Tuning&Stereo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KapuBen
Nem de eclipse és egy Boombasstik Focus egy kurvajól megépített egyedi Bodykittel<#nevetes1>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

XenonIceX
s2000-s van benne?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

KapuBen
Láttátok az új számot?
HÚDEÁLLATÁM!😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

<#nyes><#guluszem1><#csodalk><#falbav><#kuss>

I.C.ram
Ügyes vagy 😄 Minden elismerésem.
KapuBen
LEGYENMÁÚJSZÁMHÁTHÚSVÉTLESZ!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

loááál<#idiota>

KapuBen
Min röhögsz?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

RaZoK
<#idiota>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

KapuBen
aha!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

desigo
ezt te szkennelted?
KapuBen
itt a kép:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
oké rakok mindjárt az egyik calibráról!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

bazs1
Ja az nagyon jók! Majd nyílván olyan lesz a CALIBRA-kra!

desigo
képet
HA nekem lenne egy Calibrám, vagy egy BMW 1-esem, az elsõ dolgom lenne bedobni vmi tuningmûhelybe... De, majd otthon baxom össze sufnituningal...Annál szánalmasabb nincs szvsz

Akos 001
ná,ne törd össze a szívét😞

😄D

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

KapuBen
az a honda nagyon odabasz!
azok a kagylóülések nagyon tetszenek!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

XenonIceX
multkor kihagytam a z elõzõ számot és pont abba volt a honda s2000-es muszály volt megszerznem meg vettem a poszert a haveromtol 100ft-ért
A mostni imprenza is odavág

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

KapuBen
azok a calibrák tényleg jók!
Lexus optikás hátsólámpa RULZ!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

DJ Skyline
szaki meg elkér 10.000.-t,hogy beállsz a mûhelybe!<#idiota>

ngcsnet
tuningmánia uncsi-.-

Nem errõl van szó, szépen leírja az alapoktól, a tervezéstõl egészen a hangládák építéséig és a kábelezésig, én két éve csináltam, de most, olvasatra jöttem rá, hogy teljesen rosszul fogtam hozzá. Ahhoz képest, szól.

Fifi: én nem Carstylingnak csináltam, csak magamnak, hogy legyen, ami elnyomja a motorzajt.

bertino
csak ugy ujságból ilyesmit tényleg nem tanácsolt csinálni, egy dolog ami ott le van irva, nem hiszem, hogy uaz érvényes lenne egy egy embernek az autójára is, akármennyire is uaz a kettõ
inkább vmi szakmaspílernek tanácsos ilyenkor szolni :-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fifi
minek kendácsolsz otthon?
magyar "autótunningról" megy annyi a véleményem, hogy pár igényes munkától eltekintve elég érdekes dolgok sülnek ki... Elég csak megnézni pár kocsit a carstylingon.

nevetséges

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az installáció elmélete és gyakorlata rovat a legjobb, így utólag visszaolvasva kb. 30-40 helyen rontottam el az autómat.

BiG G
büntit tessar

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gabber_saviola
há-há, most jövök rá hogy ez egy reklámtopik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
hátezkökjó

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bazs1
mostani szám az sztem naon kira! van benne 2 calibra is! egy lowrider styler, meg HOT ROD(4 ever)!

DJ Skyline
ez kb olyan mint amikor a piromán gyerekek a dezodor fújása közben öngyújtóval meggyújták a cuccot,és jeje lángokat fújok az Ákszból!?<#gonosz1>

oksa..én csak mondtam 😄
píísz

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

KapuBen
tudom hogy hogyan mûködik!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

nagyon 1Xrû megcsinálni..mondjam azt h gyerekjáték?
kis palack ( benne szesz) és 1 "zsilip" szerûség amit ha megnyomsz csak akkor megy anyag..vékony csõ egészen a kipufogó végéig.a csõ végét összenyomni a vissza szívás miatt...a végéhez elektromos gyújtóból a szikra kapcsoló.
a szikra kapcsolót odavezeted magadmellé..megnyomod a gombot és voálá..méteres lángok a kipufogódból..

lehet nem értitek de én már láttam h h csinálják és hasonlókép mûködik.
aki nem hiszi járjon utánna

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Guer
húdejó

KapuBen
A legújabb-ban van egy tök jó toyota supra!
Meg egy olyan kipufogó cucc ami hogyha megnyomsz egy gombot 80-100 cm es láng jön ki a kipufogóból.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

DJ Skyline
én már lassan 1 éve nem veszem! itt a net,meg nekem nem nagyon tetszettek az autók amiket ott bemutattak,így inkább nem veszem már

DanielT
VÓÁ! Dekirály! Még! Infót!
KapuBen
A boltban lehet megvenni 890 forintért😊

LAMBORGHINI THE BEST CAR

I.C.ram
Hát ez tök jó! Akarsz róla beszélni?
KapuBen
Sziasztok!
Én rendszeresen olvasom és nagyon jó újság!
Király autótuningok vannak benne!

LAMBORGHINI THE BEST CAR