Nissan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

halihó mindenki!
én szintén nagy skyline rajongó vagyok!
a minap érdekes képeket szemléltem meg!
nissan skyline r34 gt-r és balkormányos! kb 2-3 ilyen skylineról van fent képsorozat!
www.toprpm.com
valaki kommentálja mert ha tényleg létezik a balkormányos akkor mától egy olyan megszerzése az életcélom!
dekomolyan! eddig úgy tudtam hogy r34-bõl cak jobb kormányos van! r32 és r33 én úgy tudom van bal kormányos! ezek szerint van az r34-bõl is?
redbull0304

redbull0304
Van mód arra ,hogy megint beinduljon ez a fórum is?!?!?! :)

Skynet85
Nos akkor ahogy ígértem most járok 1 hét után 300km-nél tudom ennyi idõ még arra se elég hogy gumiról lelöjön a szösz na, de azért némi tapasztalatom már van a kocsi árához képes tökéletes nem egy verseny verda, de ezt nem is várja el tõle senki kényelem szempontjábol 5/5 legalábbis nekem és mivel hátúl nem sûrün fogok ülni nekem ez bõven elég:D, fékek Isteniek egyszerû döbbenetes a fékerõ viszont nagyobb sebeségénél a menetszél már halható elég rendesen, de még határon belül van.

Klíma ez az idõ ugye még nem megfelelõ egy hatásos teszthez, de azért érezhetõ hogy hût rendesen.

Teljesítmény mivel 0 km-es kocsi bejáratos akárki akármit mond, hogy így bejáratják padon meg ugy egy kocsi 10eKm-ig bejáratos... ezt nem én hanem tõlem sokkal jobban hozzáértõ emberkék mondják és, hogy ez miért érdekes nos azért mert a motor nem sokat pörgött még 3e felett 4e felett még 1X se és emiatt nem sokat tok mondani az érezhetõ hogy 3 felett indulna meg addig is húz de nem agresszívan ami tetszik, 3e-nél megy 120-at szal ez jót tesz a pénztárcámnak is.

Egyenlõre majd ha elsz fejlemény még írok:)

MikX
Jahh, az kell :D
Nekem bejön, csak a lámpa nem tetszik így, de ottvan...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Skynet85
Azért a rózsaszin plüss maci ott van a szeren amúgy nem tudom annyira nekem nem jön be a kocsi:) nem rossz de van azért szebb is tõle:)

MikX
Jahh, meg hamár 200SX, akkor figyeljétek ezt !

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Naja, de ahhoz mien autó jó alapon? :D
Én nem nagyon akarok iylesmit, talán egyszer-kétszer hobbiból, de nem hivatásszerûen mint te :D

[Walaki]D`Lair
Én is azt szeretnék nem az, csak drifthez puha és csavarodik...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MikX
Én nagyon jókat olvastam róla Népítélet-en, szal még jobban megerõsítette bennem, hogy azt veszek, csak ki kell fogni a jót...

[Walaki]D`Lair
Jaja, igaz, a 200SX az 200SX...nem S13...

Nem rossz a 200SX, csak lágy a kasztni, sok erõsítés kell bele hogy ne nyiszogjon...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MikX
De AZ nem S13... az 200SX, az S13 az egészen más ugye, az olyan mint a sil-eighty amit beraktáál, csak a hátulja más, mert ugye a Sil-eighty az egy Silvia-180sx keverék :D
De én is 200SX-et szeretnék veni, mert nagyon bejön a fomája, és nem is írnak róla rossz véleményeket, szal sztem megéri, csak vigyázni kell a turbóra, de meik turbós verdára nem?

Skynet85
Tudom nem tartozik ide, de én holnap megyek átvenni a járgányt ha nem töröm össze hazafelé akkor eskü fogok beszámolókat irogatni:)

Skynet85
Csak felelevenítés képpen akinek nissan típusú jármûve van legyen az bármilyen, és szeretné megosztani velünk pozitív és negatív tapasztalatait kérem tegye meg:) jó ez a kép linkelgetés is, de örülnék neki, ha volna a topikban egy kis velõ is:)

Skynet85
Jó az mind a 2:)

Carlos
Alsó zsír!

Þór vígi þessi rúnar

[Walaki]D`Lair
De inkább az SX200, mert megõrülök a bukólámpákért :DDD

[Walaki]D`Lair
Ez:

meg ez:

[Walaki]D`Lair
Félreértettél, a bukólámpás S13 SX200 kéne nekem, vagy az S13 Sileighty :))

Carlos
Tényleg szép!

Þór vígi þessi rúnar

Skynet85
Yep szép kocsi tetszik nekem is:)

[Walaki]D`Lair
Ha én nissant vennék (márpedig remélem veszek is:)) Akkor 200SX, vagy Sil-eighty...

Carlos
Imádom a seggét!

Þór vígi þessi rúnar

Skynet85
Akkor most néhány primerát is:

Skynet85
ezt a képet beraktam a tuning topikba is de nem bírom megálni hogy ide ne tegyem be:)

Skynet85
Ez se rossz:

Skynet85
Na de ne csak beszéljünk és ha már nissan topik akkor:

Skynet85
nem tom nem rossz kocsi amikor még nem tudtam mennyi szemeztem vele én is igaz nem a sportal hanem az alapppal, de az is drága és az alap felszereltség is szegényes...

DJ Bee18
szívem szerint új civic 1,8 Sport kéne, de az kereken 5 miila sajno :)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
nekem sem azért, csak egy majdnem fullos 1,6-os kijönne 3,8 millióból, pusztán ezért

Skynet85
nem tom nekem annyira nem tetszik az a kocsi:) meg én most egy jó darabig nem veszek kocsit az tuti:) Viszont tuningolni azt fogom tuti csak azt nem tom mennyire szól ez belel a garanciába mert nem én akarom csinálni de az is kérdés hogy ha egy szaképzett brigád akinek ez a szakmája teszik fel ill. bele a cuccokat egyáltalán megmarad-e a garancia...

DJ Bee18
de lehet inkább corolla lesz

Skynet85
jahm most nézegettem teljesítmény tuningot a kocsihoz egy kipufogo rendszer plusz egy sport szürõ meg néhány sport gyertya meg egy kis chip tuning és ilyen 30-40%-os teljesítmény növekedés érhetõ el igaz ezek eggyütes ár már kb 250 körül mozog, na de 30% az 30%:)

Skynet85
Van egy másik is ez is tecc csak sajna nincs nagyobb kép:(

Skynet85
Nem rossz teszik akkor mutatom ami nekem teszik:)

DJ Bee18
most ilyennel szemeznék, de 1 milka hiányzik rá :), mert min. 1.6-os kéne :), persze ilyen felnire végképp nem telne 21 évesen :)

Skynet85
Nekem is mert 21 colos a moncsim csak lehet másnak zavaróm ha így van akkor alakítok rajtuk:)

Carlos
Nekem ok a méret!

Þór vígi þessi rúnar

Skynet85
Remélem ez a kép méret még belefér ha nem akkor a modi jelezze felém pls:)

Skynet85
Na kicsikém remélhetõleg ilyen hátsót kap majd remélhetõle nem is olyan sokára:)

Skynet85
No para én meg csak válaszoltam:P:)

DJ Bee18
Jól van értem, tiszteletben is tartom. Csak elmondtam, nekem nem kéne, ráadásul nem is neked mondtam.

Skynet85
,,nekem nem kéne" elhiszem izlések és pofonok én is legszivesebben egy audit vagy bmw-t vette volna na de 3 milábból nem leht az embernek fene nagy igénye és nem akartam qrva csicsás kocsiban fapadon utazni sem..kompromisszumot hoztam melynek az eredménye ez lett...

Carlos
Ezért kellene nekem skyline.
Oroszoknál lehet venni asszem.

Þór vígi þessi rúnar

Skynet85
Opel elvbõl nem kell nép autót nem akartam picit különc vagyok és emiatt nem kell olyan kocsi amibõl X millóval talákozok az utakon...nap mint nap

DJ Bee18
bocs, az hogy ronda, az az én bajom, én véleményem, amúgy biztos jó autó <#eljen>, de nekem nem kéne :). Tény, hogy sokat nem adtak el, ez meg a Nissan baja :)

DJ Bee18
ennyi erõvel Astra Classic II a legjobb,nem mondtam, hogy szar, csak más autógyártók frissítenék az autójukat, ennyi.

Skynet85
ejha miért is kéne cserélni egy jól össze rekott konstukciót most hogy autó vásárlásra adtam a fejem ültem új renyó clióban,grande puntoban és seatban is hát mit mondajk Renyo dizájn bejön de belürõl nem férek el a lábam veri a kormányt az ülés pocsék a belsje meg se közeli az almerát az ár érték arányról meg hát ne is beszéljünk mert az siralom Puntó 1 fokkal jobb ujabb dizájn felszereltség se rossz na de megint lábam a nyakamban stb stb de ár/érték arány már sokkal jobb mint a clio-é Seat felszerltség nudli ár csillagos ég szal maradt a nissan picit idõsebb dizánj de ha összerakok kb 300eFT-t akkor olyan dögösen fog kinézni ahogy azt kell..

Carlos
Nekünk premira-nk van és eddig nincs gond vele.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Bee18
hát a mostani EU Nissanok körül valamit nagyon rosszul csinálnak. Az Almerat már cserélni kéne, kíváncsi lennék rá. Primerából se látni (sztem ronda)