MX Vb

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nagyon szívessen!!! Ez egy nagyon komoly sport.

A Németh Kornél(#2) ennek elég nagy szakértõje van egy olyan trük amit õ talált ki.Sajnos a nevét nem tudom, de az biztos hogy úgy van, hogy Supermanbõl a lábaival kalimpál<#vigyor3> (ezt nem tudom hogy irjam).
Elég szép trükk.

Downhill!!

Jeff Gordon
ezaz, erre gondoltam csak nemtudtam a pontos nevét. thx az infót

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Az amit mondasz cross mocikkal az ugrálás azt úgy hívják hogy: Freestyle Motocross:
Pl: Õ Ronnie Renner Idén megnyerte a Mexicováros-beli FMX-Show-t

Az Adam Raga õ spanyol, jól tudod. Egyébként ezt a Sportot közvetíti az EUROSPORT.

Downhill!!

Jeff Gordon
hupsz, akkor egy kicsit mellé lõttem. de az nagyon tetszik. meg ami még nagyon jó: van egy olyan sport(bocs a nevét nemtom:S) hogy motocross motorral levegõbe mutatnak be különbözõ mutatványokat...
ez az Adam Raga, ez nem spanyol. úgy rémlik nekem, hogy az.:S

gordon 24
Hát igen!! Azt látom benn van a kedvencek között, de nem nagyon pirosodik!!!

Egyébként amit irtál, azt a sportot TRIAL-nak hívják. Egyébként nagyon jó sport én is szoktam nézni..

A Motocross kicsit más. A Trialban akadályokat kell idõre teljesíteniük, lábletétel, és idõtullépés nélkül. Aki a lábát leteszi hibapontot kap (max5),
ha mind két lába földre ér, akkor megkapja a maximális 5 hibapontot, és nincs értelme folytatnia.
Az idõtullépésért is hibapont jár.

Az nyer akinek kevesebb pontja van.

Ez az ember kb 3éve Adam Raga:

Downhill!!

Jeff Gordon
szervusz. elég nehéz lehet, hogy ennyire nem érdekli az embereket ez a sport. vagy csak lusták írni. hmmm, hát nemtom.
Motocrossból azt szeretem nagyon, amikor nem szabad a lábukat letenni és különféle akadályokat kell abszolválni. az igazán jó.<#smile><#smile> és fõleg látványos is.
remélem a másik fórummal több szerencséd lesz... (egyébként hasonló cipõben járok én is a williamses topical... :(:( )

gordon 24
Nagyon jó hétvége volt, és fasza verseny. Remélem legközelebb nem csak magmnak irogatok!!!!!

Downhill!!

gordon 24
MX1 2.verseny végeredménye: Stefan Everts nyert !!!!!<#worship><#worship>MX1 Race 2

Downhill!!

gordon 24
MX 2 2. verseny Végeredménye::MX 2 Race 2

Downhill!!

gordon 24
MX1 1 futam végeredménye Sebastien Tortelli Nyert::Mx1 Race 1

Downhill!!

gordon 24
Az MX2 1 futam végeredménye:Result

Downhill!!

gordon 24
Stefan Everts nyerte az idõmérõt::

Downhill!!

gordon 24
Az idõmérõ végeredménye::: Results

Downhill!!

gordon 24
Holnap Kezdõdik!!!!!!!

Downhill!!

gordon 24
Szebusz fönök!

Downhill!!

ChevyG work
<#wave>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

gordon 24
Szerbusz, Isten hozott!!!

Downhill!!

Helósztok
mizu
gordon 24
Na remélem holnap már többen leszunk!!! Csá!!<#wave><#fogmosas>

Downhill!!

gordon 24
Helyes hogy szeretsz motorozni!!! De meg kell nézni hogy a nagyok, hogy csinálják!! Egyébként milyen mocid van? Mert nálunk csak a bátyámnak van egy Suzuki Rm125.

Downhill!!

alph4
Engem csak maga a motorozás érdekel, ugyanis szeretek crossmotorozni :)) Nézni már kevésbé szeretem :D

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

gordon 24
Köszönöm szépen remélem beindúl! Legalább egy ember irt már ide.

Downhill!!

Jeff Gordon
látványos sport. szeretem, bár annyira nem vok ismerõs benne, h ki kicsoda. sorry ezért. sok sikert a topichoz bajtárs<#eljen><#smile>...

gordon 24
Egyébként ha valaki nem tudná az ABMOteurs Március 2-án 12:00-kor élõben közvetíti az MX1-et, 15:00 MX2-öt. Halrá Everts!!!!

Downhill!!

gordon 24
A sport szépségei:::

Downhill!!

gordon 24
Németh Kornél csak az idény felénél kapcsolódik be sérülés miatt!
Ráadásul ellopták a tavalyi verseny motorját és két edzõ motort. Hát nem jó kezdés!!!

Downhill!!

gordon 24
Hétvégén indul a motocross Világbajnokság. Várom a hozzászolásokat a témával kapcsolatban! Elõre is köszi.

Downhill!!

← ElőzőOldal 2 / 2