Seat mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban szeretnék segítséget kérni, hol tudnék hûtõtakarót/hûtõborítót szerezni Leon-omra! 2005.12 havi kiadás!
Ha lehet, Szabolcs megyében, vagy netes webáruház is persze szóba jöhet !
Segítségeteket köszönöm!
www.carden.eu
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Nem tudja valaki véletlen, hogyan lehetne megtudni az AURA rádió kódját? Elhagytam a könyvecskét 😞
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
1.4- a gyertyák 3pólusú NGK-k.Annyi játék van benne, hogy az V. gang fogaskerékpárja le van cserélve 1.6-osra/az eredeti sípol, mikor megvettem/. Így bár késõbb teszem az ötödiket, 120-130az utazóm, és akkor eszik 6-6,5-öt.
Egy rossz szót nem mondhatok rá, pont most dobtam fel a nyári kerekeket tesómnál, meg a héten szereztem ilyen kis szolíd légterelõt az elsõ üvegekhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

egyedül amihez jol megy ez a design az az altea
és ha mondjuk egy 2000es pdtdi hmmm.... 😊

(a képet csak Te látod, de psszt!)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
saját
éppen holnap teszem fel a nyári felniket...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Merõben mást akart csinálni mint az Alfa 156 nál, de ennyire csunyára csinálni a Seatokat... Na mind1. Most majd az Audit boldogíthatja
Semmi bajom amúgy a Seattal régebbi Leon nagyon tetszett, még úgy is hogy a VW konszern része és. (szerintem sajnos)