Offroad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Az egyik offorados válasza:
"Öreg, ahol mi elmegyünk, ott egy hónap múlva újra nõ a fû. Ahová Ti betonutat építetek a mozgásképtelen járgányaitoknak, ott az életben sem."
Mikor csináltál valamit utoljára elõször?

Sajnos nem vezettem.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

kicsi nem lesz, csak az ülés törik szanaszét, meg enyhén félsóderos lesz a gép... <#vigyor5>#vigyor5>
Ha a Defender kicsi, akkor a Niva is az lesz! De nemtom te mekkora vagy, én ismerek nagy "vaddisznó" vadászokat, akik elférnek a Nivában. A Samurai nekem is kicsi, de ez azé' más.
A Discovery hosszú, ezzel ez a bajom.
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
a problemam az, hogy meg sohasen ultem niva-ban, de defenderben igem ami nekem kicsi. Nagyon kicsi! attol felek, hogy a niva is kicsi lesz!
azt szamologattam, hogy ha veszek egy masik discovery-t, szerzek bele egy szep, de hasznalt dizelt, ami itt eleg olcso, lehet hogy olcsobban meguszom!
meglatjuk!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Szakdolgozatom részét képezõ, tankolási szokásokat vizsgáló (prémium üzemanyagok stb.) kérdõíves kutatásomhoz szeretném kérni segítõkész autósok segítéségét!
A kérdõív elég hamar kitölthetõ és sokat segítesz vele.
A következõ linken érhetõ el: http://thinkbig.hu/kerdoiv
Elõre is köszönöm mindenkinek!
Remélem ismétlik! eccer...
ezért inkább a diesel, de 1.7-1.9 meg kicsinek tûnik, turbo nélkül. hmm...
Az 1.6-os benzinmotor mindenképp karcsú bele,ha siratófalazni akar valaki,viszont felezõben el lehet poroszkálni vele nyugodtan.
Aki meg függõleges falakon akar felmenni az vegyen inkább egy benzines patrolt v. range-et azokban van kakaó.
Ja, a csákóra mondja az asszony: Megjöttél, te Mocsok?
amúgy az elsõ (és remélhetõleg utolsó) ember, aki elütök a vasammal, a fõnököm lesz. De õt nagyon...
Jaj, de kimennék egy kis dagonyára már én is!
f_szom, veszek inkább Zetor-t!!!
Eztetet találtam még: ha az emelés vagy gumi ismerõs valakinek...

Ez a jó az uaz/gaz-ban oda bármi befér,régi merciblokkal nem rossz gép.
Donor autó: 150-200e, és azért már jobb állapotút lehet venni, persze papírok nélkül. Csere motor: fingom sincs. De ha már dieselt teszel bele, én bepróbálkoznék egy nagyobbal. 2,5 liter környékén, a nyomaték miatt. Passzoló váltó, na meg a szerelési ktg-ek. (ha már itt tartunk, a Fiat motorokra (1.7 - 1.9 D)azt mondják passzolnak, na és a Ducato td-k???)
A többi szerintem nem nagy tétel (rugók, karosszéria munkák, bozótrácsok megoldhatók házilag)
Csörlõ, és gumik még kalkulálandók. Nemtom, én még nem számoltam, de szerintem 5-600-ból megállhat.