Tuning&Stereo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
😄D
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A mostni imprenza is odavág
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Fifi: én nem Carstylingnak csináltam, csak magamnak, hogy legyen, ami elnyomja a motorzajt.
inkább vmi szakmaspílernek tanácsos ilyenkor szolni :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
magyar "autótunningról" megy annyi a véleményem, hogy pár igényes munkától eltekintve elég érdekes dolgok sülnek ki... Elég csak megnézni pár kocsit a carstylingon.
nevetséges
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
píísz
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kis palack ( benne szesz) és 1 "zsilip" szerûség amit ha megnyomsz csak akkor megy anyag..vékony csõ egészen a kipufogó végéig.a csõ végét összenyomni a vissza szívás miatt...a végéhez elektromos gyújtóból a szikra kapcsoló.
a szikra kapcsolót odavezeted magadmellé..megnyomod a gombot és voálá..méteres lángok a kipufogódból..
lehet nem értitek de én már láttam h h csinálják és hasonlókép mûködik.
aki nem hiszi járjon utánna
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Meg egy olyan kipufogó cucc ami hogyha megnyomsz egy gombot 80-100 cm es láng jön ki a kipufogóból.
LAMBORGHINI THE BEST CAR