Hányszor ideális szeretkezni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
Én majdnem minden nap szeretkezek.
Hétfõn is majdnem , kedden is majdnem, szerdán is majdnem...

<#vigyor>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

bens
<#eljen><#felkialtas>

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

HD JOHNNIE
nálam nem okoz gondod a pia szerencsére <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

mindent csak mértékkel ;-)

:-))

Flórika
Igen, vannak kivételek. <#vigyor5>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Legtobbjenek inkabb a piatol nem all fel.
Persze vannak kivetelek is.

atlagember
Jogos. Igazad van.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Kisévi
Akkor jó.
De soknak tényleg csak a szája nagy. A haveroknak eldicsekszenek, hogy háromszor volt meg, aztán fel sem állt neki. Elég hülye érzés visszahallani. Aztán meg azt hiszi, hogy azért lett a kapcsolat felfüggesztve mert nem ment, holott azért, mert nem bírom a nagyzolós fazonokat, meg a hátúlról visszahallott dolgokat. Nem nagy ügy, minden pasi mond csõdöt idõnként, ez természetes, meg az is, hogy nem akarja nagy dobra verni, de akkor maradjon csöndbe és ne hazudjon.

Nem vagyok szőke!!!

atlagember
Dehogyis. Bocs ha félreérthetõ volt.

Kisévi
Ezt ugye nem rám értetted?

Nem vagyok szőke!!!

atlagember
Hát igen, a természet kitolt velünk, ezért is élnek meg a prostik.

Kisévi
Az biztos, hogy a fiúk többet akarják mint a lányok, bár sokszor csak a szájuk nagy.

Nem vagyok szőke!!!

hat en sem:-)
de a szeretkezes es a d***s kozott van kulonbseg.

olyannal én sem, de itt most a szeretkezés és a dugás közötti különbségrõl volt szó.

bens
sztem az egyik feltétele a másiknak. én még nem feküdtem le olyannal akit nem szeretek legalább egy kicsit.

10 perc:-)
Inkabb legyen egy mint tobb osszecsapott... Meg jo hogy nem en vagyok a baratnod:-)

Naja. 10 percenkent? Akkor meg jo dolga van arer 10 percenkent osszecsap egy szeretkezest azaz o mondasa (dugast) Eleve nem is jo elkapkodni. Elojatek kb majdnem 1 ora:-) najo legyen fel ora de nem idore kell stb. O meg idot is meri. En csak kb-ra mondom. akkor elojatek utan persze johet az... az is kb sok ido:-) Mert kulonben nem er semmit ha csak egy gyors menet es kesz.

Flórika
Messzirõl jött ember azt mond, amit akar! <#wink>

Az hogy neki 10 perc ez elmond rólla mindent!
1. hazudik
2. én 10 percért hozzá sem fogok
3. stb.
.
.
.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

bociub
Két öregember beszélget:
-Nekd még hányszor sikerül?
-kétszer
-és melyiket élvezed jobban?
-A tavaszit.

szerintem minden nap és minnél töbször!!!!!!!!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

atlagember
Pont ezért írtam, mert ha megkérdezi a párját, azt hiszem elég rövid útja lesz és oda a tízpercenkénti.

Persze az is lehet, hogy nem 1-essel kezdõdik a személyi száma és "profi", mert úgy könnyen összejöhet a tízpercenkénti aktus.

a szeretkezés kölcsönös érzelmek meglétét feltételezi a partnerek között, ellenben a dugással ;-)

HD JOHNNIE
no ezt jól megaszontad!<#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

atlagember
Hát hogy mi a különbség arról talán a párodat kellene megkérdezned.

bens
mi a külömbség?
végre tanulok vmi újat :-)

atlagember
És ugyanazzal?

Amúgy a kérdés az hogy "Hányszor szoktál szeretkezni" és nem az hogy dugni.

A barátnõm egy lány
Én tízpercenként szoktam!
Flórika
<#nevetes1><#nevetes1><#idiota>

arra kell gondolni az nem is vér, hanem ketchup! <#idiota>

Flórika
Jó, hát véresen orál, az nem kicsit lenne durva! =DDD Kannibálok, és vámpírok elõnyben. ;DDD

nem:-)

atlagember
Bocs, elírtam, oralt akartam írni, (a másikat még nem próbáltuk, de nem is fogjuk).

vadoclany kiprobáljuk valamikor az anált mikor megvan a menszeszed? <#nevetes1>
anal nem menszesz alatt? masik igen? eleg furi. Hisz nem a fenekbol jon...:-)
Meg menszesz alatt ugyebar valakinek nem faj valakinek faj. Nem irtam sehol hogy nem probaltam probaltam nem volt jo erzes fajt amugyis zsibbad olyankor ott..:-)
Igy keptelen lennek elvezni. Lehet nedves mint mondtad de lehet a lanynak nem elvezetes:-) En csak aze nem tudom mert gusztustalannak tartom meg nem is birnam hisz alapjaratban olyankor zsibbad ott lent:-) Nem tehetek rola. Lehet ha nem zsibbadna nem lenne kenyelmetlen lehet en is ugy elveznem. Igy nem:-)

atlagember
Annyi kiegészítést azért tennék, hogy az anál a mentstruáció alatt azért nekem sem jön be.

Egyetértek. Anált talán kipróbáltam volna mondjuk, csak barátnõm nem engedi😊 De nem is bánom túlságosan, azt a buzik szokták csinálni...
bens
nekem egyik sem jött be soha. sem az anál, se a másik. természetellenes mindkettõ.

Falconer
Nem mint a gyógyszer, hanem mint a fogmosás! 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Dynamic
Nem értem mit nem értesz rajta?😊 Van akinek kellemetlen vagy fájdalmas ez idõ alatt szexelni(nyílván nõi részrõl).Tehát ez nem feltétlenül hozzáállás vagy szemlélet kérdése.
HD JOHNNIE
Napi 2x, reggel és este, mint a gyógyszert! <#idiota> Egyébként osztom Flórika véleményét, hogy ahány ház annyi szokás... Volt olyan bnõm akivel a menses alatt is ment és volt olyan, akinél nem.. Ugyanez vonatkozik az anális örömökre is...
Egyébként a témánál maradva, úgy érzem, hogy körbe körbe járjuk ezt az egész dolgot, vagyis mindenkinél más az ideális szeretkezés száma. Na ezt jól megaszontam... <#vigyor>

Fujjj bakker, ez beteges... Nem vagy te atlagember, az biztos! Zsóti is megmondta, az biztos!
Bocsánat ha félreérthetõ voltam. Nyilván nem akartál megyõzni. Én is csak a véleményemet írtam le, és nem is akartam senkit lebeszélni semmirõl. Ami mindkét félnek örömet okoz azt nyugodtan lehet csinálni. Az anál pl. az én partneremnek sem jön be így nem is csináljuk, és nem is akarom meggyõzni (még õt sem, nemhogy mást).

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Flórika
"Flórika! Nem mondanám a helyedbe hogy olyan nagyon finnyás vagyok ha a menszesz alatt is szexelsz. Bocs, nem bántani akarlak, de nagyon sokunknak ez a két dolog nem összeegyeztethetõ."

Hát hajrá! ;D Valakinek meg az anál nem jön be. 😉) Ahány ház, annyi szokás. 😉

Ja, és én azzal, hogy leírtam a véleményemet, SENKIT sem akartam meggyõzni. 😉

Flórika
VÉGRE valaki az én véleményemet is osztja! 😉))))))

atlagember
Nem értem hogy eggyesek miért hanyagolják a szexet a mentstruáció alatt. Nekünk a feleségemmel ez abszolut nem okoz gondot. Ha éppen akkor alakul úgy, hát bumm, legfeljebb utána megmosakodunk, de szinte még jobb is akkor, mert bõvebben van nedvesség.

No végigolvastam az összes hozzászólást! Elég érdekes dolgokat olvastam. Volt itt szó higiéniáról, meg mensesrõl, stb.
Flórika! Nem mondanám a helyedbe hogy olyan nagyon finnyás vagyok ha a menszesz alatt is szexelsz. Bocs, nem bántani akarlak, de nagyon sokunknak ez a két dolog nem összeegyeztethetõ.
De hogy magamról is írjak: (bár újdonságot nem tudok írni) sok mindenben egyetértek vadoclany-al. Van hogy egy hétig semmi utána minden nap akár kétszer is. Eléggé hangulatfüggõ is a dolog, meg ugye ehhez két ember kell, és neki is akarnia kell. Egyébként a házasságom felbomlásának egyik oka a ritka szex volt (volt hogy hónapokig semmi). Most már másfél éve élek együtt valakivel akit szeretek és minden ok.
Egyébként érdekes dolog az is hogy ki hogyan számolja a szexet. Ha azt mondom hogy (mondjuk) kétszer/nap, az jelentheti azt is hogy egymás után kis pihenõvel kétszer, meg azt is hogy reggel és este. Az elsõ eset nem bizos hogy kettõ!!
A másik dolog az hogy a partnernek hányszor egy nap (és itt szigorúan az együtt töltött szex számít, nem a kitérõk!!!)?

bens
aki csak sulibajár annak könnyû... :-)