért õ Valentino Rossi. Le a kalappal elötte. És remélem Pedrosa a következõ futamon is végrehajt egy hasonló manõvert. De szerintem errre már nem lesz szükség, ha a yamaha is ugy akarja meglesz a 8-dik....

Downhill!!

forzajuve5
még egy verseny és megvan a 8.

forzajuve5
Grande Valentino!!!

Stralis 91
Bocs a nagy képért...de megéri szerintem! Bye

Stralis 91
jajj! Bocsi az elõzõt elszúrtam!

[/url]

[/url]

Stralis 91
Ennyi...Õ az ISTEN!
http://www.italiaspeed.com/rally/rally_2004/valentino_rossi_1.jpg
http://www.sfondi-gratis.org/sfondi_grandi/valentino_rossi_test_val_04_m.jpg

Ombika
The BEst for MEN! :P

gordon 24
Rossi, Tegnap 10-dik helyrõl nyert. Ehez már semmit nem kell hozzá tenni.<#worship>

Downhill!!

Ombika
Most neztem meg ,gyonyoruet alkotott!
Remelem kov versenyen mar 100%-os lesz!!

gordon 24
Szép volt ez a mai dolog 18-dik helyrõl törött kézzel 8-dik lett.Szép teljesítmény. Kár hogy Edwards bukott mert ha nem akkor 5 pontot elvehetett volna Hayden-tõl. De ezek ketten nagyot mentek. Hayden is végre beérett és nem csak dobálja el a motort, Edwards is jó, ugyhogy fogunk még jó csatákat látni.

Downhill!!

MoLc
Iggen Rossi !

Laffite
BRAVO! BRAVO! BRAVO!
hatalmasat ment a Doktor

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

gordon 24
Igennnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörû Volttttt!!!!!!!!!!!!!<#worship><#worship><#eljen><#taps>

Downhill!!

acsati
és ismét nyert <#worship><#taps>
b-type
:))
Tök fura volt ránézni ebben a topic-ban a logódra :)
Biaggi-nak volt 29-es a száma '92-ben az elsõ gyõzelmekor. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

forzajuve5
eddig jól alakul a hétvége,reméljük a versenyen nem lesz semmi gond

forzajuve5
Valentino Rossi újabb egy évig a Yamaha gyári csapatánál versenyez, miután a Yamaha egyéves szerzõdési ajánlatát aláírta a hétszeres világbajnok.Az utóbbi idõkben sok találgatásban volt része a Rossi-rajongóknak, hiszen elõször az sem volt biztos, hogy a 2006-os szezont önmagához képest igen gyengén kezdõ versenyzõ a MotoGP sorozatnál marad.
Mind az olasz pilóta, mind pedig a Yamaha örömmel üdvözölte a további együttmûködésrõl szóló megállapodást, hiszen a gyár fontos szerepet szánt Rossinak a 800 köbcentis MotoGP gép fejlesztésében és tesztelésében.

A 800 köbcentis mezõny 2007-ben debütál a MotoGP-ben, és a Yamaha bízik benne, hogy Rossi hasonló eredményeket produkál majd az új motorral, mint az YZR-M1 2004-es bemutatkozásakor.

Ombika
Nekem mind1 csak MotoGp-be maradjon,mert addig van izgalom mig o ott van... .P

Szerintem "a közeljövõben" lehet a Yamahához sem fog szerzõdni. :)

Ombika
Elintezetlen ugyei zsiiiir! :P

forzajuve5
Valentino Rossi pontot tett a hónapok óta tartó találgatások végére, és szerdán hivatalos közleményében megerõsítette, a közeljövõben biztosan nem szerzõdik a Forma-1-be, mert még vannak elintézetlen ügyei a MotoGP-ben.

Ombika
Rossinak idaig nem jon ossze de ami kesik nem mulik,a mostani teljesitmenye se volt semmi es ez a lenyeg amit muvelt elejen,ezt tudja mindenki! :P

forzajuve5
Rossi megkapta a "A sport szelleméért" díjat
azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfûzni, magáért beszél a dolog

REALista
Hát ez nem Rossi hétvégeje volt sajnos!<#shakehead>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gordon 24
Borzalmas!!!!!!!<#rinya><#rinya><#rinya>

Downhill!!

forzajuve5
eszem-faszom megáll. ezt nem hiszem el <#boxer><#boxer>

gordon 24
Hát ez sajna nem jött össze!! Ráadásúl ez a kis pöcs nyert, fu kiborultam naon.

Downhill!!

gordon 24
JÓ ELFOGADOM!!! Hajrá Rossi!! Talán elõre vergõdik holnap!!!

Downhill!!

b-type
mert elrontották, azért próbálkoznak a tavalyi vázzal és az idei futómûvel hogy rájöjjenek mitõl nem stabil a járgány.
De egyáltalán nem rossz, mitõl lenne az Edwards ott van az elsõ sorban.
Rossz motorral nem lehet nyerni, nincs olyan...kivéve ha mindenki elesik.
Még Rossi-nak sem.
Akkor amikor a versenytempó erõsebb mint a tavalyi, akkor a tavalyinál jobb gumi vagy motor kell hogy tartani lehessen.
Tehát nem elég a Yamaha-nak a tavalyi motor, neki jobb kell mint a tavalyi.
Nincs itt különösebb gáz, erre a futamra nagyon nem lehet készülni, tavaly volt az elsõ verseny ezen a pályán, ráadásul eseõs verseny volt, így nincsenek igazán épkézláb adatok,..tetézve azzal hogy senki nem tudja milyen idõre készüljenek, amelyik pilótának két motorja van, ott az egyiket esõre állítgatják ezen a futamon.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Na akkor miért is jó a Yamaha? Idén naon szenved vele!!! Igy nehéz leszz!!

Holnap 12 vagy a 13-dik helyrõl rajtol. Basszus!!! Remélem holnap esni fog!!

Downhill!!

Ombika
Profeta szoljon beloled!!!! <#fogmosas>

Ombika
Jah mar megint nagyot alkotott ,lassan kezdem ezt izgalmasabbnak tekinteni ,hogy hany helyet jon fel,mert mar untam megnyert mindent !!
DE mindig is o a favoritom!!! <#vigyor2><#eljen><#eplus2>

Szabi84
Ha lett volna még 1 kör Rossi dobogós!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

forzajuve5
jó volt mind a 3 verseny, de sajnos nem azok az eredmények születtek, amit szerettünk volna

b-type
Igen, az tényleg nagyon sokat elmondott Rossi-ról hogy a földre kerülés után felült a motorra és folytatta. <#eljen>

gordon 24
Biz biz, Ezt is bírom benne hogy 7x-es világbajnok és 1-pontért is küzd, ez a versenyszellem.

Downhill!!

forzajuve5
És végre másokis látogatják ezt a fórumot!!!