Hányszor ideális szeretkezni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétfõn is majdnem , kedden is majdnem, szerdán is majdnem...
<#vigyor>#vigyor>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Persze vannak kivetelek is.
De soknak tényleg csak a szája nagy. A haveroknak eldicsekszenek, hogy háromszor volt meg, aztán fel sem állt neki. Elég hülye érzés visszahallani. Aztán meg azt hiszi, hogy azért lett a kapcsolat felfüggesztve mert nem ment, holott azért, mert nem bírom a nagyzolós fazonokat, meg a hátúlról visszahallott dolgokat. Nem nagy ügy, minden pasi mond csõdöt idõnként, ez természetes, meg az is, hogy nem akarja nagy dobra verni, de akkor maradjon csöndbe és ne hazudjon.
Nem vagyok szőke!!!
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nem vagyok szőke!!!
de a szeretkezes es a d***s kozott van kulonbseg.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Inkabb legyen egy mint tobb osszecsapott... Meg jo hogy nem en vagyok a baratnod:-)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
1. hazudik
2. én 10 percért hozzá sem fogok
3. stb.
.
.
.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
-Nekd még hányszor sikerül?
-kétszer
-és melyiket élvezed jobban?
-A tavaszit.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Persze az is lehet, hogy nem 1-essel kezdõdik a személyi száma és "profi", mert úgy könnyen összejöhet a tízpercenkénti aktus.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Amúgy a kérdés az hogy "Hányszor szoktál szeretkezni" és nem az hogy dugni.
Meg menszesz alatt ugyebar valakinek nem faj valakinek faj. Nem irtam sehol hogy nem probaltam probaltam nem volt jo erzes fajt amugyis zsibbad olyankor ott..:-)
Igy keptelen lennek elvezni. Lehet nedves mint mondtad de lehet a lanynak nem elvezetes:-) En csak aze nem tudom mert gusztustalannak tartom meg nem is birnam hisz alapjaratban olyankor zsibbad ott lent:-) Nem tehetek rola. Lehet ha nem zsibbadna nem lenne kenyelmetlen lehet en is ugy elveznem. Igy nem:-)
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyébként a témánál maradva, úgy érzem, hogy körbe körbe járjuk ezt az egész dolgot, vagyis mindenkinél más az ideális szeretkezés száma. Na ezt jól megaszontam... <#vigyor>#vigyor>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Hát hajrá! ;D Valakinek meg az anál nem jön be. 😉) Ahány ház, annyi szokás. 😉
Ja, és én azzal, hogy leírtam a véleményemet, SENKIT sem akartam meggyõzni. 😉
Flórika! Nem mondanám a helyedbe hogy olyan nagyon finnyás vagyok ha a menszesz alatt is szexelsz. Bocs, nem bántani akarlak, de nagyon sokunknak ez a két dolog nem összeegyeztethetõ.
De hogy magamról is írjak: (bár újdonságot nem tudok írni) sok mindenben egyetértek vadoclany-al. Van hogy egy hétig semmi utána minden nap akár kétszer is. Eléggé hangulatfüggõ is a dolog, meg ugye ehhez két ember kell, és neki is akarnia kell. Egyébként a házasságom felbomlásának egyik oka a ritka szex volt (volt hogy hónapokig semmi). Most már másfél éve élek együtt valakivel akit szeretek és minden ok.
Egyébként érdekes dolog az is hogy ki hogyan számolja a szexet. Ha azt mondom hogy (mondjuk) kétszer/nap, az jelentheti azt is hogy egymás után kis pihenõvel kétszer, meg azt is hogy reggel és este. Az elsõ eset nem bizos hogy kettõ!!
A másik dolog az hogy a partnernek hányszor egy nap (és itt szigorúan az együtt töltött szex számít, nem a kitérõk!!!)?