BTCC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnapi rajtsorrend:
01 Jason Plato 48.647
02 Matt Neal +0.133
03 Gordon Shedden +0.144
04 Alex McDowall +0.183
05 Tom Chilton +0.224
06 Mat Jackson +0.238
07 James Nash +0.225
08 Sam Tordoff +0.300
09 Paul O'Neill +0.453
10 Tom Onslow-Cole +0.463
01 Jason Plato 48.647
02 Matt Neal +0.133
03 Gordon Shedden +0.144
04 Alex McDowall +0.183
05 Tom Chilton +0.224
06 Mat Jackson +0.238
07 James Nash +0.225
08 Sam Tordoff +0.300
09 Paul O'Neill +0.453
10 Tom Onslow-Cole +0.463
Esetleg ha valaki nem akar töltögetni, vagy nincs rá lehetõsége, akkor itt az elsõ futam három részletben.
http://www.youtube.com/v/bC8SeGd4Ibc?fs=1&hl
http://www.youtube.com/v/s3XRRlW3czk?fs=1&hl
http://www.youtube.com/v/1bizvxkUO1U?fs=1&hl
Én Colint megutáltam egy kicsit Brno után, de ott tk Muller volt a ludas, õt meg már nem tudom jobban utálni (már a BTCC-ben elérte a jelenlegi szintet). Thommo viszont a legnagyobb kedvenc. Remélem Brandsben a futamon is elindul a Toyotával, nem csak az edzéseken.
Megtudlak érteni, nekem is az tetszene ha az egyik Type-R-t Thompson vezetné, na az lenne ám az ...örö ét bodottá... :D
De hát se Colin, se James ez van sajna. :(
De hát se Colin, se James ez van sajna. :(
Hát örülnék neki. Mert szeretem a Fordokat. Van 3 a családban:D Mind Mondeo.:D
Szóval ezért mindenképpen Ford.
De Platot bírom, szóval azt sem bánnám. Turkington nincs:D Szóval most vergõdök csapódok ide oda.
Autó miatt a Ford pilótába Turkington, de õ nincs szóval Plato:D
Szóval ezért mindenképpen Ford.
De Platot bírom, szóval azt sem bánnám. Turkington nincs:D Szóval most vergõdök csapódok ide oda.
Autó miatt a Ford pilótába Turkington, de õ nincs szóval Plato:D
Downhill!!
az milyen szép volt amikor Platonak segített MacDowall a második futamon, szépen betartott a BMW-nek és mindkettõt megelõzte :) jó kis futam lesz Brands Hatch-ben, fõleg, hogy a Ford-ok nagyon jók ott, legalábbis a hosszú változaton azok voltak
http://topgearhungary.blogspot.com/
Champcarban (vagy talán A1GP-ben?) a kormányon lévõ gombot hívták így, amivel a plusz teljesítményt lehetett korlátozott alkalommal vagy ideig használni. BTCC-ben viszont Matt Neal meg Gordon Shedden használta rendszeresen Donningtonban (gombot megnyom helyett ellenfelet megpöcköl és elõz értelemben), Tim Harveyék meg nem hagyták szó nélkül. <#ravasz1>#ravasz1>
Gondolom nálad továbbra is a Ford a nyerõ, mondjuk év elején még Chilton-t vártam az élre, de ez a Cole fiú nagyon odatette magát, újonc létére nagyon egyben van.
Hát azon felröhögtem. :D
"push2pass" ez mit is jelent?
Én a hondákak favorizálom, az mindegy hogy Neal vagy Shedden.
"push2pass" ez mit is jelent?
Én a hondákak favorizálom, az mindegy hogy Neal vagy Shedden.
"Oh it's chaos, absolute chaos!" Emlékezetes verseny volt. <#taps>#taps> És új értelmet nyert az Champcarban használt "push2pass" kifejezés is. <#nyes>#nyes>
Plato nem fogja hagyni ne aggódj. Csak bírja ki a Cruze.
Brands Hatch megy Platonak, szerintem õ lesz a bajnok.
Brands Hatch megy Platonak, szerintem õ lesz a bajnok.
Downhill!!
Csak Matt Neal ne nyerjen. Annyira unszimpatikus az az arc nekem, hogy nagyon. Nem szeretem ipse.
Úgy néz ki lesz mit nézni Brands Hatch-ben, max 75 pontot lehet még gyûjteni szal még akármi is lehet, bár Chilton már egy kicsit messze van.
01. Jason Plato 224
02. Matt Neal 207
03. Gordon Shedden 203
04. Tom Onslow-Cole 200
05. Tom Chilton 171
01. Jason Plato 224
02. Matt Neal 207
03. Gordon Shedden 203
04. Tom Onslow-Cole 200
05. Tom Chilton 171
Race1-t most sikerült megnéznem, hát mit zúztak a srácok, ez az egy futam überelte a komplett WTCC-s évadot.
Viszont Donington szervezésben nagyon leszerepelt, látszik hogy még mindig nagy ott a katyvasz. Bazz öt kör kellett ahhoz hogy Oneil teljesen ép autóját lehúzzák a golfpálya simaságú fûrõl és akkor is egy Pajero-t küldenek be. Plato kocsiját meg nemes egyszerûséggel körbebálázták, vicc.
Viszont Donington szervezésben nagyon leszerepelt, látszik hogy még mindig nagy ott a katyvasz. Bazz öt kör kellett ahhoz hogy Oneil teljesen ép autóját lehúzzák a golfpálya simaságú fûrõl és akkor is egy Pajero-t küldenek be. Plato kocsiját meg nemes egyszerûséggel körbebálázták, vicc.
Én nem találtam, de olyan sûrû a program, hogy nem is bánom.
A hírek szerint kaotikus volt a BTCC elsõ versenye. Jól hangzik. <#finom>#finom> Majd RU-ról lehúzzuk.
Jó kérdés. Ez az egyetlen reményünk.
2. futamon megvan fordítva a elsõ 8 hely? Mert akkor talán van esély visszahozni a pontokat.
Pali 6 helyet javítva a 6. lett az elsõ futamon. Williamson nyert, Blomqvist második és megfutotta a leggyorsabb kört. Így KPT minuszolásokkal együtt visszacsúszott a bajnokság harmadik helyére. 1.Blom.382p 2.Will.377p 3.Kiss.374p
1. Williamson 2. Blomqvist 12. Kiss Pál Tamás
Donningtonban megint Ford uralom van/lesz. Csak rossz sorrendben. :\ Mindeközben Silverstoneban kezdõdik Paliék idõmérõje. LT
Igen. A WSR további programja a honlapjukon is fent van helyi idõ szerint. Remélem legalább LT lesz. A legjobb meg az lenne, ha a eurosportos WSR magazinban benne lenne Paliék futama is.
Mozgalmas egy hétvége lesz. A Formula Renault a WSR keretében fut, így biztos nem lesz élõ közvetítés. <#fejvakaras>#fejvakaras> Vasárnap cirka két tucat futamot kell figyelemmel kísérni. <#crazya>#crazya> Ezért ismét összeraktam egy kis programfüzete: <#email>#email>link.
Dunlop MSA British Touring Car Championship 2011 Calendar:
April 3rd - Brands Hatch
April 17th - Donington Park
May 1st - Thruxton
June 5th - Oulton Park
June 19th - Croft
August 7th - Snetterton
September 4th - Knockhill
September 18th - Rockingham
October 2nd - Brands Hatch
October 16th - Silverstone
April 3rd - Brands Hatch
April 17th - Donington Park
May 1st - Thruxton
June 5th - Oulton Park
June 19th - Croft
August 7th - Snetterton
September 4th - Knockhill
September 18th - Rockingham
October 2nd - Brands Hatch
October 16th - Silverstone
Szép versenyzés Kiss Pál Tamástól! Úgy állt a gázon a 2. kanyarban, hogy még az se zavarta meg, hogy Blomqvist (2. a pontversenyben) átugratott a bal elsõ kerekén. <#buck>#buck> Végül a 2. helyen futott be, pedig majdnem sikerült körbeautóznia az élen állót is, amibõl kocc lett és pillanatnyi 3. hely, de megint csak olyan elõzést mutatott be, hogy majdnem elharaptam a nyelvem. <#vigyor3>#vigyor3> Tud a srác! Elõnye cirka 14 pont immáron Blomqvisttel szemben, de még várhatóak óvások, többek között Williamson kacsázása miatt.
Én be sem vagyok jelentkezve és megy.
Elõ próbáltam, 10 másodpercenként ledob és kéri a Pro account-ot, azért meg már píízt kér, igaz csak 1,99$-t.
Ohdezsír! Mikor éledt fel? Köszi szépen! <#wave>#wave>
Hátõõ:DDD Passzolom.
Szilverstone 1-2 megvan! Ma lesz a 3 dik assszem mindjáá:D
Szilverstone 1-2 megvan! Ma lesz a 3 dik assszem mindjáá:D
Downhill!!
Megnéztem végre. Hát nem tudom volt egy kis pitty putty de most annyira nem jött be. Jobb szokott lenni snetterton
Downhill!!