BTCC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lesz az a gép! Chilton kurva jó! És Már Rockinghamban is mutatta hogy veszélyes lesz.. Szerintem jövõre simán partiba lesz a bajnoki cimért!
Downhill!!
Kicsit tud az arc😄
Mondjuk Dukoltam Chiltonnak. 9 éve nem nyert Ford.. De ez szép volt! Grat Plato
Mondjuk Dukoltam Chiltonnak. 9 éve nem nyert Ford.. De ez szép volt! Grat Plato
Downhill!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ láttad hát mi csinált állat.
Plato <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Plato <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nehéz lesz ez igy Turkingtonnak..
Hogy vannak a pontok??
1st15
2nd12
3rd10
4th8
5th6
6th5
7th4
8th3
9th2
10th1
Ha igy marad. marad 6 pont elöny.. Huhh nem egyszerrû.
Hogy vannak a pontok??
1st15
2nd12
3rd10
4th8
5th6
6th5
7th4
8th3
9th2
10th1
Ha igy marad. marad 6 pont elöny.. Huhh nem egyszerrû.
Downhill!!
Downhill!!
Van egy másik oldal! A Racing Underground.. Onnen szedtem adom a linket :
Link!
Van Race 123 egybe meg külön is.. Én egybe szedtem le õket.
Link!
Van Race 123 egybe meg külön is.. Én egybe szedtem le õket.
Downhill!!
Áruld el légyszíves honnan szedted le, mert piranha excom-ra nem került fel, élõben meg egy link sem volt jó, úgyhogy ez nekem kimaradt.
Remélem holnap mûködni fog, jó lenne élõben nézni.
Remélem holnap mûködni fog, jó lenne élõben nézni.
Rockingham 3 dik race???😄DD
Ma néztem meg, hát az valami kegyetlen volt!
Turkington 13 ponttal vezet. Hát holnap kiderûl..
Én szeretném ha megnyerné.. Valahogy Giownardi stilusa egyre jobban nem tetszik.
Ahogy Jacksont megint elintézte, hát az kész..
Na szóval holnap hajrá Turkington!!
Ma néztem meg, hát az valami kegyetlen volt!
Turkington 13 ponttal vezet. Hát holnap kiderûl..
Én szeretném ha megnyerné.. Valahogy Giownardi stilusa egyre jobban nem tetszik.
Ahogy Jacksont megint elintézte, hát az kész..
Na szóval holnap hajrá Turkington!!
Downhill!!
Hát STCC sincs még lefutva, ráadásul ez egy kicsit nemzetek harca is.
1. Thed Björk(svéd) BMW 81 pont
2. Tommy Rustad(norvég) Volvo 75 pont
...és már csak két futam van hátra.
Ui: mondjuk mind ez elmondható BTCC-re is. 😊
1. Thed Björk(svéd) BMW 81 pont
2. Tommy Rustad(norvég) Volvo 75 pont
...és már csak két futam van hátra.
Ui: mondjuk mind ez elmondható BTCC-re is. 😊
Triple Eight Racing (VX Racing) eladásra kínálja mindhárom Vauxhall Vectra S2000 autóját. Link
Így legalább lehetõség nyílik hogy a márka a jövõ évi szezonban is szerepeljen. Sajnálnám ha nem lennének.
Így legalább lehetõség nyílik hogy a márka a jövõ évi szezonban is szerepeljen. Sajnálnám ha nem lennének.
Új srác jön, bizonyos Matt Hamilton!
Az ex-Formula Palmer Audi versenyzõje egy ex-Andy Priaulx-s Honda Civic-el indul.

Az ex-Formula Palmer Audi versenyzõje egy ex-Andy Priaulx-s Honda Civic-el indul.

Igy van! Kegyetlen volt az a 2 futam😄 Az elsõ helyért amit lökdösöttek.. Kész😄
Hát ez a BTCC.. Wtcc társaik csak tanulhatnak tõlük..
Hát ez a BTCC.. Wtcc társaik csak tanulhatnak tõlük..
Downhill!!
Húú race3 mekkora volt. Azt vettem észre magamon hogy a 10. körtõl folyamatosan vigyorgok. 😄DDDD
Még azok a párharcok, Giovanardi-Turkington, Matt-Collard, Plato-Nash nagyon komoly.
Race2: Chilton-Nash utolsó kör! 😊
Turkington nagyot védekezett pedig nem volt tuti a bömös, még Jelly-nek is vigyáznia kellett nehogy megelõzze.
Észrevetted hogy race2-3-on nem volt SC, és még sem volt vonatozás (lásd F1) csak kõkemény harc, még csapaton belül is. 😊
Szóval nem csalatkoztam, szenzációs hétvége volt, már alig várom Rockingham-et.
Még azok a párharcok, Giovanardi-Turkington, Matt-Collard, Plato-Nash nagyon komoly.
Race2: Chilton-Nash utolsó kör! 😊
Turkington nagyot védekezett pedig nem volt tuti a bömös, még Jelly-nek is vigyáznia kellett nehogy megelõzze.
Észrevetted hogy race2-3-on nem volt SC, és még sem volt vonatozás (lásd F1) csak kõkemény harc, még csapaton belül is. 😊
Szóval nem csalatkoztam, szenzációs hétvége volt, már alig várom Rockingham-et.
Nahh Turkington 232 Giowanardi 221. Huhh nem lesz egyszerû.. De azért 11 pont az kis lélegzet vételnyi elöny..
Downhill!!
Downhill!!
Grat Matt, Plato, Nash a többieknek esélyük sem volt.
Turkington hozott egy pontot Giovanardi-n. 😊
Turkington hozott egy pontot Giovanardi-n. 😊
Utánna csináljak egy servert?? Race07 sima WTCC 06-07 es gépek.. Megyünk egyet a pályán?
Downhill!!
Anthony Reid visszatér.
A harmadik RAC BMW 320si fogja vezetni.
A RAC vezetõsége nem titkolja hogy a Vauxhall miatt kérték fel Reid-t, így is pontokat raboljanak a rivális csapattól és segítve ezzel Turington-t.
A harmadik RAC BMW 320si fogja vezetni.
A RAC vezetõsége nem titkolja hogy a Vauxhall miatt kérték fel Reid-t, így is pontokat raboljanak a rivális csapattól és segítve ezzel Turington-t.
A korábbi F1-es pilóta Johnny Herbert, most hétvégén Silverstone-ban debütál, és mint ismeretes az egyik Honda civic-el indul.