Molekula készíő progi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
Fejlõdtem 😊))

dixitque deus fiat lux

TommyC
Példáúl ilyenket lehet vele csinálni:

\inzulin\

dixitque deus fiat lux

TommyC
nem kell hozzá fizetni!
A menüsor valamelyik alpontjában vagy egy olyan h 3D view...
És miután megcsináltad a moleket katt rá és ott is van...
Van egy csomó nézet, próbáld ki mindet és szólj ha valamit nem értesz, szívesen segítek! =)
nagyon komoly progi...<#eljen>

dixitque deus fiat lux

Hixer
egyenlõre megnézegettem a tutorialokat, mit lehet csinálni benne de nem semmi, és ingyenes is... márcsak a 3D-s részlegét nem értem, hogy ha 3Dben is szeretném ezeket megnézni ahhoz már fizetõs kiegészítés kell?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

TommyC
Na és mit sikerült benne összehozni? =)
én megalkottam az inzulint 😊

dixitque deus fiat lux

Hixer
köszi!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

TommyC
...de lehet h már belinkelték...:S
mindenesetre ez egy új verzió...

dixitque deus fiat lux

TommyC
mivel segítettél a reklámzenéknél, én is segítek =)
egy pár éve én is pont ezt kereste és meg is találtam nagynehezen:
Chemsketch 10.0

Ha nem menne akkor regelj ITTés megadja a progi linkjét egybõl, miután elfogadod az EULA-t!

várom a fejleményeket....=)

dixitque deus fiat lux

Hixer
Én fórumcíelkúró vagyok béismerem!

Egyébként nem Oblivionozok MW meg szaggat a gépemen :Ö
Google-n kerestem de eszerint nem vagyok olyan ügyi mint te mert találtam ilyeneket mint RasMol meg CueMol de egyik sem olyan mint ami nekem kellett! De végre megvan a ChemDraw a perfect progi köszi az összehasonlítós linket,arra pl nem találtam rá... lehet béla vagyok.

A fórumot meg azér is nyitottam hátha vki elvetemül szintén keresett ilyen progikat és van vmi jó kis tippje. Google csak 1000 lehetõséget ad az igazán jó progik tippjét itt kapod a fórumban. PÁNYIMÁJETYE? Nu já ócsiny rád.

Fórumcím-elkúró-e vagy

A másik: odaírod a profiloba, hogy hobbi: gépezés. És képes vagy topikot nyitni, mert életedben nem használtad a google-t? Mi az haragot gépezel? Gondolom napi nyolc órában oblivionozol vagy nfsmw.

Google
vaaa
Ezzel klónozni is lehet ?<#vomit>

hi

óóó ez az ISIS/Draw nagyon finoom <#finom>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nem gondoltam volna hogy vannak más ilyen elfajzottak is akiket érdekelhet ilyesmi...hmm.."müvészet" ;D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Dj Faustus
Még egy cikk

Dj Faustus
Némi Google segítség felhasználásával találtam számodra ezt az oldalt, ahol fel van sorolva egy rakat ilyen program.

Hixer
igen a másik pont, hogy a vonalakat meg mindent nem ceruzával kívánom megrajzolgatni, forgatni stb egyenként... remélem van ilyen program! mint a wordnek az a kiegészítése hogy tudsz egyenleteket gyártani gyökjel törtek stb. azt se paint-el huzogatják...

Lacee
paint, coreldraw, photoshop pl?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hixer
Hello!

Olyan programot keresek amivel egyszerûen tudok molekulákat készíteni vonalábrában. De mindent én szeretnék megszabni, pl milyen atomok vannak benne stb. Biztosan vmivel csinálták ezt a képet is:

Pontosan erre lenne szükségem. Nem kell 3Ds modell meg mitoom csak ilyen 2Ds vonalábrákat tudjak csinálni. Olyat amilyet akarok.

Kösz!!